Kemper Profiling Amplifier
Pravidla fóra
Re: Kemper Profiling Amplifier
Tady ještě malá ochutnávka, z voleje.
Tenhle profil jsem si dělal doma.
ESP-LTD EC 1000 VB / SEYMOUR DUNCAN SH-4 BLK
Marshall 6101 30th Anniversary Combo
Shure sm57
Shure sm57
- Přílohy
-
- kemper 6101.mp3
- (1.9 MiB) Staženo 193 x
No jsem překvapený, ale KPA taky moc neodpouští.Samozřejmě se to nedá srovnávat třeba s plexinou a pod.qwer píše:
V tomhle muze pak Kemper mozna i trochu pomoct, protoze bude urcite vic tolerantni...
No, bylo to myšleno právě v porovnání s Plexinou apod. zesíky, určitě né s nějakýma highgainama jako 6150, Rectifier, Rockerverb atd. - na ty se hraje pomalu jak na tranďák...NSWC píše:No jsem překvapený, ale KPA taky moc neodpouští.Samozřejmě se to nedá srovnávat třeba s plexinou a pod.qwer píše:
V tomhle muze pak Kemper mozna i trochu pomoct, protoze bude urcite vic tolerantni...
Tak jsem se dostal k te ukazce a myslim, ze je to uplne super
Naprosto super ukázka toho, že i digitální procesor může v klidu nahradit analogovej procesor. Navíc řekněme si to otevřeně - kdo to pozná?NSWC píše:Tady ještě malá ochutnávka, z voleje.
Shure sm57
Díky. A to upozorňuji, že jsem nehledal ,,Sweet spot" comba a profil není už nějak upraven.Je ještě možné ho dále upravit.Těch nastavení je v KPA dost.
Sent from my S57 using Tapatalk
Sent from my S57 using Tapatalk
Je to čistá improvizace z ,,první " , tak se omlouvám za občasné úlety
Tuhle ukázku jsem udělal takto:
Použil jsem Looper v Kemperu.
Basová linka je profil Ampegu s funkcí ,,TRANSPOSE - 12 " a krkový snímač ESP-LTD 1000
Kytara ESP-LTD 1000
profil :
Marshall JMP68 SB
Marshall 1960TV G25
SM57
Je to autentický Marshall co vlastnil Aldrich z Whitesnake

Tuhle ukázku jsem udělal takto:
Použil jsem Looper v Kemperu.
Basová linka je profil Ampegu s funkcí ,,TRANSPOSE - 12 " a krkový snímač ESP-LTD 1000
Kytara ESP-LTD 1000
profil :
Marshall JMP68 SB
Marshall 1960TV G25
SM57
Je to autentický Marshall co vlastnil Aldrich z Whitesnake
- Přílohy
-
- Kemper JMP68 ALDRI~1.mp3
- (2.96 MiB) Staženo 172 x
Ten "autentický Marshall" - myslíš teda tvůj profil z něj udělanej, že? Jasně - né tebou, ale někým ve světě a šířenej dál. Dobrý, beru.
Ty ukázky zněji dobře, bez pochyby, i když ta předposlední se mi líbí víc. Takle už mi zní trochu uměle, ale to jsou furt jen mé subjektivní pocity. Opravdu - musel bych slyšet 2 tracky vedle sebe - 1. z reálného apce mikrákem a 2. Z téhož apce profilem z KPA.
Asi před rokem byl v Muzikusu rozhovor s nějakým metalovým kytaristou, celkem vyhlášeným, ale nevzpomenu si. A ten tuhle cestu používá - Dosavaď hrál na letitého archivního Marshalla. Aby ho nenamáhal vožením po tours, koupil KPA, naprofiloval si ho a uložil do skříně jako svatý grál. Tan KPA prý hraje naprosto totožně. Pro něj žádné nejsou nutné orgie s tunami nejrůznějších profilů - on to používá čistě jen takhle, jako dokonalou kopii svého původního apce. To beru - má jasné srovnání - orig. vs. KPA a pokud to je 1:1, není důvod k pochybám. Ale bez toho srovnání to pro mě osobně mít smysl nikdy nebude.
Hele, napadá mě zlepšovák : Autoři profilů by spolu s nimi měli dodávat i nahrané ukázky, tedy hlavně předlohy vč. přesneho popisu spůsobu snímání, nastavení případné masteringu v DAW (to jsou ty "zvuky hezčí než reálné") a pokud bychom měli nějakou záruku (ale jakou?), že takovej track není podfuk, pak by bylo skutečně celkem relevantní srovnání a už by tyhle dohady měly nějakou oporu.
Ale když si koupim, stahnu americkej profil, kterej je "vytvořenej přímo na Marshallu a boxu Anguse Younga", tak jsem prostě skeptickej.
Ty ukázky zněji dobře, bez pochyby, i když ta předposlední se mi líbí víc. Takle už mi zní trochu uměle, ale to jsou furt jen mé subjektivní pocity. Opravdu - musel bych slyšet 2 tracky vedle sebe - 1. z reálného apce mikrákem a 2. Z téhož apce profilem z KPA.
Asi před rokem byl v Muzikusu rozhovor s nějakým metalovým kytaristou, celkem vyhlášeným, ale nevzpomenu si. A ten tuhle cestu používá - Dosavaď hrál na letitého archivního Marshalla. Aby ho nenamáhal vožením po tours, koupil KPA, naprofiloval si ho a uložil do skříně jako svatý grál. Tan KPA prý hraje naprosto totožně. Pro něj žádné nejsou nutné orgie s tunami nejrůznějších profilů - on to používá čistě jen takhle, jako dokonalou kopii svého původního apce. To beru - má jasné srovnání - orig. vs. KPA a pokud to je 1:1, není důvod k pochybám. Ale bez toho srovnání to pro mě osobně mít smysl nikdy nebude.
