Nové Hughes & Kettner zesíky

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Ivan

Re: Nové Hughes & Kettner zesíky

Příspěvek od Ivan »

Pozerám, že HK vypustil nový zosík Tube Meister 20 Deluxe a opäť "pekne" svieti namodro :) Mám len drobný dotaz zo zvedavosti k tomuto nepostrádateľnému fíčuru - čo vlastne osvecuje ten panel na aparátoch HK? Tam je nejaká samostatná lampa alebo to je nejaký fosofreskujúci matroš, ktorý reflektuje svetlo z elektróniek?
Můžeme s tím nesouhlasit, můžeme o tom vést i spory, ale to je tak vše, co s tím můžeme dělat.
YouTube | Bandcamp | Spotify
Abu
Bandzone: http://bandzone.cz/thedirtyraccoons
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Abu »

Modry LEDky (pro vyrobce jednoznacne nejlepsi pomer cena/efekt).

A muzes si to predelat na libovolnou jinou barvu :)
Hraju výhradně na šrot.
torst

Příspěvek od torst »

a pak jít hrát do bordelu, na pouť nebo na cikánskou svatbu !
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
Demilich

Příspěvek od Demilich »

Kdyby bordely najímaly kapely na live hraní, koupil bych si H&K zesík, dal růžovou diodu a byl za vodou, ve vatě, se "zaměstnaneckými benefity" a smál bych se vám :lol:
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
Ivan

Příspěvek od Ivan »

To akože ten nápis HK, lem okolo panela a lemy okolo poťákov to sú všetko ledky? :shock: No neviem teda, jediná modifikácia, ktorá by sa páčila mne, je, že by som tie ledky odstrihol od šťavy...
Můžeme s tím nesouhlasit, můžeme o tom vést i spory, ale to je tak vše, co s tím můžeme dělat.
YouTube | Bandcamp | Spotify
Abu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Abu »

Ledky jsou jen jeden pasek ktery sviti ze strany "dovnitr" do te desky z plexiskla. Napisy jsou vyfrezovany do desky, stejne tak diry na potaky atd. Deska funguje jako svetlovod, tam kde je vyfrezovana, tam vyleze svetlo ven a je videt.
Hraju výhradně na šrot.
torst

Příspěvek od torst »

Ivan píše:To akože ten nápis HK, lem okolo panela a lemy okolo poťákov to sú všetko ledky? :shock: No neviem teda, jediná modifikácia, ktorá by sa páčila mne, je, že by som tie ledky odstrihol od šťavy...
S O U H L A S !
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
Abu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Abu »

Na metal samozrejme namontovat cerne LED :-)
Hraju výhradně na šrot.
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“