za trest sem mu musel nechat moje Kossy porta pro
Mam ale zajem pro sebe nejakej lacnej wireless monitoring ,
tak sem tady chci zeptat na skušenosti s latenci analog FM wireless prenosu
treba tyhle http://sluchatka.heureka.cz/philips-shc5100/
Ale Sony taky. Nedělám si iluze, že značka Sony dnes znamená něco vyjímečného. Rozdíly kvality se podle mě dnes setřely a ta značka žije setrvačností díky dřívější dobré pověsti. Jak už jsem psal, vybral jsem si ta sluchátka nahlucho a rozhodly dva vstupy signálu a velikost reproduktorů. Záruka je dva roky a v téhle cenové relaci neřeším, jestli ty dva roky vydrží nebo ne.ricardo píše:tyhle veci se muzou zbytečne porouchat (Sony mozna ne)
A šumí opravdu ty sluchátka ???4444 píše:Po prečítaní tejto témy som sa rozhodol kúpiť SONY MDR-RF855RK pre večerné brnkanie na gitaru (kombo Mustang I) Ale som dosť sklamaný vysokým šumom. Milan T píše že nepostrehol šum. Pre mňa je to dosť rušivé. Neviem či je to len konkrétnym výrobkom alebo v bezdrátových sluchátkach vždy nejaký šum bude. Takže asi skúsim vyskúšať nejaké iné. Kto má skúsenosti poradte.
Kde to píšu?4444 píše: Milan T píše že nepostrehol šum.
Ostatně tady primárně řešíme porovnání latence u bezdrátových a drátových sluchátek.MilanT píše: Nezaznamenal jsem nějaký šum nebo brum "navíc" oproti drátovým sluchátkám.