Výměna snímačů
Pravidla fóra
EMG 81/85 - zřejmě jsem wohnout, prosím o radu.
Zdravím, tak nějak jsem vymyslel super věc a to že vyměním pasiv. snímače na mé kytaře za aktivní výše zmíněné, samozřejmě jsem si vše potřebné hledal (i zde na foru) ale po zapojení podle schématu, podotýkám že jsem to pro jistotu přepájel ještě 2x když to nefungovalo, to stále "nehraje". Diagnostika je taková že třípolohový přepínač mezi snímači funguje ale ani jeden potenciometr nefunguje, kytara prostě hraje pořád. tak jsem chtěl poprosit o radu v čem by mohl být problém, už fakt nevím po čem jít. Díky za reakce. a jestli tu někde podobné téma je, jako že beztak jo, tak se omlouvám.
Naposledy upravil(a) Hendrek dne 21.04.2016 20:23, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Sloučeno do sběrného tématu, wohnoute :).
Důvod: Sloučeno do sběrného tématu, wohnoute :).
Re: Výměna snímačů
Vyměnil jsi volume a tone pot? Na aktivni snímače se používá tuším 25K
Sent from my iPhone using Tapatalk
ano, mám tam 25K

Zkus to takto
Sent from my iPad using Tapatalk
Nevidím tam moc rozdíl, kdyz neřeším tone, ale mužu to zkusit. Diky
Já rozdíl vidím. A podstatný
Vyfoť to všechno a postni.
tak jsem to celé znovu prošel a zjistil jsem že potenciometry jsou K.O. vyměnil jsem za druhé a vše funguje, díky
Caute, pred nedavnom som tu na bazaci kupil snimac Dimarzio Air norton. Vsetko som pripajil, zapojil, funguje a hra, akurat...zistujem ze ma kratke srouby. Mam rad snimace dalej od strun, u kobylky mam Tonezone ktory mi ledva vycuhuje z ramecku. Takze potrebujem dlhsie srouby aby som Air norton u krku mohol spustit nizsie a dorovnal tak hlasitost kobylky a middle.
Neviete kde to zohnat? Mam len skocit do domacich potrieb a skusit najst rovnaky?
Diky...
Neviete kde to zohnat? Mam len skocit do domacich potrieb a skusit najst rovnaky?
Diky...
neviem aky tam mas zavit ale mozno najdes nieco tu http://shop.sollerguitars.com/index.php ... =5a&page=2
na dimarzio bude pasovat ten od dimarzio nebo emg, 2.46mm. Cena je divoká. Něco mají v Aleximu. Je to dlouhodobě nedostatkové zboží, tak jich mám pár do zásoby, kdyžtak napiš.
Není to jen tím, že má snímač moc dlouhé packy? Kdybys je přihnul směrem dovnitř do "V", třeba by to pomohlo.
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
Nikdy!
asi blbost. harmoniku na ramínku neuděláš.
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
Diky!
Podla prveho odkazu to vyzera ze potrebujem 2.46mm (dimarzio + EMG), na Alexim som taku nevidel, dival som sa na ine stranky (music data cosi maju ale tam je to cenovo podobne ako v prvom odkaze a maju len tri velkosti myslim) ale vacsinou nic taketo nemaju...viete este o niecom kde by to slo kupit?
@kmensik - si priamo z Brna? Ak mas nejake naviac tak by som ta o dva pripravil, mozno aj s pruzinkou (neviem ci tam moja bude dostatocna)
Podla prveho odkazu to vyzera ze potrebujem 2.46mm (dimarzio + EMG), na Alexim som taku nevidel, dival som sa na ine stranky (music data cosi maju ale tam je to cenovo podobne ako v prvom odkaze a maju len tri velkosti myslim) ale vacsinou nic taketo nemaju...viete este o niecom kde by to slo kupit?
@kmensik - si priamo z Brna? Ak mas nejake naviac tak by som ta o dva pripravil, mozno aj s pruzinkou (neviem ci tam moja bude dostatocna)
Napsal jsem ti SZ.
Něco pro Torsta, Dirty Fingers se zkrácenýma nožičkama.

od noty H nahoru píšeme nožičky dolů ...?
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Ano. Proč se ptáš zde? Nebo mi něco asi uniká?
to je citát z Cimrmana. Neznáš?