ZOOM G5 - zkušenosti
Pravidla fóra
Re: ZOOM G5 - zkušenosti
Kéž by tak do G(B)3On, jen narvali konvoluční reverb a jinak je nechali být..
co ja si pamatuju, tak se plivalo predevsim na vizual (a to porad platiElkesar píše:Pamatujte na chvíli kdy se uvedl G1On, taky jste ho notně poplivali a pak za pár měsíců šťastně koupili...![]()
pro čočkaře... je to muj asi desátý mulťák Zoom, tak prece jenom trosku tusim, vocogo.
BGD ≋ Baritone Guitar Dreams
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
Sám jsem si ho koupil s nemalou nedůvěrou. Ale líbíli se mi ty avatárci známejch předloh ... [ooo]
Pak jsem se ponořil a spadla mi čelist :)3=<
Pak jsem se ponořil a spadla mi čelist :)3=<
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
Pár poznámek k G5n, něco už jsem psal výše, takže shrnu:
Bicí a looper se vkládají přímo do patche, tj. zabírají každý jeden slot
Ampy zabírají dva sloty
Cabinet zabírá další slot
Takže pokud si poskládáme konfiguraci doma na cvičení s výše uvedeným, zbudou z devíti možných pozic čtyři volné na další efekty. Což je ve výsledku stejný počet jako v G1On, když použiju totéž
Jedinou výhodu vidím ve variabilitě zařazení looperu kdekoliv v řetězci, ale tohle využití asi nebude moc časté. Naopak nemožnost přepnout se bez ztráty kytičky na jiný patch během loopování je zásadnější "vada".
Bicí a looper se vkládají přímo do patche, tj. zabírají každý jeden slot
Ampy zabírají dva sloty
Cabinet zabírá další slot
Takže pokud si poskládáme konfiguraci doma na cvičení s výše uvedeným, zbudou z devíti možných pozic čtyři volné na další efekty. Což je ve výsledku stejný počet jako v G1On, když použiju totéž
Jedinou výhodu vidím ve variabilitě zařazení looperu kdekoliv v řetězci, ale tohle využití asi nebude moc časté. Naopak nemožnost přepnout se bez ztráty kytičky na jiný patch během loopování je zásadnější "vada".
Squier Affinity Strat Junior HSS, Jet JS-300Mini, NuX Mighty Plug Pro, Mooer GWU4, Focusrite 2i2 3rdgen, Zoom AMS-22, Shure SRH-840A, JBL LSR 305P MKII, iLoud, iPad + pluginy
Pěkná recenze na G5n (v angličtině).
K tomu, co jsem popsal výše, přidám ještě z recenze jednu perličku - k mulťáku sice je software, ale nějaký nový Guitar Lab (s Edit&Share G5n nespolupracuje), který NEUMÍ editovat patche, jen je třídit a pojmenovávat. Samotný efekt je při připojení ke Guitar Labu zablokovaný v režimu PC Mode, tudíž nepoužitelný.
K tomu, co jsem popsal výše, přidám ještě z recenze jednu perličku - k mulťáku sice je software, ale nějaký nový Guitar Lab (s Edit&Share G5n nespolupracuje), který NEUMÍ editovat patche, jen je třídit a pojmenovávat. Samotný efekt je při připojení ke Guitar Labu zablokovaný v režimu PC Mode, tudíž nepoužitelný.
Squier Affinity Strat Junior HSS, Jet JS-300Mini, NuX Mighty Plug Pro, Mooer GWU4, Focusrite 2i2 3rdgen, Zoom AMS-22, Shure SRH-840A, JBL LSR 305P MKII, iLoud, iPad + pluginy
WTF?
Fakt bych chtel sedet na porade produkt managementu nebo marketingu, kdo za tuhle katastrofu muze.
Fakt bych chtel sedet na porade produkt managementu nebo marketingu, kdo za tuhle katastrofu muze.
BGD ≋ Baritone Guitar Dreams
Špatně jsme to pochopili - když na poradě říkali "multiefekt pro nováčky", nemysleli tím nás, kupující kytaristy, ale sami sebe... 
Zřejmě se dostal k lizu nějaký nový vývojářský dream team...
Zřejmě se dostal k lizu nějaký nový vývojářský dream team...
You can hear them singing out their telegraph code, all the way down the telegraph road...
https://soundcloud.com/darwan23
https://soundcloud.com/darwan23
fakt nechápu, jak mohli vyrukovat s takovým průzcherem ?!?! To musí bejt chyták, reality show, skrytá kamera ...
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
jé, tys mi to vyfouk před nosem !
(Nene, koupil si dva a prodává ten, co má horší D Y N A M I K U.)
Věřím, že jsi na to čekal až se někde objevítorst píše:jé, tys mi to vyfouk před nosem !