Zhodnoťte naše nahrávky - kytara
Pravidla fóra
Wohma : Nwm co tim myslis ja jediny co sem pouzil byly prsty , muj washburn , a backing track , nwm na co narazis ale nutis mě udělat video .. (není to tag těžký jak se to zdá , tak nevim co blbneš
)
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
- kissak
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem se odpoledne nudil, tak jsem vytvořil tohle:
http://uloz.to/152385/xxx.mp3
Tak mně to nějak zhodnotťe. Ja jsem to ani necvičil a rovnou nahrával, tkaže no.. uvidíte sami..
Jo a basu nekomentujte
Je to ve skutečnosti kytara. Vše je nahráno přes multiefekt Digitech RP 150.
http://uloz.to/152385/xxx.mp3
Tak mně to nějak zhodnotťe. Ja jsem to ani necvičil a rovnou nahrával, tkaže no.. uvidíte sami..
Jo a basu nekomentujte
- Stanley
- Kontaktovat uživatele:
Díky, s tou basou a Hypocrisama jsi mě dost pohladil po dušičceWohma píše:Stanley: Je to dobry, pripomina mi to stary Hypocrisy (teda aspon pisen Bathory) nebo stary Dark Tranquillity, jen by to chtelo lepsi zvuk
BTW, dobra basa v History, to me bavi
BTW2: zkresleni na kytarach nic moc, pres co hrajete/nahravate?
Takže podmínky (skoro bych se měl stydět):
Bicí: nějaký starý škopky, nevím značku
Basa: Jackson C20, Laney H160b
1. kejtra: BC Rich Warlock Platinum, Marshall Valvestate 8100 + reprobox Marshall 1936, Mulťák Zoom (zkreslení i efekty jsou z něj)
2. kejtra: Apollo Mockinbird (nic moc, asi za 6000), Marshall Valvestate 80W kombo, typ nevím; Boss MT-2
Na nazvučení jsme si zaplatili zvukaře. Takže bicí se zvučily sadou mikrofonů k tomu určenou, kytary přes mikrofony, basa z DI výstupu, vše do mixpultu a z něj do compa. Program jsme použili Gold Wave. Nekvalitní zvuk je způsoben špatně nastavenými korekcemi na kytarách (hafo gainu, reverb, efekty z mulťáku) a nešťastným finálním zmixováním, divný poměr hlasitosti nástrojů (zvukař neumí s počítačema, dělal to pak někdo jinej). Sice se nahrávaly jednotlivé nástroje zvlášť, ale bubenec neuměl hrát s metronomem. Čili možnosti úpravy byly i tak dost omezené.
Basuju: Jackson C20
Kejtruju: Apollo DMG-1200
Apec: Laney H160b, Peavey Blazer 158, Kustom KLA 10
Kejbly, struny: Warwick
Prcátka: Dunlop .68, Brain .71
Stanley: OK, do priste nahravejte kytary bez reverbu (pokud nahravate multitrackove, da se reverb vzdycky dodelat.. Mimo to reverb je dobrej tak leda na solicka [a to jeste ne na vsechny], jinak spis kurvi zvuk), rozhodne bych nepouzival zkresleni z multaku Zoom. A na "mastering" to strcte nekomu znalymu
Fakt se mi to libi, jen ten zvuk to dost degraduje...
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
- Stanley
- Kontaktovat uživatele:
Takže reverb pryč, taky bych se k tomu přiklonil. Zoom používat jen na efekty při čistých zvucích, čili pohrát si s nastavením a klidně zapojit do smyčky a zkreslit přes hlavu, takže koupit footswitch. Na mastering člověka už máme nasmlouvanýho člověka znalejšího.Wohma píše:Stanley: OK, do priste nahravejte kytary bez reverbu (pokud nahravate multitrackove, da se reverb vzdycky dodelat.. Mimo to reverb je dobrej tak leda na solicka [a to jeste ne na vsechny], jinak spis kurvi zvuk), rozhodne bych nepouzival zkresleni z multaku Zoom. A na "mastering" to strcte nekomu znalymuFakt se mi to libi, jen ten zvuk to dost degraduje...
Basuju: Jackson C20
- Scyther
- last.fm: http://www.last.fm/user/Homicidum
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/scyther
- Kontaktovat uživatele:
- pigdestroyer
- last.fm: tlumok
- Bandzone: pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
tvoje kasmoka umi..moc pekne ..typuju ze to hrala na klasickou spanelu ne..?Scyther píše:http://www.youtube.com/watch?v=Cquyxo7-Wys
Tohle teď nahrála kámoška.Myslím, že s ejí to povedlo.
jinak takovyho papoucha co je na tom videu sme meli doma taky ale ulitnam...
Cort VX-X4-explorer
Behringer kytara a jejich kombo GM 108....trsatka jedu dunlopy 0,73(zluta zelvicka):-D
- Skipper
- Bandzone: http://www.bandzone.cz/fan/skipper
- Kontaktovat uživatele:
Kvalita bad, nahráváno na mikrofon za 80,- a na blbou zvukovku, aparatura viz podpis (kombo marshall a bez efektu)
Omluvte pls chyby asi nervozita a navíc mě furt někdo buzeroval, prostě sem neměl den, ale to je fuk.
Guns'n roses - Sweet child o'mine
Taky sem nahrával School of rock, ale na tý zvukovce je to tak v blbí kvalitě že sem to smáznul, prostě jak hraju vic než jednu strunu tak už to ta zvukovka nebere a dělá si s tim co chce, ostatně uvidíte sami na GnR
Omluvte pls chyby asi nervozita a navíc mě furt někdo buzeroval, prostě sem neměl den, ale to je fuk.
Guns'n roses - Sweet child o'mine
Taky sem nahrával School of rock, ale na tý zvukovce je to tak v blbí kvalitě že sem to smáznul, prostě jak hraju vic než jednu strunu tak už to ta zvukovka nebere a dělá si s tim co chce, ostatně uvidíte sami na GnR
EVH Wolfgang Special, Gibson LP BFG-TG (Nashville 2007), Epiphone LP Custom (Hořovice 1994), Maya Stratocaster (Japonsko 1984), Chapman ML1-7 RS, Victory VX Kraken mkII a Janíček picks.
Mapex Armory (10, 12, 14, 16, 20, 22), Pearl Free Floating Maple 14"x6,5", Meinl Classics.
Focusrite Scarlett 18i20, Reaper, Ableton Live 9, NeuralDSP, Addictive Drums.
Mapex Armory (10, 12, 14, 16, 20, 22), Pearl Free Floating Maple 14"x6,5", Meinl Classics.
Focusrite Scarlett 18i20, Reaper, Ableton Live 9, NeuralDSP, Addictive Drums.
- Alexi_Laiho