Marshall DSL5c - šum + přepínání kanálů

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
lenylenyleny

Marshall DSL5c - šum + přepínání kanálů

Příspěvek od lenylenyleny »

Ahoj,
pořídil jsem si tohle kombo, protože nebylo nikde na bazaru, koupil jsem si ho nové, což má alespoň tu výhodu, že ho můžu vrátit. Mám s ním dva problémy:

1. Po zapnutí, se všemi poťáky na nule (kytara nezapojena), kombo šumí. Nemělo by být náhodou úplně mrtvě tiché? (zkoušel jsem jiné místnosti, dokonce i jinou budovu, pořád stejné)

2. při přepnutí kanálu se ozve hlasité lupnutí. čím více gainu a volume, tím hlasitější. = v takovém stavu nepoužitelné.

Dokázal by mi prosím někdo poradit jestli má kombo nějaký defekt nebo je to u dsl normál?
Popřípadě jestli to jde nějak napravit/upravit, protože jinak ho asi vrátím.
Zní skvěle, ale šum a rány jak z kulometu při přepínání za 13k, to ne.....
Díky
jirkatol

Re: Marshall DSL5c - šum + přepínání kanálů

Příspěvek od jirkatol »

Něco tady:
komba-zesilovace-reproboxy/marshall-t9453-600.html

a tady:
post701848.html#p701848
Mám to kombo taky.
Ano lehce šumí,ale myslím ,že je to šum přiměřený záleží na síle gainu a volume.
Lupnutí při přepnutí kanálu se objevuje taky,nevím jak hodně to dělá tobě,ale mě to spíš tak lehce cvakne,což bude asi normal...Ještě vyzkoušej jestli se to děje stejně ,když přes footswich,nebo přímo na kombu
Alternátor

Re: Marshall DSL5c - šum + přepínání kanálů

Příspěvek od Alternátor »

DSL 5 jsem zkoušel před nějakým časem v Music City a hlasitého lupání při přepínání kanálů jsem si nevšiml. Pokud ti takhle zlobí, raději ho vrať a pořiď něco s 12" reprem.
Gibson Les Paul Slash Standard November burst 2023, Gibson Les Paul Traditional 2019, Jolana Diamant II 2020 + Gibson 490R a Burstbucker 3, Gibson SG Special 2002, Harley Benton SC-500, Marshall DSL40CR, Cort Core-DC Mahogany OPBB, Ibanez AW65-LG, prehistorická španělka Lucida
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“