V klidu... nikoho nehecuju

, konstruktivně reaguju na Randall Isocab a upozorňuju na jeho nevýhody a možnosti. Prostě není takové terno, jak to vypadá. Taky se mi líbil a už před cca 6 lety jsem ho měl půjčený na vyzkoušení, myslel jsem, že na něj nahraju cd a zvukem mě zklamal,
v porovnání s normálním boxem 1x12" zněl sudovitě a to i s otevřeným víkem - sice méně, ale taky - odhaduju, že asi proto, že je reprák utopený v "díře". Možná je problém v tom, že je ten box malý a ten půjčený neměl tlumení ve spodní části, jen ve víku. Ten současný to má také tak? Možná by pomohlo vytlumit ten spodek.
Na netu jsou návody na izolované boxy a někde už jsem tenkrát narazil na diskusi o "sudovitosti" - borec to pořešil dost velkou vytlumenou bednou s víkem, na které jinak spal.

Uvnitř měl nazvučené boxy 2x12" a 1x12" a řekl bych, že drobný problém byl v nepřenositenosti té věci.

Ale sudovitost to podle něj vyřešilo, z čehož jasně plyne, že je i pro těsné snímání u repra potřeba nějaký prostor kolem.
A to, co píšu výše myslím vážně - na nahrávání wet stopy při reampingu bude Isocab fajn. Po editaci bych kytaru samozřejmě reampnul kdekoli jinde, kde nevadí hluk, přes nějaký pořádný 4x12" box. Klidně přes nějaký Randall, ať nejsem OT.
A ještě jedna věc: Isocab ani trochu neřeší problém s basovými rezonancemi, přenášenými do podlahy. Ano, myslím džn-džn.

Dělám si srandu.

Prostě musí stát na něčem, co ho dobře odizoluje od konstrukce domu, jinak začnete mít vcelku problém s příbuznými či sousedy.