Stanley píše:Díky za názor, tohle přibližně jsem čekal, takže pustit do toho MT-II je zločin srovnatelný se znásilněním. Já bych teda nikdá do celolampy zkreslovací krabičku nepustil
Moc se v tom zatim nevyzná, spíš začíná, ale tohle je buď totální štěstí, nebo totální habaďůra. Dneska se na to mrknu, zatim mi to akorát popisoval. Prej by to typově odpovídalo na ten v odkazu výše, akorát vzadu má převrtaný napájení na eurokabel, původně tam bylo asi nějaký prehistorický, dokonce i štítky prej sedí

Nechci bejt za vola, ani ho z nikoho dělat, ale ta cena je podstatně přístupnější. Až ten zázrak zmerčim, tak snad budu vědět víc

no tak jsem se dival na ebay a jediny marshall co tam z tohohle roku je, je zatim na 6300 dolacich a to se jeste zdaleko neskoncilo

pokud je to za nejakou hodne pristupnejsi cenu, tak bych to aj za nejakou tu habaduru povazoval... jinak jestli chce zvuk stejny (coz pochybuju) tak at si to necha postavit treba od horkeho z uh. brodu a myslim, ze do nejakych 15 tisic se vleze

protoze ta hlava je tak neuveritlne jednoducha, ze i stara jcm800, ktera se prodava na bazaru od rozdalovskeho (ted je tady ale otazka, jak rozdalovsky zvlada tu svoji praci) za 5000, je oproti tomu kosmicka lod. na te hlave neni na dnesni dobu podle me nic prevratneho a je to proste kombo s vintage zvukem, ktery urcite nezapada do jeho predstavy o zvuku metalovem... navic k takove hlave patri i original box, takze je to pak uz jedno s druhym...
jinak ja nepovazuju strkani krabky pred lampu za zlocin

ale u tohohle by to asi zlocin byl...
je to hlava hlava hlva hlava.. musim si uvedomit, ze neexistuji jen komba ale i hlavy hlavy

to je jen tak pro me