Ano to je pravda. Ale lampovej apec taky šumí, i když v jiné frekvenci. Nelžeme si, že ne, Ten Noise gatě v G1on odvede dobrou práci, 100% zvuk nevyčistí, ale na live je to furt bohatě dostatečný.Ivan píše: ja na Zoome proste počujem, že to je digitál (šum a pískanie v pozadí a doznievaní, ale to prakticky iba pri simulátoroch aparátov aj pri nižšom gaine.
Výběr modelingového komba - Peavey, Fender, Vox
Pravidla fóra
Re: Výběr modelingového komba - Peavey, Fender, Vox
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
-
samillsons
zdar lidi nevíte co je v tom klipu za kombo? Mustang I a nebo Mustang II. dík
https://www.youtube.com/watch?v=pEEFoGpKYRs
https://www.youtube.com/watch?v=pEEFoGpKYRs
Vypadá to jak má sestava, tedy Mustang I v2 
Edit: Tak beru zpět, Mustang II vypadá dost stejně. Dle popisu u videa je to mustang II. Máš nějaký důvod tomu nedůvěřovat?
Edit: Tak beru zpět, Mustang II vypadá dost stejně. Dle popisu u videa je to mustang II. Máš nějaký důvod tomu nedůvěřovat?
Harley Benton Fusion-II HSH, Cort m200, Mooer ge150, jbl flip 3, Lexicon alpha
Jestliže zůstáváš klidný, zatímco ostatní ztrácejí hlavu, je to neklamná známka, že jsi problém nepochopil
Jestliže zůstáváš klidný, zatímco ostatní ztrácejí hlavu, je to neklamná známka, že jsi problém nepochopil
Ahojte, potrebujem poradiť. Chcem si kúpiť modelingové kombíčko a budem ho používať hlavne na hru večer, takže je nutnosťou sluchátkový výstup. Má zmysel kúpiť väčšie kombo s 12" repro alebo bude stačiť aj menšie 10", 8". Ide mi o to či ten dospelejší, mohutnejší zvuk budem poznať aj cez sluchátka alebo iba pri hre bez nich. Díky
ESP Eclipse I CTM Snow White, Dowina Amber Road GACE
Boss GT-100
Engl Ironball E606, Engl 1x10 Cabinet E110
Boss GT-100
Při hře do sluchátek se velikost repra samozřejmě neprojeví. Jinak na toto téma je toho na fóru napsáno plno.
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
- Abu
- Bandzone: http://bandzone.cz/thedirtyraccoons
- Kontaktovat uživatele:
Na hrani pres sluchatka nepotrebujes reprak vubec, kup si modelinogvy multiefekt (treba Zoom G1on, sam ho takhle pouzivam), na domaci hrani idealni. A kdyz to budes vyjimecne potrebovat pustit nahlas, tak to pripojis k nejakemu domacimu hifi, PC bedynkam, do zpevove aktivni bedny, primo do mixu,....
Hraju výhradně na šrot.
-
vitalitask
Kombo , alebo slúchadlový gitarový zosilňovač
Zváž ešte možnosť použiť slúchadlový gitarový zosilňovač napr. http://www.voxamps.com/amplug2
mám ešte staršiu verziu a na cvičenie fajn. V novšej verzii 2 sú tam dokonca modulačné efekty. Výhoda - malé, nepotrebuješ káble, vezmeš hocikde zo sebou.
Sluchádla doporučujem Superlux HD-681 RD - červené, za cca 20€. Garantujem, že budeš prakvapený .
mám ešte staršiu verziu a na cvičenie fajn. V novšej verzii 2 sú tam dokonca modulačné efekty. Výhoda - malé, nepotrebuješ káble, vezmeš hocikde zo sebou.
Sluchádla doporučujem Superlux HD-681 RD - červené, za cca 20€. Garantujem, že budeš prakvapený .
Ako sa tak prehrabávam fórom, zisťujem, že sa bude asi lepšie vykašlať sa na kombo a kúpiť poriadny mulťák. Mal som kedysi dávno Zoom G2, ale potom išiel preč. Možno je čas na niečo lepšie. Láka ma niečo s pedálom. Ale to je už debata do iného topicu.
Boss GT-100
Boss GT-100
Tak já tě rovnou nasměruju na místní bestseller s širokou uživatelskou základnou a patřičným know-how od obývákových brnkalů až po ostřílené pódiové vlky 
kytarove-efekty/zoom-g1on-a-g1xon-t38551.html
kytarove-efekty/zoom-g1on-a-g1xon-t38551.html
Squier Affinity Strat Junior HSS, Jet JS-300Mini, NuX Mighty Plug Pro, Mooer GWU4, Focusrite 2i2 3rdgen, Zoom AMS-22, Shure SRH-840A, JBL LSR 305P MKII, iLoud, iPad + pluginy
Jsem taky majitelem a velkým propagátorem ZOOM G1on. Ale tvůj úvodní dotaz - combo ječ zbytečný. Pokud nechceš našeho "favorita", poslouží ti kdejakej mulťák ! A bacha ! Digitech RP50 (RP55) vůbec není blbá hračka !!
