1) Sluchátka, přijímač (bodypack), vysílač, kabel mezi vysílač a zdroj signálu. Nebo sadu, co obsahuje vše.
2) To je snad pochopitelné z toho, co potřebuješ.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
Ten vysílač si můžeš položit, kam chceš, dokud bude teda přijímač v jeho dosahu. Ale nejrozumnější je dát ho co nejblíž zdroje signálu, který se bude monitorovat, tedy pravděpodobně zuvkařova pultu.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
Ahoj. Už mě nebaví na podiu nic neslyšet. Rozhodl jsem se pro in-ear. Ale..... Levné modely dle mého nemá cenu kupovat a na vyšší řady nemám. Našel jsem týpka, co je vyrábí. Co jsem četl diskuse, tak veliká spokojenost. Máte někdo osobní zkušenost s tímto výrobkem? Moc děkuji za odpověď.
Vrele doporucuju, za tu cenu neni co resit. Jen pozor na jednu situaci, kdy ten wifi prenos dela megaproblem: kdyz ma zvukar digimix s ipadem pripojeny prave pres wifi. Jakakoli korekce zvuku totiz oekelne rusi. To same i na mistech (modelove v nobl hospodach), kde je prehrsle wifi... Tam to ale jen lupe a da se to vydrzet. V prvnim pripade je to ale distortion, takze nerozeznas, jestli zpivas ciste, nebo se odporoucely hlasivky.