akustická kytara GIBSON QUEEN
Pravidla fóra
akustická kytara GIBSON QUEEN
Vlastním askustickou kytaru GIBSON QUEEN ( dědictví) z 30 let, vyrobenou v USA a rád bych znal její hodnotu, může mne kontaktovat na email někdo, kdo rozumí těmto kytarám. Děkuji.
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
hoď sem foto, gibsony z 30tých let tu zrovna nefrčí takže cena se odhaduje těžko já bych uvažoval od 50T výše, asi by to chtělo projet nějaký americký servry, nebo juknout na ebay tam se to vyskytuje.
Fender Strat Highway One Wine Red
Furch G-23 SO, Fishman Natural I
Ampeg Reverbrocket R-12R 50W
Ebow Plus, TS9, BD2, BB2, ED1, CH1, TU2, LS2, GEB7
Furch G-23 SO, Fishman Natural I
Ampeg Reverbrocket R-12R 50W
Ebow Plus, TS9, BD2, BB2, ED1, CH1, TU2, LS2, GEB7
Re: akustická kytara GIBSON QUEEN
Homemade ?
Pořád nevím, zda svět řídí chytří lidé a dělají si z nás legraci a nebo blbci a myslí to vážně.
Dostal jsem ji od kámoše tak bych o ní rád něco zjistil než se pustím do rekonstrukce.
Mě přijdou dost podivné ty značky na hmatníku. Jejich velikosti i to, že oktáva je označená jedním puntíkem a jiná pole dvěma. Prakticky vždy to bývá opačně, oktáva dva puntíky a ostatní značená pole po jednom. Kobyla je hodně subtilní, asi nebude originální. Zdobení hlavy i nápis GIBSON je poněkud oversize. No uvidíme jestli s k tomu vyjádří i někdo další...
je to nejaký domáci tuning, telo by som povedal že je z gibsonky od Cremony, možnože aj Brauer, pretože podľa fotky to vypadá na masívnu smrekovú prednú dosku. Krk netuším . . . rád by som videl fotku spoja krku s telom