Vše značky Laney
Pravidla fóra
Re: Vše značky Laney
Já to právě u toho Lanýže zkoušel a funguje to perfektně, "nakopl" jsem ho jenom ekvalizérem (který mám na basu) a udělalo to přesně to co chci (hraju Strata na krkový snímač nebo kombinaci krk-střed). Krásně nakřáplý bluesový zvuk z toho tahám přidáním gainu na "čistém" kanálu (zkreslený nepoužívám, připadá mi chemický) a po větším nakrmení to udělá krásně mastný overdrive. No a já právě potřebuju mít ten nakřáplý zvuk v základu a jenom občas to přikrmit.
Čest má v politice své hrdé místo hned v první řadě.
Proto zpravidla už zpočátku dojde úhony.
(Hynce Ptáček z Pirkštejna - apokryf)
Mám uši, hlavu i zkušenosti. Ale NEMÁM patent na rozum.
Proto zpravidla už zpočátku dojde úhony.
(Hynce Ptáček z Pirkštejna - apokryf)
Mám uši, hlavu i zkušenosti. Ale NEMÁM patent na rozum.
- sparta-kus
Zdar borci, chtěl bych se Vás zeptat, jestli někdo máte zkušenosti s modifikacemi Laney GH50L. Díval jsem se na módy od 4rockers. Zní to pěkně, ale potřeboval bych k tomu nějakou slušnější nahrávku. Přece jen se mi nechce jít do úpravy bez alespoň částečné znalosti výsledku. Za ty peníze je to GH úplně skvělý. Momentálně ale nevyužívám přídavné zkreslení drive - moc se mi nelíbí. Musím to dokopávat overdrivem i když to má zkreslení až až... Proto se uchyluji k možnosti modifikace. Budu rád za jakýkoli tip, či zvukovou ukázku.
Hlavní výbava: Laney GH50L, Headway 212B, Tesla 412 Anniversary series, Schecter Tommy Victor Sig., Fender H1 + SH4 u kobyly, Hardwire CM-2
Cvičítka: Epiphone Triggerman 60 DSP, Roland Cube 60 + další křápy...
Cvičítka: Epiphone Triggerman 60 DSP, Roland Cube 60 + další křápy...
-
Stanley Glazoff
Tak Slavek je sikovny,kdyz mu reknes svoji predstavu,urcite si dokaze poradit
http://www.musicstage.cz/rozhovory/4roc ... t2171.html Tady je rozhovor,pokud se ti jeho pristup zamlouva,bez do toho,dovednosti na to urcite ma,to uznava i nas blaznivy kapelnik,ktery jinak neuznava nikoho