Elektrikáři tedy Ej Sí Dí Sí. AC/DC
Re: Elektrikáři tedy Ej Sí Dí Sí. AC/DC
To že Axl sedí se zlomenou nohou je vlastně dobře, může se na svůj výkon soustředit. A jinak tedy se mi to i z té ukázky z telefonu jeví jako dost dobré. Šel bych na ně a notorickým kritikům se leda tak vysmál do obličeje, že propásli dobrou show!
Taky jsem čekal větší katastrofu. Uvidíme jak to bude naživo a celé.
Gibson SG standard ´78, Bach SG, Foxrox CC hybrid, Radial Bones Hollywood, MXR Super Badass, EHX Satisfaction, HOT Sunset drive, HOT Spring-Verb, HOT The Thirty KT66, 1x12" Engl 112 PRO, Schecter SGR SA-1, Cremona ´86 (samodomo vybavená 1xhumb.+1xsingl), Zoom G3, Roland Cube 10GX
ACDC s Axlem Rosem
http://manindabox.blogspot.cz/?m=1
Tenhle clanek jsem nasel na fb. Jaky mate nazor na Axla jako zastupce Briana Johnsna?
Tenhle clanek jsem nasel na fb. Jaky mate nazor na Axla jako zastupce Briana Johnsna?
To není článek, ale jen jakási snůška poznámek podložená z velké části materiálem z událostí před 20 lety.
Nejedete někdo z CB a nemáte 2 volná místa ?
CB a okolí, CK apod...
CB a okolí, CK apod...
Pořád nevím, zda svět řídí chytří lidé a dělají si z nás legraci a nebo blbci a myslí to vážně.
tak jak se těšíte
hlavně aby nám nepršelo 
Napětí jaké to bude má vzrůstající tendenci....
Bych měl dnes v předstihu koupit lístky na vlak...
Bych měl dnes v předstihu koupit lístky na vlak...
Gibson SG standard ´78, Bach SG, Foxrox CC hybrid, Radial Bones Hollywood, MXR Super Badass, EHX Satisfaction, HOT Sunset drive, HOT Spring-Verb, HOT The Thirty KT66, 1x12" Engl 112 PRO, Schecter SGR SA-1, Cremona ´86 (samodomo vybavená 1xhumb.+1xsingl), Zoom G3, Roland Cube 10GX
Po tom, co jsem na YTB viděl/slyšel Axlův výkon, tak jsem se uklidnil a těšim se. Musim uznat, že mu to zatím jde dost dobře. Ale furt se prostě nemůžu zbavit dojmu, že jdu spíš na revival...
GIBSON SG Special Faded MH 2016 T Satin Cherry
Epiphone SG G-400 PRO Cherry + Gibson 498T
Marshall DSL 5C
Fender Frontman 212r + Boss DS-1
trsátka BRAIN 0,88mm, Marshall MS-4ZW, struny Special Alloy Humbucker SA11, rozebranej Epiphone Les Paul Special II VS
Jsem vášnivý Doomař a milovník jitrnic
Marshall DSL 5C
trsátka BRAIN 0,88mm, Marshall MS-4ZW, struny Special Alloy Humbucker SA11, rozebranej Epiphone Les Paul Special II VS
Tak jak se vám to líbilo ? Nebo nikdo nebyl? 
Pořád nevím, zda svět řídí chytří lidé a dělají si z nás legraci a nebo blbci a myslí to vážně.
Pokud pominu RFIT karty, odchod od tribuny C, přes celou plochu v tlačenici a tmě, tak super koncert.
Začátek na 2 minuty přesně, plný nasazení a pecky od začátku do konce.
Výkon Axla za mě na jedničku, ostrej jak pila
Chris , Cliff, Stevie paráda, no a Angus, to je nářez, v 61 letech takový energie a pohybu
vše zahráno přesně jak na deskách
Snad jen z mého místa na tribuně C mi přišlo, že nebyly moc slyšet bicí a basa a že občas to bylo moc přehlušený, ale možná je to místem, když tak někdo písněte, kde jste byl a jaký byl zvuk tam.
