Nahrávací studia / Mesa Boogie

Zvukové karty, sluchátka, procesory, software, akustika, ...
Odpovědět
themikecoys

Nahrávací studia / Mesa Boogie

Příspěvek od themikecoys »

Čus...nevíte o nějakých nahrávacích studiích, které vlastní Mesa Boogie aparáty ??? Nejlépe v okolí ostravy, ale je to jedno. Chtěl bych zkusit nahrát kytary přes Mesu, ale nějak se mi nedaří najít studio kde by nějaký takový aparát měli. Díky moc
Ivan

Re: Nahrávací studia / Mesa Boogie

Příspěvek od Ivan »

Možno trochu OT, ale ak sa nenahneváš zovšeobecním - to býva štandard, že nahrávacie štúdia mávajú nejaké svoje aparáty k dispozícii?
Můžeme s tím nesouhlasit, můžeme o tom vést i spory, ale to je tak vše, co s tím můžeme dělat.
YouTube | Bandcamp | Spotify
Placka

Příspěvek od Placka »

V Lanškrouně má Milan Roller studio, kde má Roadkinga a docela to hrne:) krom toho má ještě Voxe, nějakýho puristickyho Marshalla... Docela se na tom dá nakroutit skoro všechno.
Imho je ale mnohem jednodušší si od někoho mesu půjčit a nahrávat ve studiu který znám/mám blízko/nahravame tam zbytek nástrojů...
pavlii
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavlii »

Ivan píše:Možno trochu OT, ale ak sa nenahneváš zovšeobecním - to býva štandard, že nahrávacie štúdia mávajú nejaké svoje aparáty k dispozícii?
V zásadě ano - standard studia je prakticky v tom, že nabízí:

- know-how
- upravené prostory
- nástrojovou a mikrofonní techniku
- zázemí
- komplexnost

Prakticky jde jen o to, co to-které studio z výše jmenovaného (a to jsem to napsal jen v kostce) nabízí. Nelze se k tomu stavit tak, že "kdo to nenabízí, nemá vlastně studio" - to ne. Ale je to jeden z benefitů, který se obvykle promítá i do ceny (nebo naopak tvoří "něco navíc" v rámci stejné ceny, jakou má to druhé studio o pár metrů vedle).
Takže otázka rozhodně není mimo mísu - to jen tak na vysvětlení.

P.

home recording: Cubase Pro, WaveLab Pro
Dynaudio BM6 + A500, PSI Audio A21-M, Antelope Discrete 8 Pro SC
Odpovědět

Zpět na „Studio a recording“