Otáčení knobů při hře - OPTION KNOB
Pravidla fóra
-
cherokee156
Otáčení knobů při hře - OPTION KNOB
Tak jsem asi slepej. z mých zkušeností je na tomhle Fóru už skutečně všechno, ale ať hledám jak hledám, tak tohle mě najít nejde. prosím, odkažte mě, vykopněte mě nebo mě kamenujte, ale hlavně ať to slouží k dobrýmu.
http://optionknob.com/oknob/
dělá se u nás něco takovýho? máte s tím někdo zkušenosti? je to použitelný? jsem teď v usa tak to můžu celkem levně nakoupit, pokud to doma není.
připadá mi to jako dobrej nápad, když zápasíte s delayem, reverbem a nebo prostě jste si něco špatně nastavili, a při hře se to musí dojet. co si o tom myslíte? je vůbec možný to využít?
http://optionknob.com/oknob/
dělá se u nás něco takovýho? máte s tím někdo zkušenosti? je to použitelný? jsem teď v usa tak to můžu celkem levně nakoupit, pokud to doma není.
připadá mi to jako dobrej nápad, když zápasíte s delayem, reverbem a nebo prostě jste si něco špatně nastavili, a při hře se to musí dojet. co si o tom myslíte? je vůbec možný to využít?
Re: Otáčení knobů při hře - OPTION KNOB
Předpokládám, že v USA to bude stát tak 1,99,-. Můžeš mi rovnou dva vzít, jenom ne bleděmodrý nebo růžový!!
Kód: Vybrat vše
Administrátorem zablokovaný účet. Uživatel nemůže přispívat ani používat soukromé zprávy.Re: Otáčení knobů při hře - OPTION KNOB
Nic, co by nešlo vyrobit-drážka do knobu a vlepený pásek něčeho. Položka nulanulanic. JleT
proč to kupovat, když se to dá postavit
Gumová hadička nasunutá na knob plus cokoliv do pravýho úhle, vo tom žádná. Ale my snobi to chcem mít hezký. 
Administrátorem zablokovaný účet. Uživatel nemůže přispívat ani používat soukromé zprávy.-
cherokee156
Hlavně jim to svítí 
To ale nejni vůbec od věci!!cherokee156 píše:Hlavně jim to svítí
Administrátorem zablokovaný účet. Uživatel nemůže přispívat ani používat soukromé zprávy.-
cherokee156
no dyť, může to dobře pomoc. Takže, pánové, stojej dvě kila jeden
(lol) si jeden koupím, odleju si kopii a pak si to budu dělat sám. abyto svítilo to namaluju fosforovou barvou. kdyby někdo dom měl zájem, napište mi, možná jich rovnou udělám víc. asi tak dvacku za kus. 
Za dvě kila to má i Thomann.
Administrátorem zablokovaný účet. Uživatel nemůže přispívat ani používat soukromé zprávy.Re: Otáčení knobů při hře - OPTION KNOB
a je k tomu vubec jeste potreba kytara ?