a koho by zajimaly predevsim oscilace a vsemozny bordel, tak tady 25 rozlicnych kousku
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... W4wDgJqmAe
hyenik píše:tak konecne sem prubl svoji novou hnuzznou akvizici a bude to dobre.
čitelné v akordech, možnost prizpusobeni ruznym kytaram a funguje to i jako clean boost, tak uvidime co s tim vymastim...

na ten se tresu uz dlouhokunec píše:KHDK chystá fuzz. Prototypy jsou hotové. Zní to slibně
Sent from my iPhone using Tapatalk

Teď jsem ho prubnul a silicon/germanium jsou v podstatě stejný, přepneš mod a já teda neslyším rozdíl(jestli jsem hluchejtorst píše:přepínáš typ tranzistorů (diod)?
Tak v tomto pedálu půjdou přepínat určitě jen diody, sám u svých vlastních pedálů občas dávám možnost volby si / ge diod, ale více se mi osvědčila možnost symetrické / antisymetrické zapojení. Přepínání tranzistorů na Si / Ge mě u některých fuzzů přijde zbytečné, udělal jsem si ho na klonu fuzzfactory a šlo nastavit naprosto stejný zvuk při navolených si tranzistorů jako při přepnutí na germanium.torst píše:přepínáš typ tranzistorů (diod)?
tam máš germaniový transistory, předpokládám.torst píše:mám stavěný Fuzzface Ge a Si a rozdíl ve zvuku je jednoznačnej.