ESP LTD M-PACK

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
Blamáž001

ESP LTD M-PACK

Příspěvek od Blamáž001 »

Zdravím,
Měl bych takový dotaz, resp. bych rád znal váš názor na tento set obsahující kytaru ESP LTD http://www.muziker.cz/esp-ltd-m-pack . Já sám vždy považoval LTD kytary za velmi dobré, stejně asi tak jako Squier nebo Cort, ale i přesto bych prosil o váš názor na tento set, přemýšlím totiž a koupi...
Ivan

Re: ESP LTD M-PACK

Příspěvek od Ivan »

"...osazeno reproduktorem s velikostí 6,5 "

To nebude mat stavu... ale ak si uplny zaciatocnik, tak ti to vadit mozno ani nebude (bez ironie)
Můžeme s tím nesouhlasit, můžeme o tom vést i spory, ale to je tak vše, co s tím můžeme dělat.
YouTube | Bandcamp | Spotify
Blamáž001

Příspěvek od Blamáž001 »

Ivan píše:"...osazeno reproduktorem s velikostí 6,5 "

To nebude mat stavu... ale ak si uplny zaciatocnik, tak ti to vadit mozno ani nebude (bez ironie)

No, ano, vím že to kombo ze sebe moc nevydá, ale byla by to moje první elektrická kytara, opravdu jenom na domácí cvičení a šlo mi především o tu samotnou kytaru.
kunec

Příspěvek od kunec »

Za tyhle peníze imho na bazaru najdeš lepší kombinaci. Máš někoho kdo se v tom trošku orientuje? Věřím ze ti místní bazarový lovci hodí pár typů. Já jsem třeba nikdy novou kytaru neměl. Tedy kromě zákazové akustiky. Vše na zacatku 90tek kamenné bazary, dnes internet. Přeji hodně zdaru

Sent from my iPhone using Tapatalk
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Kytara nic moc, aparát vyloženě k ničemu.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Pawlik

Příspěvek od Pawlik »

Kytara nic moc, ale uplny sunt to asi nebude. Kombo - no... 6.5" reprak neni nic moc, ale ja sam pouzivam na domaci cviceni a akusticke parby (na basu) Ibanez IBZ10B, ktery ma podobny reprak a svuj ucel to plni (ovsem je fakt ze bez limiteru to na vetsi hlasitost docela nestiha a prdi, takze dalsi love za limiter, nejlevnejsi je Behr za cca 600). Spis jde o to ze zkresleni v tom asi nebude nic moc a ten zvuk te brzo prestane bavit. Ja treba ten Ibz pouzivam i na kytaru, ale zvuk delam na starem bazarovem multiefektu Zoom.
Pokud mas v okoli nekoho, kdo by ti mohl poradit, zkus treba bazar - ja mam no name Strat (Axl guitars) z bazaru za 1500 (ale vybiral jsem v kamennem bazaru ze 4 kousku v cene 1200 - 1900 Kc a tenhle mi vysel jako jednoznacne nejlepsi), multiefekt z rovnez z bazaru (Zoom 505-II za 500 Kc, dnes by se dal koupit snad i levneji) a i to Ibz kombo je bazar za 600 Kc. Takze dohromady 2600 Kc, plus par stovek za dva kably a IMHO mnohem lepsi sestava.
Čest má v politice své hrdé místo hned v první řadě.
Proto zpravidla už zpočátku dojde úhony.
(Hynce Ptáček z Pirkštejna - apokryf)
Mám uši, hlavu i zkušenosti. Ale NEMÁM patent na rozum.
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“