AMPLITUBE 3 vs M-Audio USB Fast Track

Zvukové karty, sluchátka, procesory, software, akustika, ...
daimondia

Re: AMPLITUBE 3 vs M-Audio USB Fast Track

Příspěvek od daimondia »

Teď jsem na to přišel jak to funguje k tomu lecab 2 se musí ještě stáhnout impulsy
odtud http://metalhomerecording.com/best-free-guitar-cab-ir/

stáhněte

Download the Catharsis Cabinet Impulses

ty rozbalte a v tom le cab2 otevřete a nastavte cestu. :idea:
muddox

Příspěvek od muddox »

V tom LeCab2 to vypadá ,že se s tím musí stáhnout taky nějaká knihovna a na to ho napojit nebo co...
muddox

Příspěvek od muddox »

Ok, vyzkouším... ještě jsem narazil na tohle je to v REAPERU a zvuk přes nějaký Torpedo Wall of Sound III,ale stáhnout se mi to nepodařilo...
torst

Příspěvek od torst »

nevím, jestli to není blbý odkazovat zde na konkurenční fórum, ale právě na něm jsem tuhle problematiku tak nějak zhuštěně popsal. Pro nás impulsníky je to už "stará vesta", ale vidím, že zde někteří právě začínají..., mohlo by jim to píchnout.
http://www.instrumento.cz/clanky-clanek ... e-sir.html
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
muddox

Příspěvek od muddox »

Tak nevim, ale pořád mi přes ten CUBASE z repráku neleze solidní zvuk. Prostě zapnu CUBASE vyberu 8 mono 4 stereo audio tracks recorder ve stopě 01 dám inserts vyberu nějakej plugin třebe Hybrit pak za to dám poulin_LeCab2 načtu do toho nějakou tu wavku a stejně to nemá pořád zvuk. To dělám něco blbě nebo jsou ty impulsy nekvalitní?
Hendrek
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hendrek »

Myslíš, že ti tu někdo bez toho, aniž bys poskytl nahrávku zvuku, řekne, co děláš špatně? Definice "pořád to nemá zvuk" je dost nicneříkající.
muddox

Příspěvek od muddox »

Tak dejme tomu, že to co je k vidění na youtube ohledně CUBASE a pluginů nebo co se dá naštelovat na Amplitube se tomu vůbec nevyrovná...
pavlii
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavlii »

Asi to holt nebude tak jednoduchý, no 8) ale žádný učený z nebe nespadl....

P.

home recording: Cubase Pro, WaveLab Pro
Dynaudio BM6 + A500, PSI Audio A21-M, Antelope Discrete 8 Pro SC
muddox

Příspěvek od muddox »

No tak konečně, asi je potřeba dát dohromady slušnej Amp a dobrej cabinet co se spolu snesou... nejlepší asi NC 8505 a k tomu Recabinet od Kazrog. Jinak nechápu proč to v týhle kvalitě nemůžou udělat v Amplitube. Na hraní doma úplně nejlepší, už se můžu vysrat na nějaký krabičky a komba a být věčně nespokojenej se zvukem.Tohle mi uniklo... asi proto, že jsem se musel jako levák přeučovat z pravoruký kytary na levou tak jsem celých 6 let hrál jen na nezapojenou eletriku... :| , ale už jsem víceméně zase zpátky...
Odpovědět

Zpět na „Studio a recording“