"Nové" VHT aparáty
Pravidla fóra
- jeleniste
Re: "Nové" VHT aparáty
Chápu a ten rozdíl v pojetí se týká čeho přesně? Jde mi o to, jak poznam, jaký kombo se mi hodí do zvuku, kterej chci. Na jakej parametr se mam koukat? Dík.
Nejsem blbý, jen se hloupě ptám.
-
mmjuz
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
Na to je jediná metoda. Strčit šulínka do zdířky a břinknout do strun. Žádné teorie nepomáhají. Občas se dá potkat člověk, který hraje metal na VOX AC30 a nic jiného nechce, či jazzman se supermoderním vícekanálovým Englem + 4 X 12´´V30. Světe div se, ale oba případy jsem potkal. Tak to chodí. V lásce a umění je všechno dovoleno.
Mám VHT Classic 6. Sice je to čína a repro VHT, ale hraje to pěkně. Cca od 1/3 Volume to začíná zkreslovat, takže je problém dostat z toho hlasitý čistý zvuk, když dáte volume doprava, tak ale neuvěříte, že je v tom 6W zesilovač. Pro toho, kdo potřebuje jednoduché lampové kombo se slušným zvukem na zkoušení nebo opravdu malá podia je to dobrá volba. Já už ale přemýšlím o výměně za VHT Lead 20, které přeci jenom nabízí víc možností a taky když chcete větší hlasitost, ale s čistým zvukem, tak to s Classic 6 nejde..
Ahoj, chtěl bych v mám VHT 6 Special Ultra vyměnit reprák, ale ani zaboha se do toho nemůžu dostat, odšrouboval jsem kompletně zadní stěnu a furt to drží, zkoušel jsem to aji páčit šroubovákem a nic. Je možné, že je to nějak slepené? Fakt nevím, jak se do toho sakra dostanu.
EDIT: Bylo to přilepené barvou, pomohla hrubá síla.
EDIT: Bylo to přilepené barvou, pomohla hrubá síla.
Kytara:Gibson Les Paul Studio Faded Ebony
Zesilovač:Marshall JVM410H + MESA Boogie Rectifier 2x12(V30)
Efekty:tc Electronic Hall of Fame Reverb
Zesilovač:Marshall JVM410H + MESA Boogie Rectifier 2x12(V30)
Efekty:tc Electronic Hall of Fame Reverb
Celolampa VHT
Momentálně hledám bazarovou celolampu do zkušebny / na menší kluby.
Narazil jsem na zajímavou hlavu VHT Special 12/20 , majitel to prodává i s bednou 212
Tady na fóru jsem nenašel jediný thread o ničem od téhle značky, máte to někdo doma nebo tak?
Díky
EDIT: Prostě neumim hledat
Díky za přesunutí
Narazil jsem na zajímavou hlavu VHT Special 12/20 , majitel to prodává i s bednou 212
Tady na fóru jsem nenašel jediný thread o ničem od téhle značky, máte to někdo doma nebo tak?
Díky
EDIT: Prostě neumim hledat
Naposledy upravil(a) DoktorZ dne 28.01.2016 0:17, celkem upraveno 1 x.
Re: Celolampa VHT
Zdar, kdyby se nenašel nikdo, ochotný napsat zkušenosti z praktického "provozu", přečti si zatím manuál: http://images.thomann.de/pics/prod/vht_1220_manual.pdf
S opravami jsem skončil, žádné další zakázky už nepřijímám. Když budete mít jakýkoliv smysluplný technický dotaz týkající se elektronek, zesilovačů a "krabiček", klidně mě kontaktujte e-mailem: z.hronek@protonmail.com Když budu znát odpověď, budu mít čas a chuť, rád Vám odpovím. Děkuji.
Re: Celolampa VHT
????
komba-zesilovace-reproboxy/kombo-fender ... 29697.html
komba-zesilovace-reproboxy/nove-vht-apa ... 9-200.html
Jinak k vyhledávání na všech fórech doporučuji využívat google v podobě: dotaz site:stránky daného fóra
komba-zesilovace-reproboxy/kombo-fender ... 29697.html
komba-zesilovace-reproboxy/nove-vht-apa ... 9-200.html
Jinak k vyhledávání na všech fórech doporučuji využívat google v podobě: dotaz site:stránky daného fóra
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
SLoučeno se starším threadem.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008