jakože ten zvuk na začátku videa má být dobrý ? no každému co jeho jestNSWC píše:http://www.guitarplayer.com/artist-vide ... /58169love
Asi zas tak špatný ten Kemper nebude.
zkoušel jsem powered Kempera na zkoušce a i na koncertě a žádné nadšení se nekonalo. Hrál jsem přes odposlech a jako rezervu jsem měl zapojený 4x12 box, ale chtěl jsem si to ozkoušet hlavně z monitoru. Ven to lezlo prý dobře, ale já bych se s tím prostě nespokojil. Nač mít tisíc aparátu, když jsou všechny dynamicky na jedno kopyto a ten pocit při hraní absolutně nekoresponduje s kopírovaným aparátem. Konkrétně jsem používal Soldano rig a k reálném Soldanu se to ani nepřiblížilo...na ten ''punch'' lampového aparátu může člověk zrovna zapomenout a jediné, co ho může těšit, je pocit toho, že to do PA leze snad tak jak si to nastavil
Poslední dobou se ten Kemper nějak rozšířil a tak ho už mohl člověk párkrát slyšet a vždycky jsem z toho měl pocit, že je zvuk hodně placatý a bez jakéhokoliv objemu, navíc v tom slyším i ty typicky ''chemické'' digitální výšky.