zdravím lidi,
koupil jsem si Peavey Valveking 212 (100w) a normálně mě chrastí koncové flašky (6L6GC) !!!! Začíná to hned když mám hlasitost na 1/4 (přes 1/2 jsem ještě nešel).Přemýšlím jestli to jít reklamovat (jestli to vůbec půjde) a nebo je vyměnit....Nejhorší je že chrastí všechny 4 (zkusil jsem odmontovat ochranou mřížku a lehce poklepat). Poraďte prosim co s tím...stalo se vám někomu něco podobného??? díky moc předem za názory...
odkaz na kombo:
http://www.musiccenter.cz/Peavey-VALVEK ... erie:14357
chrastící lampy
Pravidla fóra
chrastící lampy
Rickenbacker 620 JetGlo / Peavey Valveking 212 V30 / Korg DT10 / Ego Booster / Soul Bender / Ibanez AD99 / zdroj Smrčka 8x10V
to by mě ani nenapadlo říct v obchodě že jsem do toho rýpal....chtěl jsem se jenom mrknout jestli tam není nějaký bordel co by tam chrastil...ale bohužel to byly lampy. chci to jít reklamovat ale nechce se mi na to nějak moc dlouho čekat!!!!!!
Rickenbacker 620 JetGlo / Peavey Valveking 212 V30 / Korg DT10 / Ego Booster / Soul Bender / Ibanez AD99 / zdroj Smrčka 8x10V
Jde o to, od kuď jsi, já jsem z Brna, a pokud vím, tak servis Valve kingů dělá v ČR Lídl music. Maj v Brně super opraváře, fakt dobrej chlap. I když mi jako propadla záruka, tak mi to přelampoval prakticky za cenu lamp... neříkám, že to tak dělá normálně, jen říkám, že prostě servis je v Brně.
Já s tím měl ten probmé, že mi top na koncertě přestalo hrát, druhej den, že se mrknu na zkušebně na lamy, a jak jsem je vyndával, jedna mi rupla...
Hele mě to taky chrastilo docela...asi bych Ti poradil stavit se tam, kde jsi to koupil a poptat se, oni Ti poraděj, zda to stojí za reklamaci atd..
Já s tím měl ten probmé, že mi top na koncertě přestalo hrát, druhej den, že se mrknu na zkušebně na lamy, a jak jsem je vyndával, jedna mi rupla...
Hele mě to taky chrastilo docela...asi bych Ti poradil stavit se tam, kde jsi to koupil a poptat se, oni Ti poraděj, zda to stojí za reklamaci atd..
já vím Lídl music je distributor pro čr...jinak dík aspoň vím že nejsem sám komu tohle začalo dělat...mimochodem co tam je za lampy??? nějak extra jsem je neštudoval ale nevypadaly moc kvalitně...