Jinak za mě parádní koncert, splněný sen je v životě aspoň jednou vidět, i když došlo ke změnám v sestavě.
Jo a když vidím teď u nás tu bouřku a kroupy, tak ještě že to včera počasí vydrželo
Jo a ještě teď mi píská v uchu
Začátek na 2 minuty přesně, plný nasazení a pecky od začátku do konce.
Výkon Axla za mě na jedničku, ostrej jak pila
Snad jen z mého místa na tribuně C mi přišlo, že nebyly moc slyšet bicí a basa a že občas to bylo moc přehlušený, ale možná je to místem, když tak někdo písněte, kde jste byl a jaký byl zvuk tam.
Jinak za mě parádní koncert, splněný sen je v životě aspoň jednou vidět, i když došlo ke změnám v sestavě.
Jo a když vidím teď u nás tu bouřku a kroupy, tak ještě že to včera počasí vydrželo
Jo a ještě teď mi píská v uchu
Vrátil jsem se naprosto zničenej, namohl jsem si tam rameno, natáh oba dva lýtkový svaly, zničil hlasivky, pohmoždil koleno a jsem nahluchlej na levý ucho... Přesto to byl nejlepší den mýho života
Předkapely byly docela dobrý, povedlo se mi zabrat perfektní místo (hned druhá řada u podia), takže jsem měl úžasnej výhled.
No a výkon AC/DC byl naprosto excelentní - Axl to odzpíval fakt dobře a Angus byl prostě BŮH !
V 61 předvést takovej výkon, jako fakt jsem čuměl. To co tam odběhal neuběhnu já za celej rok. Vydobyl si tim u mě obrovskej respekt a fakt před nim smekám.
Takže za mě to bylo perfektní
Jak píše nade mnou NHK, splněný životní sen.
Edit: jediná věc, která mě fakt vytočila byli fanoušci - velká část z nich tam jak ignoranti drželi smartfouna a všechno natáčeli... Místo toho, aby se odvázali a pořádně si to užili, tak si pořídili hromadu nekvalitních nahrávek... Ale tak to už je vlastně každýho věc, jenom mi to připadá jako dost neslušný gesto vůči tý kapele.
Předkapely byly docela dobrý, povedlo se mi zabrat perfektní místo (hned druhá řada u podia), takže jsem měl úžasnej výhled.
No a výkon AC/DC byl naprosto excelentní - Axl to odzpíval fakt dobře a Angus byl prostě BŮH !
V 61 předvést takovej výkon, jako fakt jsem čuměl. To co tam odběhal neuběhnu já za celej rok. Vydobyl si tim u mě obrovskej respekt a fakt před nim smekám.
Takže za mě to bylo perfektní
Jak píše nade mnou NHK, splněný životní sen.
Edit: jediná věc, která mě fakt vytočila byli fanoušci - velká část z nich tam jak ignoranti drželi smartfouna a všechno natáčeli... Místo toho, aby se odvázali a pořádně si to užili, tak si pořídili hromadu nekvalitních nahrávek... Ale tak to už je vlastně každýho věc, jenom mi to připadá jako dost neslušný gesto vůči tý kapele.
Marshall DSL 5C
Marshall DSL 5C
taky mám hluchý levý ucho
no a co zvuk pod podiem 
Řvalo to jako kráva
ale furt bylo poznat co se hraje, takže se ty zvuky ani neslejvaly dohromady. Měli to prostě zmáknutý 
Marshall DSL 5C
Marshall DSL 5C
Za mě (přímo mezi sloupama s osvětlením mířícím na podium) zvuk OK... jenom mohlo být klidně hlasitější... ale basy pumpovaly tělem i tak... jen to možná lidi tak nestrhávalo jako při vyšší hlasitosti... tak byl občas před očima jenom les telefonů...
Výkon všech na pódiu skvělý!!!
Výkon všech na pódiu skvělý!!!
Angus je naprosto epesní. AC/DC jsou kapela mého života.
smutná zpráva pro všechny celoživotní fandy ACDC
https://www.novinky.cz/kultura/455289-z ... young.html
https://www.novinky.cz/kultura/455289-z ... young.html
Konečně oživení nejen tohoto vlákna.