Plánoval som vysoliť na kombo cca 5-10tis. Tým pádom som ochotný dať za ten mulťák nejak rovnako. Pozeral som na Bossa GT-100, ale otázka je či sa to oplatí za tie love v porovnaní s Bossom ME 80 prípadne Digitechom RP1000.
Boss GT-100
Boss GT-100
Hele, to jsou vyhozený prachy ... Ty firemní kombajny..., nevím na co jsou. Pocvičíš úplně dobře na mulťáku za pár stovek, resp. i líp, protože nezabere místo a nebudeš se babrat s milionem nastavení.
Fakt, kup tohle http://hudebnibazar.cz/digitech-rp-55/ID78643/
Tenhle je náš idol, to už není hračka, i když tak vypadá : http://hudebnibazar.cz/zoom-g1-on/ID75850/
A jestli chceš investovat, tak do něčeho, co TOLIK netratí na ceně. Ty multiefekty --, pak prodáš za 1/4 ceny, i míň. Vyhozený prachy za blbost ...
Fakt, kup tohle http://hudebnibazar.cz/digitech-rp-55/ID78643/
Tenhle je náš idol, to už není hračka, i když tak vypadá : http://hudebnibazar.cz/zoom-g1-on/ID75850/
A jestli chceš investovat, tak do něčeho, co TOLIK netratí na ceně. Ty multiefekty --, pak prodáš za 1/4 ceny, i míň. Vyhozený prachy za blbost ...
Chápem, budem teda rozmýšlať a prípadne pôjdem aj vyskúšať. Rozhodne nemusím nakupovať ihneď. Vďaka za názor
Boss GT-100
Boss GT-100
rádo se stalo !
Já bych tedy osobně zase spíš investoval do lepšího mulťáku ,kdy je více nastavení a větší výběr než jen G|1 On,ale někdo to prostě nemá rád.
Nedávno jsem taky řešil koupi multiefektu... měl jsem na něj tyhle požadavky:
- možnost spínat si nezávisle na presetech použitý efekty (říkám tomu virtuální pedalboard)
- nahrávání přes USB
- sluchátkový výstup
- cena kolem 4 000 Kč
Proto jsem se nakonec rozhodoval mezi Zoom G3 a Digitech RP360, kterej jsem potom i koupil kvůli lepšímu mechanickýmu provedení (což se na live hraní hodí). Ten Digitech podle názorů na zahraničních fórech prej umí líp i simulace zkreslení, jde líp za rukou... ale to nemůhu já potvrdit.
Nicméně, nějak dynamicky se to chová, je poznat rozdíl mezi kytarama, snímačema, jestli do toho praštím nebo brnkám... takže za mě cajk. Krapet jsem se bál cvičení přes sluchátka (měl jsem předtím Roland 20X a ten sluchátkovej výstup byl zlej a vůbec jsem ho nepoužíval), nicméně u tohodle efektu je to úplně v pohodě použitelný. Možnost ovládání efektu a nahrávání přes USB je taky super, takže měnit neplánuju. Mám k tomu teda i pár výhrad, co se týkají živýho hraní, ale radši ještě počkám, než budu vynášet nějaký soudy... přeci jen, je to komplikovanější zařízení a po měsíci si ještě netroufám na to, abych psal nějaký rozsáhlý recenze...
- možnost spínat si nezávisle na presetech použitý efekty (říkám tomu virtuální pedalboard)
- nahrávání přes USB
- sluchátkový výstup
- cena kolem 4 000 Kč
Proto jsem se nakonec rozhodoval mezi Zoom G3 a Digitech RP360, kterej jsem potom i koupil kvůli lepšímu mechanickýmu provedení (což se na live hraní hodí). Ten Digitech podle názorů na zahraničních fórech prej umí líp i simulace zkreslení, jde líp za rukou... ale to nemůhu já potvrdit.
Nicméně, nějak dynamicky se to chová, je poznat rozdíl mezi kytarama, snímačema, jestli do toho praštím nebo brnkám... takže za mě cajk. Krapet jsem se bál cvičení přes sluchátka (měl jsem předtím Roland 20X a ten sluchátkovej výstup byl zlej a vůbec jsem ho nepoužíval), nicméně u tohodle efektu je to úplně v pohodě použitelný. Možnost ovládání efektu a nahrávání přes USB je taky super, takže měnit neplánuju. Mám k tomu teda i pár výhrad, co se týkají živýho hraní, ale radši ještě počkám, než budu vynášet nějaký soudy... přeci jen, je to komplikovanější zařízení a po měsíci si ještě netroufám na to, abych psal nějaký rozsáhlý recenze...
Nerád robím kompromisy a keď už multiefekt, tak nech je poriadny
. Dnes som objednal Boss GT-100.
Boss GT-100
Boss GT-100
Multiefekt je právě ten kompromis 
Sent from my iPad using Tapatalk
Sent from my iPad using Tapatalk
Myslené to bolo v rámci mulťákov. Zoom G1Xon vs. GT100. Viac možností, nastavení. Ja nikdy nebudem na krabičky.kunec píše:Multiefekt je právě ten kompromis
Boss GT-100
Boss GT-100