Já osobně teď hraju cca rok a půl. Dostal jsem se k tomu přes kámoše. Ten začal s tím, že se chce začít učit u jednoho učitele na mé minulé škole. Jenže ho to po asi třech lekcích přestalo bavit. Zato já jsem se do toho pěkně zažral. Na lekce jsem sice taky přestal chodit (vydal jsem se po dráze samouka), ale bavilo mě to čímdál víc .... Teď už si volný čas ztrávený bez kytary taknějak nedokážu představit ....
Jak dlouho hrajete ??
Pravidla fóra
Jak dlouho hrajete ??
Tak co ?? ... kolik uplynulo času od doby, kdy jste poprvé popadli kytaru ?? .... Jak jste se k ní dostali ??
Já osobně teď hraju cca rok a půl. Dostal jsem se k tomu přes kámoše. Ten začal s tím, že se chce začít učit u jednoho učitele na mé minulé škole. Jenže ho to po asi třech lekcích přestalo bavit. Zato já jsem se do toho pěkně zažral. Na lekce jsem sice taky přestal chodit (vydal jsem se po dráze samouka), ale bavilo mě to čímdál víc .... Teď už si volný čas ztrávený bez kytary taknějak nedokážu představit ....

"Nejlepší žena je tlustá žena, protože si na jejím těle můžete nahrnout ňader, kolik chcete a kde chcete." (Ivan Mládek)
"Nudíte se? Kupte si medvídka mývala.."
"Dammit, I want Narnia to be realllll. If only. Oh, and the world of Harry Potter. Fuck ya."
"Nudíte se? Kupte si medvídka mývala.."
"Dammit, I want Narnia to be realllll. If only. Oh, and the world of Harry Potter. Fuck ya."
To já byl předloni v létě (06) takle v itálii se střední,a přišel k nám na chatku ňákej hipík,že u nás hraje dobrá muzika jesi se může vetřít,bo z jeho třídy tam byl jenom jakejsi technař,tak se teda vetřel..a s kytarou. No a když nám tam zahrál jednu od Malomocnost Prázdnoty, tak sem se rozhod že se ju naučim..sebral sem mu kytaru a celej tejden byl zalezlej a učil se 4 akordy místo válení u moře :/ Mno a za tejden sem ju uměl celkem obstojně,tak sem dojel dom,chyt španělku,na kterou sem hrál asi před 10(nebo víc) lety asi rok prej(ani o tom nevim,sem prej i chodil do liduš), mno zkusil sem něco zahrát,pak sem toho na 2 měsíce nechal protože sem neměl peníz na ladičku,až sem objevil jednu softvérovou na pc,a o tejden pozdějc sem byl u toho hipíka a on mi vrazil svou DiMavery strata s kombíčkem stagg...a už se to se mnou vezlo 
- Stanley
- Kontaktovat uživatele:
Bude mi 21 a už to budou tři roky, co jsem poprvé přišel do zkušebny, vzal do ruky nějakou Jolanu baskytaru a pokusil se zahrát svoje první tóny. Dostal jsem se tam celkem náhodou a řekl jsem si, že si pokusím splnit svůj sen, hrát v kapele. Nejdřív ze mě byli dost vyplašený, ani jsem to neuměl držet, natož na to hrát
Na druhý zkoušce to bylo trochu lepší, po ní mi to půjčili domů na týden a na třetí zkoušce už celkem čuměli, že držim bez problému rytmus, trefuju se na pražce, po půl roce jsem přišel s hammeringem, ale to už je jiná kapitola... Od té doby jsem vystřídal čtyři kapely, z toho ve dvou furt hraju. Bigbíty bych už asi nespočítal (možná jo, ale nechce se mi to hledat
), jak odehrané tak navštívené jen tak očumovat. Když to vezmu kolem a kolem, tak díky baskejtře jsem začal žít. Sice až v osmnácti, ale lepší než kopanec do břicha.
Před tím jsem akorát hrál počítačové hry, zevloval s partou po vesnici a kouřil jednu za druhou. Měl jsem krátký vlasy, nemožně se oblíkal, neměl žádnej styl, poslouchal akorát Tři Sestry, Kabáty a hip-hop...
Před tím jsem akorát hrál počítačové hry, zevloval s partou po vesnici a kouřil jednu za druhou. Měl jsem krátký vlasy, nemožně se oblíkal, neměl žádnej styl, poslouchal akorát Tři Sestry, Kabáty a hip-hop...
Basuju: Jackson C20
Kejtruju: Apollo DMG-1200
Apec: Laney H160b, Peavey Blazer 158, Kustom KLA 10
Kejbly, struny: Warwick
Prcátka: Dunlop .68, Brain .71
Kejtruju: Apollo DMG-1200
Apec: Laney H160b, Peavey Blazer 158, Kustom KLA 10
Kejbly, struny: Warwick
Prcátka: Dunlop .68, Brain .71
Hraju rok. CHtěl jsem prostě zkusit hrát na kytaru, tak jsem našetřil, rodiče něco přidali a byla kytara.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
O mne tu uz niektori vedia, ze hram od zakladky to uz bude 11 - rokov... ale opat musim zdoraznit, ze som cely ten cas samouk, nehraval som moc v kapelach, navyse ani nehravam pravidelne a za tie roky som mal aj niekolkomesacne pauzy v hrani - takze ziadny virtuoz nie som
Gitary, hranie a hudba je mojou velkou zalubou, ale urcite nie zivotnou prioritou
Gitary, hranie a hudba je mojou velkou zalubou, ale urcite nie zivotnou prioritou
Chapman ML1 Standard Modern, Squier Classic Vibe Stratocaster '50s, --> Michalík Wah/Volume, Boss IR-2, TC Pipeline Tremolo, TC Alter Ego v2, Fender Marine Layer Reverb --> Yamaha THR 10
- framikoin
- Kontaktovat uživatele:
ja hraju na akustiku asi tri roky (prvni rok jako by nebyl, to byla hruza
). na elektriku neco pres dva roky.
proste jsem mel moznost dostat na ctrnactiny spanelku, tak sem po ni hrabl a spustil se na temnou stranu sily
pak ani ne za rok jsem si koupil elektriku. behem dalsiho roku jsem zacal hrat v kapele, v ktere hraju doted (bez koncertu, je to takovy zatim o nicem). myslim, ze me kytara docela zmenila zivot....
proste jsem mel moznost dostat na ctrnactiny spanelku, tak sem po ni hrabl a spustil se na temnou stranu sily
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
tak kytaru mám od vánoc 06 a asi rok jsem do toho jen mlátil a pak jsem po dlouhé době začal zkoušet "táborákové" akordy (se zkreslením naplno, všechny struny .. humus) a pak už mi to začlo jít rychle
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A
http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A
http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele: