Nedávno jsem si koupil usb headset arctic p531 a nastal problém, když nahrávám, slyším v pozadí lehké pískání, je to docela rušivé, toto pískání je v nahrávce i když mám na mikrofonovém ovladači mikrofon vypnutý.
Problém s headsetem
Pravidla fóra
Problém s headsetem
Zdravím, chápu že to není moc o hudbě ale myslím že tu jsou lidi co by mi mohli pomoct 
Nedávno jsem si koupil usb headset arctic p531 a nastal problém, když nahrávám, slyším v pozadí lehké pískání, je to docela rušivé, toto pískání je v nahrávce i když mám na mikrofonovém ovladači mikrofon vypnutý.
Zkoušel sem nahrávat v audacity, mono i stereo, ztlumit levý i pravý kanál zakázat headset na přehrávání, odpojit reproduktory i přepojit usb či přeinstalovat ovladače. Bohužel nic nepomohlo.. za každou radu bych byl moc rád 
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
Re: Problém s headsetem
Nepochopil jsem pri nahravani ceho a cim, se vyskytuje tenhle problem. Pokud jde o nahravani cehokoliv mikrofonem z headsetu tak nicemu se divit nejde. Herni headsety na to staveny nejsou.
- SUK
- last.fm: last.fm/user/sukcz
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/sukovec
- Kontaktovat uživatele:
Re: Problém s headsetem
Ono piskani bude nejaky ruseni z PC nebo headsetovych prevodniku. Za tyhle prachy moc muziky cekat nelze...
Hodně budem někde...