ZoomLib - SW k propojení multiefektů Zoom s PC

Pedály, multiefekty, procesory, ...
Sandokan

Re: Zoom G1on a G1Xon

Příspěvek od Sandokan »

kunec píše:Avast. Sám o sobě skoro vir
Urcite to mas podlozene nejakym vlastnim vyzkumem....
Kazdopadne jsem do toho zbezne kouknul a malware v tom nebude. Avast hlasi podle me falesny poplach. Ono je to cele napsane v Pythonu a "zkompilovane" do EXE (pomoci PyInstalleru) spolu s python interpretrem a QT knihovnama. A to cele v setupu od Inno. Mozna to Avastu prijde nestandardni a v kombinaci s necim dalsim zarval. Neni jediny a tyhle veci se stavaji. Pokud vas to stve, tak jim to poslete a oni tu detekci urcite vyradi.
filo01

Příspěvek od filo01 »

Pavel K píše:ZoomLib by mohl ukládat i načítat jednotlivé patche, to by taky nebylo špatný.
Tohle ZoomLib umí, viz můj příspěvek výše. Dokonce dle autora umí i "download" patche z fóra (vlevo) do lokálního úložiště drag&dropem (nezkoušel jsem)
Squier Affinity Strat Junior HSS, Jet JS-300Mini, NuX Mighty Plug Pro, Mooer GWU4, Focusrite 2i2 3rdgen, Zoom AMS-22, Shure SRH-840A, JBL LSR 305P MKII, iLoud, iPad + pluginy
hyenik
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hyenik »

zkoušel jsem stahnout 20x, vždycky to spadne, se*ru na to.
edit: pres mobil to slo.
reedit: neni mi souzeno, po hodine saskovani mi to akorat waiting for connection, jinak to nedela nic
Naposledy upravil(a) hyenik dne 12.04.2016 20:05, celkem upraveno 1 x.
BGD ≋ Baritone Guitar Dreams
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
filo01

Příspěvek od filo01 »

Squier Affinity Strat Junior HSS, Jet JS-300Mini, NuX Mighty Plug Pro, Mooer GWU4, Focusrite 2i2 3rdgen, Zoom AMS-22, Shure SRH-840A, JBL LSR 305P MKII, iLoud, iPad + pluginy
Lime

Příspěvek od Lime »

Dīky za odkaz, vše šlape bez problémů.
Guitars: Fender: Telecaster, American Deluxe Stratocaster; Ovation Ultra series; Gibson Chet Atkins CEC
Effects: Line 6 HX STOMP; BOSS: SD-1, ES-8; TONEX Pedal; Origin Effects Cali76; Salva Tonewheel
Amplifier: Laney LC-30II; Mackie HD 1221
Strings: ERNIE BALL; Black Smith; MARTIN ACOUSTIC GUITAR STRINGS; D´Addario
Tuners: BOSS-TU12H

http://www.youtube.com/@jerusalemCZ
jastud

Příspěvek od jastud »

Nakonec jsem to stáhl přes mobil. Při instalaci už s tím Avast problém neměl. Fungovat to funguje, ale že by to byl nějaký odvaz to zas ne. Připadá mi to hodně na půl cesty.
Při tanci nesmiju byt žadne prostoje
a hrať se musi aji na levne nastroje.
torst

Příspěvek od torst »

antivirák mi zahlásil vir, ale stah jsem i tak. Po spuštění chce připojení na web. Proč? (HDR PC mám offline). Musim si vypůjčit kabel USB asi.
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
filo01

Příspěvek od filo01 »

Protože je v aplikaci integrovaný browser, natvrdo linkovaný na fórum. Čuměl jsem na ten nápad jak pero z gauče, než jsem si přečetl, že přímo z toho fóra jde přetažením myši stáhnout preset do interního úložiště aplikace (defaultně tuším C:\ZoomLib\.....)
torst

Příspěvek od torst »

ZoomLib : Mám G1on připojenej, PC o něm ví, bere ho jako další zvuk. zařízení, ale přesto se nic neděje, Okno softu nic neukazuje, nenabízí. Musím být online?
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
hyenik
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hyenik »

vitej v klubu zavrzenych 8)
Hendrek
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hendrek »

Že bych si to taky zkusil stáhnout? Co to vlastně má umět? Zálohovat a nahrávat presety a co ještě? Realtime nastavení parametrů v rámci patche v nějakém graficky přijatelném prostředí (jako Zoom E&S)?
jastud

Příspěvek od jastud »

Hendrek píše:Že bych si to taky zkusil stáhnout? Co to vlastně má umět? Zálohovat a nahrávat presety a co ještě? Realtime nastavení parametrů v rámci patche v nějakém graficky přijatelném prostředí (jako Zoom E&S)?
Jen zálohovat a nahrávat presety.
hyenik
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hyenik »

tomu se rika ironie osudu, kdyz rozumim (nebudu psat ze jsem jediny, aby mi to zase nejaky keyboard hero neomlatil o hlavu) proc hlavne tenhle jednoduchy, nadsenecky, free softik vzniknul (organizace presetu) a nevymyslim si zadne halucinace co vsechno by to melo umet a jak by to melo vypadat..... jsem "nahrany" :)
torst

Příspěvek od torst »

mnoho povolaných, málo vyvolených.
torst

Příspěvek od torst »

Tak jsem to zkusil ještě na NB s Win7 a tam to šlape. Ale umí to jen stahnout obsah efektu, pak asi prohazovat vlastní a loadovat cizí zvuky, víc nic. K editaci presetů se nedostanu asi náhodou. Aspoň něco. Pochvala ! To zas jo.
hyenik
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hyenik »

OK, potom me to taky napadlo, ze prestoze pise ze na XP to jede, tak problem muze byt muj prehistoricky NB.
Po chvili vztekani se nad neprerusitelnym win update, se to chytlo.
Je to presne co jsem cekal a potreboval - organizace presetu. Editaci efektu jsem necekal (nekdo opravdu jo? nejake vymakane graficke prostredi? :shock: ) u zadarmo doplnku k veci za patnactset?.... fakt uz me dnesni rozmazleny vecne nespokojeny zakaznik zacina iritovat 8)

Super. Uz se nemusim trapit zmenou playlistu pred koncertem.
Timto se G1On posouva do kategorie maly zazrak.
O to vetsi šok je novinka G5....
jastud

Příspěvek od jastud »

Autor udělal to nejsložitější - naučil se ze Zoomem komunikovat. Počítám, že brzy se najde někdo kdo to dotáhne do konce - bude možné natahovat patche z Edit and Share. Je to už "jen" otázka formátu souborů.
Každopádně autor je borec.
torst

Příspěvek od torst »

"Timto se G1On posouva do kategorie maly zazrak." V té byl už dávno.
jastud : souhlas !
filo01

Příspěvek od filo01 »

Torste, když už jsi to rozchodil, nabízí se neodbytná otázka .. kdy budou k dispozici tvoje presety ve formátu ZoomLib? ;)
exBURN

Příspěvek od exBURN »

Jsem si taky rikal :D
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“