Nahrávací studia / Mesa Boogie
Pravidla fóra
- themikecoys
Nahrávací studia / Mesa Boogie
Čus...nevíte o nějakých nahrávacích studiích, které vlastní Mesa Boogie aparáty ??? Nejlépe v okolí ostravy, ale je to jedno. Chtěl bych zkusit nahrát kytary přes Mesu, ale nějak se mi nedaří najít studio kde by nějaký takový aparát měli. Díky moc
Re: Nahrávací studia / Mesa Boogie
Možno trochu OT, ale ak sa nenahneváš zovšeobecním - to býva štandard, že nahrávacie štúdia mávajú nejaké svoje aparáty k dispozícii?
V Lanškrouně má Milan Roller studio, kde má Roadkinga a docela to hrne:) krom toho má ještě Voxe, nějakýho puristickyho Marshalla... Docela se na tom dá nakroutit skoro všechno.
Imho je ale mnohem jednodušší si od někoho mesu půjčit a nahrávat ve studiu který znám/mám blízko/nahravame tam zbytek nástrojů...
Imho je ale mnohem jednodušší si od někoho mesu půjčit a nahrávat ve studiu který znám/mám blízko/nahravame tam zbytek nástrojů...
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
V zásadě ano - standard studia je prakticky v tom, že nabízí:Ivan píše:Možno trochu OT, ale ak sa nenahneváš zovšeobecním - to býva štandard, že nahrávacie štúdia mávajú nejaké svoje aparáty k dispozícii?
- know-how
- upravené prostory
- nástrojovou a mikrofonní techniku
- zázemí
- komplexnost
Prakticky jde jen o to, co to-které studio z výše jmenovaného (a to jsem to napsal jen v kostce) nabízí. Nelze se k tomu stavit tak, že "kdo to nenabízí, nemá vlastně studio" - to ne. Ale je to jeden z benefitů, který se obvykle promítá i do ceny (nebo naopak tvoří "něco navíc" v rámci stejné ceny, jakou má to druhé studio o pár metrů vedle).
Takže otázka rozhodně není mimo mísu - to jen tak na vysvětlení.
P.