framikoin: opraven nazev
První vystoupení aneb co dělat proti trémě???
Pravidla fóra
První vystoupení aneb co dělat proti trémě???
Čau , chtělbych se zeptat odbotníků co ste dělali před prvním vystoupením? tady to je jen zábava kde bude tak 400 lidí sme tam jako předkapela takže to začínáme dík budu vděčnej za vaše příspěvky

http://www.hudebniforum.cz/viewtopic.php?t=3810
Mrkni sem, třeba tam něco užitečnýho najdeš...
Mrkni sem, třeba tam něco užitečnýho najdeš...
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
- Stanley
- Kontaktovat uživatele:
Určitě se neožer, to je to nejhorší, co se vůbec dá udělat (panáček či pivečko na uvolnění ale zas neuškodí). Koukej na struny a ne na lidi, ale neotáčej se k nim zády. Když tam jen tak postáváš před koncertem a třeba zvučíš, tvař se, jako bys tam byl doma. Nepřemejšlej, co si o tobě myslí ti dole, tim se vůbec nezabejvej 
Basuju: Jackson C20
Kejtruju: Apollo DMG-1200
Apec: Laney H160b, Peavey Blazer 158, Kustom KLA 10
Kejbly, struny: Warwick
Prcátka: Dunlop .68, Brain .71
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
- Alexi_Laiho
Alexi_Laiho píše:na struny nekoukej ,koukej na lidi , dej do toho hraní zlost.
ooooooo to je názor
ale dík vám sem fakt z toho posranej ale těším se
Jak psal stanley tak určitě se nevožrat, s tím jsem si zažil svoje, jednou jsem to málem ani neodehrál-něchtělo se mi na podium (jsem byl tak zlitej že jsem se bál světla). A neotáčej se zády, vypadá to strašně blbě. Když budeš pařit s hlavou dole, můžeš koukat na hmatník a lidi si toho nevšimnou. A hlavně nezdržujte mezi písničkama-pokud to teda nemáte uplně do detailu i vtipnym mluveným slovem...Jo a ještě jedna věc, když něco posereš, nebo někdo jinej, tak hlavně nekruťte hlavama, neotáčejte se na sebe a nenadávejte si...prostě hrát pořád.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
- Alexi_Laiho
já jednou málem spadnul z podia, sem koupil flašku červenýho a nakoec sem jí pil sám. odehráli sme to . ale bylo to pekloafektband píše:Jak psal stanley tak určitě se nevožrat, s tím jsem si zažil svoje, jednou jsem to málem ani neodehrál-něchtělo se mi na podium (jsem byl tak zlitej že jsem se bál světla). A neotáčej se zády, vypadá to strašně blbě. Když budeš pařit s hlavou dole, můžeš koukat na hmatník a lidi si toho nevšimnou. A hlavně nezdržujte mezi písničkama-pokud to teda nemáte uplně do detailu i vtipnym mluveným slovem...Jo a ještě jedna věc, když něco posereš, nebo někdo jinej, tak hlavně nekruťte hlavama, neotáčejte se na sebe a nenadávejte si...prostě hrát pořád.
vše prodávam ,tak kdyby byl zájem..
Cort evl z47 SD snímač , esp-ltd signovku Steava z Deftones s pasivnim emg
Peavey Valveking , rockwell 4x12
zas si ta k***a vzala dalšího... 1. 5. 1975 - 1. 8. 2008
Cort evl z47 SD snímač , esp-ltd signovku Steava z Deftones s pasivnim emg
Peavey Valveking , rockwell 4x12
zas si ta k***a vzala dalšího... 1. 5. 1975 - 1. 8. 2008
- Stanley
- Kontaktovat uživatele:
Ještě jedna věc, napište si všichni playlist, ať se nedohadujete mezi písničkama, co teď budete hrát. Taky neni úplně ideální, když playlist má jen jeden, to věčný "Co tam je teď? Co teď hrajem?" taky vypadá dost debilně, ale furt lepší než nemít nic.
- Nesst
- Bandzone: http://www.bandzone.cz/tau
- Kontaktovat uživatele:
Na druhou stranu, pokud jsou v kapele, takoví ti vtipní lidé a dokážou to ptání se správně podat a udělat si ze sebe srandu, tak to je taky občas v pohoděStanley píše:Ještě jedna věc, napište si všichni playlist, ať se nedohadujete mezi písničkama, co teď budete hrát. Taky neni úplně ideální, když playlist má jen jeden, to věčný "Co tam je teď? Co teď hrajem?" taky vypadá dost debilně, ale furt lepší než nemít nic.
- Stanley
- Kontaktovat uživatele:
Z toho, co jsem pochopil, tak těch 400 jsou jen velký voči, ve skutečnosti jich bude míň. Ale jinak je úplně jedno, jestli jich je 40 nebo 400. Obecně platí čím víc, tím líp. Páč ve větším množství se sejde víc lidí, co zaujmete, lidi jsou odvázanější, víc paří. Pro padesát lidí se hraje mnohem hůř.Jack/J píše:400 lidi ti pride malo??? hehe chlapce... na nas prislo 40 a prislo mi ze je to moc...
no tak já to mylel že aš nastoupí ta kapela po nás tak na ty tam uš bylo kolem 400 ale na nás jelikož sme hráli jako první a začínáme tak myslim přes 200 a kdyš nikdo nepaří a čumí tak je to hrůza mi sme se snažily jak svina sme pařili a tak pak začali ale jakmile nastoupily po nás ty starý dobrý mazáci tak to pak všichni tak na první to ušlo