Dobrý den,
říká někomu něco celolampové kombo AXL Akita 40W? Rád bych se vás zeptal na názory a postřehy, jestli ho někdy někdo vlastnil nebo zkoušel. Utáhl bych s ním bez problému vystoupení? Zánř pop-rocka kytara Fender stratocaster.
Děkuji!
AXL Akita 40W
Pravidla fóra
Re: AXL Akita 40W
Ahoj
Zkušenost s tímhle kombem nemám, ale s Axl značkou jako takovou ano. Je to největší low-end. Kde to kombo vůbec máš k dispozici, že nad ním uvažuješ? Ani to nikde nemůžu najít co takový klump stojí...
Nicméně tak či tak - osobně bych se tomu vyhnul.
Zkušenost s tímhle kombem nemám, ale s Axl značkou jako takovou ano. Je to největší low-end. Kde to kombo vůbec máš k dispozici, že nad ním uvažuješ? Ani to nikde nemůžu najít co takový klump stojí...
Nicméně tak či tak - osobně bych se tomu vyhnul.
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
Jeden maník to prodává - http://hudebnibazar.cz/axl-akita-40w/ID952893/
tak jsem nad tím uvažoval. Podle spec. to nevypadá tak špatně, ještě mi bude posílat nahrávku zvuku jak to hraje.
tak jsem nad tím uvažoval. Podle spec. to nevypadá tak špatně, ještě mi bude posílat nahrávku zvuku jak to hraje.
Komba, zesilovače (a z bazaru zvlášť) se místo zaslaných nahrávek jezdí vyzkoušet s vlastní kytarou, pořádně zesílit na koncertní hlasitost a prověřit případné nedostatky jeho provozu. Ideálně např. 30 min s ním hrát než si jej odvezeš, pokud tedy přistoupíš na obchod.