Framikoin: upraven nazev
LP x Strat za deset tisic
Pravidla fóra
LP x Strat za deset tisic
Čau hraju už ňejakou dobu na akustiku a teď si chci koupit elektrickou kytaru...nechci si kupovat nejlevnější kterou bych za půl roku prodával, chtěl bych něco tak do 10000. Rozhoduju se mezi stratocastrem a les paulem myslíte že se dá rovnou začít na les paul a nebo že pro toho kdo s elektrikou začíná je nejlepší strat kterej je takovej univerzální? dík za chytré rady.. 
1. tady na foru sou toho stovky o těchhle věcech, tak si to projdi a az ti neco nebude jasne zeptej se
2. za 10 tisic chceš kytaru nebo aj kombo?
3. rada: pokud to chceš na tvrdší hudbu di do LP pokud to nechceš na nějakej metal tak di to stratu
2. za 10 tisic chceš kytaru nebo aj kombo?
3. rada: pokud to chceš na tvrdší hudbu di do LP pokud to nechceš na nějakej metal tak di to stratu
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Možná nějakej superstrat by nebyl špatnej... eMka od Cortu, Ibanez RG321, i další. Nejseš si jistej co chceš, pořízuj strata s HB, jak již někdo psal 10k na LP je blbá cena, epiny jsou předražený a stejně kvalitní záležitost seženeš od Bachu nebo Fokusu levněji.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Asi bych doporučil do začátku ten Strat HSS. Když pořádně nevíš co chceš. Třeba Fokus má teď hodně novejc pěknejch Stratů s Kent Amstrong snímačema. Tak se kounni tam. Když vybereš dobrej kus. Tak máš perfektní kytaru za dobrý peníze. A zbude ti něco na nějaký už lepší kombíčko...
A jenom pro informaci. Já koupil toho Fendra Mexico Strat za 7500,-
holčina potřebovala rychle prodat.... Ale nevím jak by se dal sehnat Superstrat
A jenom pro informaci. Já koupil toho Fendra Mexico Strat za 7500,-
Naposledy upravil(a) aivn86 dne 20.01.2008 13:06, celkem upraveno 1 x.
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
no superstraty a ibanezi se mi vůbec nelíbí
...tak asi nějakej ten strat, dost se mi líbí ty od squieru třeba za 8k http://kytary.cz/squier-by-fender-delux ... 38:0:0:1:0
uz se tu asi taky probíral... chtěl bych na to hrát system of a down, sum41, green day a tak podobně...
uz se tu asi taky probíral... chtěl bych na to hrát system of a down, sum41, green day a tak podobně...
- framikoin
- Kontaktovat uživatele:
no nevim. sice je fakt, ze strasne moc udela aparatura, ale i tak si myslim, ze tohle neni uplne ideal volba, i kdyz kytara to nebude spatna. ja mam tady tohle: http://kytary.cz/epiphone-sg-g400/4955/?SE824:0:0:1:0 a jsem spokojen. myslim, ze na tenhle styl hudby by to melo byt dobry. na druhou stranu dost lidi tu kytaru kritizuje. a kdyz mas deset klacku, tak bys mohl rovnou koupit RM snimace, ktery by ji urcite hodne pomohly.
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox