DG335 replica

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
neo50

DG335 replica

Příspěvek od neo50 »

Dobrý den, chci se zeptat zda někdo z vás nevlastní, případně nemá zkušenosti s kytarou z této stránky http://www.dg335replica.com . Co jsem se tak o to zajímal, tak to není čínská kopie ale ručně vyráběná replika. Z Ameriky ji zasílají i s kufrem a cena není zas tak hrozná (oproti originálu). Zajímalo by mě hlavně co by tam mohlo být všechno špatně. Koukal jsem na nějaký videa na youtube a nezní až tak úplně nejhůř.Díky za rady
carver

Re: DG335 replica

Příspěvek od carver »

je to čína, hádam by si nechcel za 386 doláčov pololubovku z custom shopu :wink:
neo50

Příspěvek od neo50 »

Taky jsem se obával ale posílali mi fotky z výroby a navíc je tam možnost si kytaru na přání nechat upravit (tj. barva, pickguard,kobylka apod.) samozřejmě že hadrware asi nebude žádná sláva ale to se dá případně dokoupit. jde mi o to, že já s ní budu stejně hrát jen doma takže nepotřebuju žádnej extra clean sound ale zase nechci aby to neznělo jak popelnice, nedrnčeli struny a tak.
SUK
last.fm: last.fm/user/sukcz
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/sukovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SUK »

Nebylo by snadnejsi za ty prachy pokouknout na nabidku Cortu (Source/Yorktown) pripadne Ibanez (Artcore), koupit neco v cesku a zaroven si to i ozkouset osobne?
Hodně budem někde...
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Jsi si vědom toho, co za vedlejší náklady nese nákup zpoza velké louže?

Btw, proletěl jsem to jen rychle, ale kde se tam uvádí, že to je US hand-made?
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Sajmon

Příspěvek od Sajmon »

Mně se ta stránka nechce ani zobrazit. :?
„Always remember that the crowd that applauds your coronation is the same crowd that will applaud your beheading. People like a show.“
José

Příspěvek od José »

Mně ji nechce nechat zobrazit avast, tolik k důvěře..
SUK
last.fm: last.fm/user/sukcz
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/sukovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SUK »

Jose: no jo, ja taky prilis duveru k antivirum nemam :D Stranka je (pravda, zbeznym prohlidnutim) naprosto v pohode - zadny podezrely kody jsem tam nenasel. Avast je schopen hlasit chybu i v prirazeni do promenne. Nijak zvlast neduveryhodne mi to neprijde...
Hodně budem někde...
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kinx »

imho cina.

jinak DG335 ma kamos - vypada cool a ma jeden z nej krku co jsem kdy mel v ruce, zvukove jsem se ale na zadek neposadil. imho je to hlavne sberatelska vec.
cid

Příspěvek od cid »

Někdy nahlédnu na prodej hudebních nástrojů a aparatur a jsou tam občas"zajímavé" nabídky na značkové kytary málo hrané, jenom doma a nebo i značková komba, také málo hraná a "jenom doma" s pěknou slevou. Nechápu, proč si to lidé kupují a potom s takovou slevou prodávají, to je divné..:) Všechno je z Číny a proč ne, dostali technologie zadarmo a ještě je to naučili dělat.
Kamarád byl v Polsku a tam obří hala s "originálními" náhradními díly na auta, i s certifikátem a za zlomek ceny u nás. Svět se řítí do pr...e
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“