Ok, díky za příspěvky pánové, zejména k dalším značkám, modelům, aspoň bylo co číst z pdf manuálů.
MC403 od MXR CAE výchází "papírově" a "matematicky" nejblíže k mé představě.
Phoenix od Walrus Audio je těsně v závěsu (je i menší), ale vidím tam botu jen v jednom 18V DC
100mA a zrovna před pár dny mi dorazil Paradox TZF2 od Foxroxu, který právě doporučuje minimum 100mA (model od CAE nabízí
125mA k 18V DC a rovnou 4). Nejsem teď schopen říci, zda-li to je dostatečné pro dobrý provoz Paradoxu (a že ho budu využívat frekventovaně).
Psal jsem panu Foxovi co si o tom myslí, ale ještě mi neodpověděl.
A souhlasím s tím, že potisk na Phoenixu je velmi atraktivní. Zvláště custom verze v červené variantě je "sexy" leč zatím je dostupný pouze ve 120V verzi.
Ciokolate jsem rovnou vyškrtl především po přečtení nějakých negativních komentářů na jiných forech.
O MONDO modelu jsem věděl, ale už jsem jej do užšího výběru nedal.
Byla tu řeč o kombo variantě dvou menších multizdrojů, což je zajímavá alternativa k zamyšlení. Pominu-li věci jako nutná další zástrčka navíc a další pixle v pdb, tak z hlediska provozu je to v pohodě nebo jsou tam nějaké nežádoucí skutečnosti?
K tomu modulárnímu TheGigRig Power Base Pack 4 nějaký komentář?
"Domabastl volovina" - dobře, vezmu ten výraz zpět, a jen doplním, že jsem to měl dát do nové věty, možná rovnou do nového odstavce, nebo snad dokonce do nového příspěvku!