Orezlé trafo

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
Marvin
Nový uživatel
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/tomasmarvinzampach

Orezlé trafo

Příspěvek od Marvin »

Zdravím,
potřebuju radu, jak odstranit z trefa rez, a to tak, abych něco nezvoral. Snad je to jen estetická vada, ale i tak na to není hezký pohled.
Díky
mirostrat
Bandzone: https://bandzone.cz/lustifon
Kontaktovat uživatele:

Re: Orezlé trafo

Příspěvek od mirostrat »

odborník som neni :) a určite ti poradí niekto , kto to už robil , ale ja by som to robil tak , že smirkový papír a nastríkat
Lidi jsou jako zlá macecha, vyžmýkají tě, jako citrón a pak odkopnou, jako chcíplou krysu.
Red Dwarf : Nejlépe to měli vymyslené Eskimáci. Vystrčili staříky z Iglu a proto také neměli výraz pro Starobinec.
Se starobou přichází i moudrost, někdy ale přijde staroba sama.
rasomaso

Příspěvek od rasomaso »

Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...

"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kinx »

super clanek!
litrfree
Bandzone: https://bandzone.cz/_109713
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od litrfree »

To vědět dřív. Hernajs. Neni to nějaká sranda akorát? On chce dopravdy říct, že čím víc shnilý trafo, tím víc mojo?
Basy: Squier PB Silver series, Squier PB Special DiMarzio, SX PJ FL DiMarzio. Upy: RR SVT-CL klon 250W & Soundelirium The 14,5 500W & The 15 500W. Przny: B3. Rec&Rhythm: Samson Q7. Lexicon Omega & Olympus VN480PC. Metro: Ymh PSS-190, Seiko SMP10. Back: RR Marshall JCM 800 2204 Mk.II klon 50W, Vox AmPhone Bass & KOSS UR 30. Lajny: Hendrex Cables. Visy: Sepp Wotan. System service: Kardiocentrum Agel & Vebr Guitars. Band: Pichua Shiski Raw Punk.
martina72
Nedůvěryhodný žvanil

Příspěvek od martina72 »

Bez ohledu na článek (pěkný) jsem chtěl již dávno napsat, že moje první celolampa měla obě trafa orezlá parádně. A hrála taky parádně. Nikdy by mně nenapadlo to nějak čistit, proč, proboha? Tím bych jen zničil autenticitu celé mašiny. Ještě by to vypadalo, že tam jsou nějaká nová, jiná trafa (což by samozžejmě změnilo zvuk). Akorát jsem leštil tu mosaz na čelním panelu, to jo. A nějak se snažil oživovat bělost plastů nápisu (hádejte, jakého) a lemovky v kožence. Ovšem pavučiny a jemný prach ve stowattové celolampě být nesmí. To můžeš vyhořet jak nic.

Kód: Vybrat vše

Administrátorem zablokovaný účet. Uživatel nemůže přispívat ani používat soukromé zprávy.
Demilich

Příspěvek od Demilich »

Olezlé orezlé trafo je znakem správně vyznělých trafoplechů :lol: Ruda by tomu dal +1 8)
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“