BaCH
Pravidla fóra
Re: Bach tele CST
Zrovna tento snímač hraje jako kráva
líbí se mi víc, jak polovina silných Duncanů, ale je to věc nazoru. Kytara jako takova je udelana dobře. Ale není na škodu si ji zkusit.
- Milanomafiano
Kytary Bach LP - super sleva
Ahoj kytaristi,
U Bacha přímo v manufaktuře vyprodávají LP (pouze) za zajímavé ceny. Pokud se koupí 2 kytary naráz, tak jedna potom vyjde okolo 4500Kč z původních okolo 8000 Kč.
Hledám někoho, kdo by šel do této akce se mnou. Já si tam vyberu, ale s dalším z vás a větší slevou by to byl ještěl lepší kup. Pojedu tam příští pondělí nebo úterý, přidá se někdo? Ta sleva ti bohatě vynahradí cestu.
Dejte vědět, kdo by se chtěl dohodnout.
P.S. Na webovkách už ty LP vůbec nejsou, ale v továrně jich ještě mají dost a jsou pěkné. Důvod kdyžtak napíšu do SZ.
milanomafiano@seznam.cz
U Bacha přímo v manufaktuře vyprodávají LP (pouze) za zajímavé ceny. Pokud se koupí 2 kytary naráz, tak jedna potom vyjde okolo 4500Kč z původních okolo 8000 Kč.
Hledám někoho, kdo by šel do této akce se mnou. Já si tam vyberu, ale s dalším z vás a větší slevou by to byl ještěl lepší kup. Pojedu tam příští pondělí nebo úterý, přidá se někdo? Ta sleva ti bohatě vynahradí cestu.
P.S. Na webovkách už ty LP vůbec nejsou, ale v továrně jich ještě mají dost a jsou pěkné. Důvod kdyžtak napíšu do SZ.
milanomafiano@seznam.cz
Re: Kytary Bach LP - super sleva
Snad aby ses na to vykašlal. Takto se dobré kytary nekupují. Hraješ vůbec?Milanomafiano píše:Ahoj kytaristi,
milanomafiano@seznam.cz
Anebo jsem se spletl a jsi agentem té "manufaktury", která ty kytary vůbec nevyrábí ...
LP nelze vyrobit za 4.500 korun (tři člověkodny při minimální mzdě).
Kód: Vybrat vše
Administrátorem zablokovaný účet. Uživatel nemůže přispívat ani používat soukromé zprávy.- Milanomafiano
Hele, toto není thread o tom, jestli jsou Bach dobrý nebo špatný kytary. Buď jsi to nečetla pořádně nebo Bacha nikdy nedržala v ruce nebo nemáš páru. Dobrá kytara není jen o pěnězích, měl jsem kytaru, za 20cku, která měla značkový snímače, značkový mechaniky, ale dobře hratelná nebyla ani po seřízení u kytaráře.
Já LP od Bacha mám 5 let a žádný problém. Důvod těch slev napíšu zájemcům a né nicku Martina72, kterou samotné forum označuje jako "nedůvěryhodného žvanila", do SZ. Chytřejší tuší, že důvodem je firma G....N, méně zkušeným vysvětlím.
Já LP od Bacha mám 5 let a žádný problém. Důvod těch slev napíšu zájemcům a né nicku Martina72, kterou samotné forum označuje jako "nedůvěryhodného žvanila", do SZ. Chytřejší tuší, že důvodem je firma G....N, méně zkušeným vysvětlím.
Martino ty si ptak.....neznas duvody toho "vyprodeje", nikdy si pravdepodobne ty kytary nevidel ani na obrazku, natoz je drzel v ruce a mas hned jasno jake jsou a kdo je cim agentem. Tri clovekohodiny pri minimalni mzde snad ani nebudu komentovat...
Kazdopadne si myslim, ze by te jejich (Bach) produkce prekvapila. A ne...nemam s firmou nic spolecneho.
Kazdopadne si myslim, ze by te jejich (Bach) produkce prekvapila. A ne...nemam s firmou nic spolecneho.
Re: BaCH
Na tomhle tady je asi nejsmutnější to, že minimální mzda za tři člověkodny je 1320 korun hrubého.
Teda hned po tom, že by chtěl někdo dát za Bacha 8k.
Teda hned po tom, že by chtěl někdo dát za Bacha 8k.
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Bias je slovo, ne zkratka.
Bias je slovo, ne zkratka.
V manufaktuře v Číně nebo v montovně v Hodoníně? Protože cesta do Číny by tu kytaru dost podražila.Milanomafiano píše:U Bacha přímo v manufaktuře vyprodávají LP
Prezentuješ to trochu jinak než Bach. Ty si vybereš jednu kytaru za 8 tisíc a k ní dostaneš zdarma nějaký skladový ležák. Takže nekupuješ dvě kytary, ale jednu + dárek. A to je sakra rozdíl, protože na ten "dárek" se nevztahuje záruka.Milanomafiano píše:Pokud se koupí 2 kytary naráz, tak jedna potom vyjde okolo 4500Kč z původních okolo 8000 Kč.
Co lidí prozřelo, když si u Mounfielda koupili křovinořez a k němu dostali notebook jako dárek.
Pokud se pletu, tak sem dej odkaz na obchodní podmínky minimálně téhle akce. Osobně bych byl obezřetný.
