Crate FW15R

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
zakaa

Crate FW15R

Příspěvek od zakaa »

Čaute, chci si pořídit kombo na domácí hraní a při brouzdání na netu sem narazil na tento kousek: http://www.muziker.cz/default.aspx?Crat ... od_id;9486

Nemáte s ním někdo zkušenosti? Za ty prachy vypadá celkem dobře, nemyslíte?
Trackill
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trackill »

Pokud vím, tak s Crate nebývají problémy. Na domací hraní by mělo být dostatečné.
Ibanez RG370DX
Digitech RP250
Crate FW120/212
GuitarRig Mobile
framikoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od framikoin »

taky si myslim, ze timhle nic nepokazis, jen mam obavy, ze se ho nedockas, protoze je tam "overit dostupnost" a to asi znaci sakra dlouhou cekaci dobu.
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
freelancer02

Příspěvek od freelancer02 »

http://kytary.cz/crate-kytarove-kombo-f ... :Crate:1:0

Na kytarách ho mají skladem;-) Já doma crate mam a na doma je to šikovný a ideální;-) nebál bych se;-)
Epiphone LP Custom, Marshall DSL40 + nějaké blbosti kolem
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hardcore guitarist »

Nevíte jak sou na tom create se zkreslením?
zakaa

Příspěvek od zakaa »

freelancer02 píše:http://kytary.cz/crate-kytarove-kombo-f ... :Crate:1:0

Na kytarách ho mají skladem;-) Já doma crate mam a na doma je to šikovný a ideální;-) nebál bych se;-)
Toto Crate cos poslal je jiné než sem myslel já, je to verze bez reverbu a s 8" reprem... :)
freelancer02

Příspěvek od freelancer02 »

A jóó. Já si nevšim toho R za tou 15. Tak to sorry. Crate maj zkreslení dost silný, a zvukově plný, docela jako lampy. Hezky se na to hraje :wink:
Epiphone LP Custom, Marshall DSL40 + nějaké blbosti kolem
indy66
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od indy66 »

zrovna před týdnem jsem si ho koupil a zatím jsem moc spokojenej...to zkreslení je na to kolik to celý stojí dost slušný a čistej kanál taky neni k zahození...15W je na doma uplně v pohodě - když jsem to dal na plno tak začaly vybrovat okna :D :D :D úplně to stačí...a hlavní je že to tam má taky výstup na externí box takže časem až se ti to nebude líbit tak si to můžeš dokoupit :twisted: :twisted: určitě bych do toho být tebou šel... 8) 8)
zakaa

Příspěvek od zakaa »

indy66 píše:zrovna před týdnem jsem si ho koupil a zatím jsem moc spokojenej...to zkreslení je na to kolik to celý stojí dost slušný a čistej kanál taky neni k zahození...15W je na doma uplně v pohodě - když jsem to dal na plno tak začaly vybrovat okna :D :D :D úplně to stačí...a hlavní je že to tam má taky výstup na externí box takže časem až se ti to nebude líbit tak si to můžeš dokoupit :twisted: :twisted: určitě bych do toho být tebou šel... 8) 8)
ok díky asi do něj půjdu, jen je škoda že nemá výstup na footswitch..nejradši bych šel do Rolanda cube 20X ale to už jsou další 2 tisíce navrh :? ...
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

Má to hodně tvrdé zkreslení?
afektband

Příspěvek od afektband »

hardcore guitarist píše:Má to hodně tvrdé zkreslení?
U tutěch kombíček bych pojem tvrdý zkreslení nepoužíval, má to dostatek gainu v rámci možností, asi tak... 8)
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
indy66
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od indy66 »

hardcore guitarist píše:Má to hodně tvrdé zkreslení?
no nevim co myslíš tvrdý zkreslení jak řekl afektband na svojí cenu a tento typ je to slušné...na metal bych ale řekl že to neni - je to teda dost na tobě jak si to zrovna poladíš...ale mě se na tom hodně líbí blues a potom takovej ten rock z 70. let prostě taková klasika.Já mam klasickýho strata se siglama a todle kombo mi k tomu hezky sedí 8) 8)
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

jj to je mi jasné u těchto prcků ale vyšší modely sou na to ze zkreslením jak?
indy66
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od indy66 »

tak to nevím...mě na doma stačí takovej prcek...nejlepší by bylo si to sám jít zjistit do hudebnin - protože je to hodně subjektivní a jen ty víš co chceš od komba a zkreslení 8) 8)
afektband

Příspěvek od afektband »

hardcore guitarist píše:jj to je mi jasné u těchto prcků ale vyšší modely sou na to ze zkreslením jak?
Náš druhej kytarista má hlavu 120W crate, geinu to má hodně, ale vzhledem k tomu že je to tranďák, tak se to nesmí přehánět.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

afektband píše:
hardcore guitarist píše:jj to je mi jasné u těchto prcků ale vyšší modely sou na to ze zkreslením jak?
Náš druhej kytarista má hlavu 120W crate, geinu to má hodně, ale vzhledem k tomu že je to tranďák, tak se to nesmí přehánět.
Proč?
Stanley
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stanley »

hardcore guitarist píše:
afektband píše:
Proč?
Řekl bych že proto, že přegainováním tranďáku transformuješ jeho zvuk do bílého šumu, což není zrovna ideální :)
Basuju: Jackson C20
Kejtruju: Apollo DMG-1200
Apec: Laney H160b, Peavey Blazer 158, Kustom KLA 10
Kejbly, struny: Warwick
Prcátka: Dunlop .68, Brain .71
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

No jak který trandák!
afektband

Příspěvek od afektband »

hardcore guitarist píše:No jak který trandák!
Všechny tranďáky, který maj dost gainu a dáš ho naplno, tak z toho lezou humusoidný s****y. Ten gain je znát většinou tak do půlky, potom už to akortá víc hučí a šumí, ale nemá to víc gainu.

hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

afektband píše:
hardcore guitarist píše:No jak který trandák!
Všechny tranďáky, který maj dost gainu a dáš ho naplno, tak z toho lezou humusoidný s****y. Ten gain je znát většinou tak do půlky, potom už to akortá víc hučí a šumí, ale nemá to víc gainu.
Tak hrál sem na bandita a když se to to osolil s gainem tak to bylo v pohodě...ale to ej možná tím že je to simulace lampy fakt nevím.
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“