Behringer V-Tone GMX212 - problém

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
RVS
Nový uživatel

Behringer V-Tone GMX212 - problém

Příspěvek od RVS »

Zdravím,
vlastním kytarový zesilovač Behringer V-Tone GMX212 a pracoval spolehlivě po dobu cca tří let. Předevčírem ale po zapnutí nenajel jako obvykle, namísto toho na FX display vyskočilo jakési "oF" a já nevím co se mi tím přístroj snaží říct.
První co jsem vyzkoušel, bylo zesík rozebrat pro případ, že by se poškodilo nějaké pájení nebo zda se něco neodkouřilo, ale nic podezřelého jsem nezaregistroval.
Zkoušel jsem samozřejmě googlovat a ale moc jsem z toho nezmoudřel. Zajímá mě v čem je problém, jestli například v chybě napětí nebo něco podobného. Stalo se mi to poprvé a vůbec si nevím rady. Technicky nejsem vůbec zdatný tak hledám nějaký popis problému popřípadě i řešení srozumitelný i laikovi.
Děkuji předem za odpovědi.
mirostrat
Bandzone: https://bandzone.cz/lustifon
Kontaktovat uživatele:

Re: Behringer V-Tone GMX212 - problém

Příspěvek od mirostrat »

keď si neni zdatný , tak jedine servis , možeš odfajčit ešte niečo , ja čo som mal Phonic , tak dopredu mi predavač hovoril , že novší typ má slabší zdroj , aj potom odišiel , samo že ten starší typ mal taký istý :) no ale oprava bola asi 10 centov za súčiastku
Lidi jsou jako zlá macecha, vyžmýkají tě, jako citrón a pak odkopnou, jako chcíplou krysu.
Red Dwarf : Nejlépe to měli vymyslené Eskimáci. Vystrčili staříky z Iglu a proto také neměli výraz pro Starobinec.
Se starobou přichází i moudrost, někdy ale přijde staroba sama.
Tube Guru
Odborník

Re: Behringer V-Tone GMX212 - problém

Příspěvek od Tube Guru »

Zdar, modelingové aparáty mi moc neříkají, ale je mi sympatické jak jsi odvážně zesík rozebral. Tak aspoň manuál:
V-TONE GMX212.pdf
(2.65 MiB) Staženo 142 x

Je tam mimo jiné na str. 12 uvedeno, že oF=Off. Snad Ti to pomůže vyřešit Tvůj problém...
S opravami jsem skončil, žádné další zakázky už nepřijímám. Když budete mít jakýkoliv smysluplný technický dotaz týkající se elektronek, zesilovačů a "krabiček", klidně mě kontaktujte e-mailem: z.hronek@protonmail.com Když budu znát odpověď, budu mít čas a chuť, rád Vám odpovím. Děkuji.
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“