Kryt baterie k efektu DOD

Pedály, multiefekty, procesory, ...
Odpovědět
Jolan

Kryt baterie k efektu DOD

Příspěvek od Jolan »

Nemá někdo nápad, jak nahradit krytku baterie na efektech DOD? Hodně těchto efektů je nemá, lámou se a ztrácejí.
Přílohy
j6mbulopxvstut764x4e.jpg
martina72
Nedůvěryhodný žvanil

Re: Kryt baterie k efektu DOD

Příspěvek od martina72 »

Dnes je přece již možnost ji vytisknout na 3D tiskárně .... Divil by ses, kdo všechno ji má, resp. kde všude jsou. Nakreslíš si to v Solidu (nebo v jiném CADu) a jen pošleš výkresy, resp. data nějaké firmě nebo jednotlivci.

Kód: Vybrat vše

Administrátorem zablokovaný účet. Uživatel nemůže přispívat ani používat soukromé zprávy.
José

Příspěvek od José »

Hehe.. Tys moc realizovaných návrhů pro 3D tisk polymerních materiálů nedělal viď? Ono když chceš něco tisknout a nechceš tunu popraskaných šmejdů, tak to chce víc než umět kreslit v CADu..
Jolan

Příspěvek od Jolan »

Neni to tak blbej nápad, tady to nabízej, ale vykomunikovat a nechat si to poslat je nad moje síly.

http://www.shapeways.com/product/DRMJDE ... tery-cover
martina72
Nedůvěryhodný žvanil

Příspěvek od martina72 »

José píše:Hehe.. Tys moc realizovaných návrhů pro 3D tisk polymerních materiálů nedělal viď? Ono když chceš něco tisknout a nechceš tunu popraskaných šmejdů, tak to chce víc než umět kreslit v CADu..
Opravdu jsem v CAD dělal trošku jiné věci a programoval mašiny jiného druhu. Polymery neznám a nedávno jsem dokonce odmítl velmi dobře placené místo právě v tomto sektoru, nemám to srdce se to za prachy zaměstanavatele teprv učit. Jen jsem zmínil princip a trend ve výrobě, právě i náhradních dílů, zvláště takto bezvýznamných a technologicky nepříliš náročných. Třeba plastikoví modeláři v tom jedou už hodně dlouho. Za chvíli se budou jen kupovat data, nikoliv výrobek. A sposta z nich stroj doma má. Tak jsem to myslel.

Kód: Vybrat vše

Administrátorem zablokovaný účet. Uživatel nemůže přispívat ani používat soukromé zprávy.
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“