Ahoj,
mám dotaz začalo mi trošku šumět v kombu a kolísat hlasitost a projevuje se to asi až tak po půl hodině hraní.
Tak přemýšlím, že bych vyměnil lampy, jestli se to tím náhodou nezlepší. Kombo mám tak 3 roky (VOX AC 15 C1).
Co byste doporučili za lampy. Je docela dost druhů a nevím jak moc velký vliv na zvuk mají, takže nevím zda-li na nich mám šetřit nebo ne...
Díky
vox ac15c1
Pravidla fóra
Re: vox ac15c1
Odvez ho k někomu do servisu ......ZH6 píše:Ahoj,
mám dotaz začalo mi trošku šumět v kombu a kolísat hlasitost a projevuje se to asi až tak po půl hodině hraní.
Tak přemýšlím, že bych vyměnil lampy, jestli se to tím náhodou nezlepší. Kombo mám tak 3 roky (VOX AC 15 C1).
Co byste doporučili za lampy. Je docela dost druhů a nevím jak moc velký vliv na zvuk mají, takže nevím zda-li na nich mám šetřit nebo ne...
Díky
A doporučili byste mi nějaký servis v Brně?
Ahoj, v Brně nikoho neznám ale zkus Pavla Horkého ( Hotamps )ZH6 píše:A doporučili byste mi nějaký servis v Brně?
Premek dofek. Je tady v seznamu servisaku
Při tanci nesmiju byt žadne prostoje
a hrať se musi aji na levne nastroje.
a hrať se musi aji na levne nastroje.
-
mmjuz
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
V sekci: "opraváři..." najdeš kontakt na Tomáše Matouška ( ema@seznam.cz ), objednej si od něj set lamp pro AC15 a klidně si to vyměň sám. Budeš mít jistotu, že výkonové lampy budou skutečně spárované a v patřičné kvalitě, k tomu nevyhodíš zbytečně peníze za výměnu v servisu a nemusíš kombo nikam převážet. Ještě k tomu kamsi na Slovácko. Rada k nezaplacení...
Moje doporučení: do koncového stupně ruské 6P14P EV, snad Tomáš ještě nějaké má.
Moje doporučení: do koncového stupně ruské 6P14P EV, snad Tomáš ještě nějaké má.