Ale asi to bude nějaká utajená akce mafie z Milána, když informace poskytneš pouze zájemcům přes SZ.
kytary jsou z Jizni Koreji, kde se dela ESP, Schecter, Jackson apod.
za druhe se potrebuji Tech kytar zbavit, protoze budou nove modely, ke kterym jsem delal kompletni technickou dokumentaci. A taky koupis jednu kytaru a druhou zdarma stejnou kvalitativne jako tu, co si koupil. Tu druhou kytaru si muzes taky libovolne vybrat
Navíc ty kytary mají v krku i uhlíkové tyče poboku výztuh. Viděl jsem už o dost dražší kytary, které byly pěkně sprasené. Tohle jsou kytary prakticky zadarmo a LP jde udělat nákladově za 5.000 v pohodě, když máš své snímače a HW. Bach udělal jeden model LP s GOTOH mechanikama a kobylou, Seymour Duncan snímači a už měla třeba cenovku 20.000,- Je to opravdu jen o tom, mít přístup ke všemu za zlomkové ceny. A materiál slitin jsem zkoušel v práci na tvrdoměru hlavně FR tremolo a břity mají na 38HRC.
Dost často s nimi externě spolupracuji a když si člověk zajde přímo do showroomu v Hodoníně a zkusí to. Hodně lidí bylo překvapených.
Kytary sice dojdou z Koreje hotové, ale ke každé kytaře přistupují individuálně a seřizují je. To se zase třeba u spoustě prodejen říct nedá
Dost často s nimi externě spolupracuji a když si člověk zajde přímo do showroomu v Hodoníně a zkusí to. Hodně lidí bylo překvapených.
Kytary sice dojdou z Koreje hotové, ale ke každé kytaře přistupují individuálně a seřizují je. To se zase třeba u spoustě prodejen říct nedá
Měli bysme se držet toho, co tím chtěl básník říct. I když sloučením těchto vláken to tak dalece už neplatí.Milanomafiano píše:Hele, toto není thread o tom, jestli jsou Bach dobrý nebo špatný kytary.
Ale svojí otázku položím znovu. Jak je to se zárukou? Koupím jednu a druhou dostanu zdarma - fajn. A pokud půjdu s někým do holportu, tak jak budu reklamovat tu kytaru "zdarma"? Na základě čeho?
Někdo tady řekne "A" a už neřekne "B".
A proč bys ji reklamoval, když ji budeš mít zadarmo
a snad si ji vyzkoušíš, než si ji vemeš, ne? Online to stejně nekoupíš, ale musíš si zajet osobně, tak nevím, co řešíš. Tento týden tam jedu, tak se na to klidně poptám.
A na faktuře musí být obě kytary... jedna za cenu a druhá zdarma
tak si pořídíš kopii a navíc s nimi je normální domluva, takže v tom opravdu problém nevidím.
A na faktuře musí být obě kytary... jedna za cenu a druhá zdarma
Tak to jsem netušil, že Milanomafiano zaplatí 8000 a já tu druhou budu mít zadarmopain2 píše:A proč bys ji reklamoval, když ji budeš mít zadarmo
Díky za vysvětlení. Tak už nic neřeším a taky v tom nevidím problém. Jsem starej, opatrnej a směšnej, co?
Tak jsem se na to dnes poptal. Je to mírně zcestně uvedené ta akce. Obě kytary jsou za peníze 50%+50% z ceny, ale prakticky je to jakoby jedna byla zdarma. Takže reklamace je normálně uznatelná. Jsem psal, že musí fakturovat všechno zboží.
Howgh
Howgh
- Milanomafiano
Tak co? Nešel by do toho někdo? Já pojedu vybírat v pondělí ráno-dopoledne, mohl bych to popřípadě přesunout na úterý. LP a Explorery za hubičku
.
Ty jo, šel bych do toho hned... jen bych chtěl něco ve stylu ES335 a ty tam bohužel mají jen pro leváky... už jsem jim kvůli tomu i kdysi psal email...Milanomafiano píše:Tak co? Nešel by do toho někdo? Já pojedu vybírat v pondělí ráno-dopoledne, mohl bych to popřípadě přesunout na úterý. LP a Explorery za hubičku.
Nazdar...ty děláš, jako by sis to neuměl předělat. Když tam nebude bigsbí, tak jsou to čtyři zaslepené dírky a poťáky na druhé straně. 335 za půlku!, to bych vzal dvě, jednu předělal a druhou nechal zrát, nikdy nevíš, kdy zbalíš levorukou kytaristku. JleT
proč to kupovat, když se to dá postavit
Borec si vybral dvě LP
spokojený jak želva. Ty ES335 opravdu nemají
Nové modely, co jsem jim dělal kompletní technické dokumentace prej už mají jako prototypy, tak jsem na to zvědavý, jak to vypadá v reálu. Tyto modely už budou cenově výš, než je u Bacha zvykem. Budou to mít přímo vlastní modely a dělané přímo ve fabrice, kde dělají střední třídy ESP-LTD, Schecter apod.
No, jsem na to zvědavý.
Jinak asi ta akce je i na jednu kytaru. Nějak jsem totiž nepobral to, že jedno LP by bylo za 4700,- z původní ceny kolem 8k a při koupi dvou těch LP ta cena šla na kus ještě o 600,- níž. Takže se asi nemusí kupovat obě, aby jsi měl slevu
ale lepší se na to poptat, pokud Milanomafiano nenajde někoho, kdo by chtěl tu druhou. Jen jsem zaslechl, jak to počítal, ale nevypatával jsem se 
Jinak asi ta akce je i na jednu kytaru. Nějak jsem totiž nepobral to, že jedno LP by bylo za 4700,- z původní ceny kolem 8k a při koupi dvou těch LP ta cena šla na kus ještě o 600,- níž. Takže se asi nemusí kupovat obě, aby jsi měl slevu
BaCH tremolo FR
Zdarec, nemáte někdo zkušenosti s Floyd Rose tremolem na kytarách BaCH ? Momentálně jsem viděl, že tam mají zajímavé kusy. Mě osobně se zamlouvá Stratocaster s Floydem.