Hele, napadá mě zlepšovák : Autoři profilů by spolu s nimi měli dodávat i nahrané ukázky, tedy hlavně předlohy vč. přesneho popisu spůsobu snímání, nastavení případné masteringu v DAW (to jsou ty "zvuky hezčí než reálné") a pokud bychom měli nějakou záruku (ale jakou?), že takovej track není podfuk, pak by bylo skutečně celkem relevantní srovnání a už by tyhle dohady měly nějakou oporu.
Ale když si koupim, stahnu americkej profil, kterej je "vytvořenej přímo na Marshallu a boxu Anguse Younga", tak jsem prostě skeptickej.
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
skeptickej budes vzdycky, protoze uz ses rozhodl ze nejsi fanousek.
tohle neni o zadne objektivni zvukove kvalite, ale o pocitech (a vzdycky bude)
navic presne vypisy gearu a nastaveni jsou nebetycna nuda a stejne to nikdo nikdy necte (akorat nefanousci kdyz chteji autora "nachytat" na nejakem detailu)
Vzpomen si na ty nekonecne prestrelky na i-mentu ohledne napr. modulu. Nefanousek si najde stopadesat duvodu proc nejaka super ukazka "nehraje" a original bude vzdycky lepsi (protoze tomu věří)
To jsem se naucil po tech stovkach ukazek, testu a srovnavacek co mam za sebou - nejde udelat ukazka ktera by uspokojila nebo presvedcila vsechny. Vzdycky se najde boreček, který si s tebou chce porovnat délku přirození a vybojovat si pozici ve smečce. Asi bys byl překvapený kolik lidi pořád nevěří IR technologii (přitom my víme
Nikdy nevysvetluj věřícímu, že bůh neexistuje. Stejně ti neuvěří.
PS: na kempera jsem hral.
tohle neni o zadne objektivni zvukove kvalite, ale o pocitech (a vzdycky bude)
navic presne vypisy gearu a nastaveni jsou nebetycna nuda a stejne to nikdo nikdy necte (akorat nefanousci kdyz chteji autora "nachytat" na nejakem detailu)
Vzpomen si na ty nekonecne prestrelky na i-mentu ohledne napr. modulu. Nefanousek si najde stopadesat duvodu proc nejaka super ukazka "nehraje" a original bude vzdycky lepsi (protoze tomu věří)
To jsem se naucil po tech stovkach ukazek, testu a srovnavacek co mam za sebou - nejde udelat ukazka ktera by uspokojila nebo presvedcila vsechny. Vzdycky se najde boreček, který si s tebou chce porovnat délku přirození a vybojovat si pozici ve smečce. Asi bys byl překvapený kolik lidi pořád nevěří IR technologii (přitom my víme
Nikdy nevysvetluj věřícímu, že bůh neexistuje. Stejně ti neuvěří.
PS: na kempera jsem hral.
BGD ≋ Baritone Guitar Dreams
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
máš pravdu (jako skoro vždy). U mě se navíc připojuje ten faktor, že s HG orgiema, Englama, Mesama, jejich dokonalejma simulacema i impulsama částečně více méně skoro definitivně ... končím a vracím se k jednoduchým věcem (a simulacím) a spíš k písničkovější tvorbě. Ostatně, nejednou mi to bylo doporučeno, že ... ? :oE ... KPA tedy sleduju "hodně z dálky".
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
Nezabúda sa v tom urputnom boji na fakt, že s najväčšou pravdepodobnosťou KPA nedokáže suplovať jedinečnú vlastnosť (lampových) aparátov, ktorú si hráči možno cenia možno ešte viac ako samotnú farbu zvuku - a to konkrétne dynamiku tónu? Minimálne to podľa mňa diskvalifikuje KPA oproti lampe v istom ohľade. Aj keď niekde sa tu spomína, že KPA má aj nejakú fázu, kde modeluje dynamiku, ale to snáď nežerie nikto, že dokáže okopčiť reálnu lampu a ak aj áno, vždy asi pôjde predovšetkým o ten pocit na akom aparáte hráš, o tú spomínanú "vieru" v to, čo je najlepšie. Pri skreslených (hajgejnových) profiloch to je asi dosť jedno, keďže každé skreslenie zároveň dosť komprimuje samo osebe, ale chcel by som počuť ako KPA zvláda nejaké "bluesové" profily...
Podotýkam, že netvrdím na základe skúseností, veľa lamp. aparátov som nepohral, to len nadhadzujem na zamyslenie
Podotýkam, že netvrdím na základe skúseností, veľa lamp. aparátov som nepohral, to len nadhadzujem na zamyslenie
presne tak - a vubec nevadi, ze kytaristi za dynamiku povazuji jeji presny opak
Samozrejme ze jakykoli trandak je dynamictejsi nez lampac (ktery prave komprimuje = opak dynamiky). Neco jako oblibene torstovo tema tremolo vs vibrato
Krasne se to rozsirilo jako popis jineho jevu - ze se meni zvuk podle sily uderu (coz drive vsemozne simulace a nahrazky opravdu neumely.... jenomze vyvoj jde kupredu opravdu milovymi kroky a uz to nestihame ani cist o nejakem testovani a hrani ani nemluve).
a kdyz dojde dynamika, tak se vzdycky najde neco dalsiho
kdyz uz udelas analyticke vzorky, tak dostanes ťafku že to není muzika, když udelas vzorky v muzice, tak to je to zase zkreslene tou muzikou a bici stoji zaprd atd atd atd (zazil jsem to uz tolikrat, ze jsem na misionarstvi rezignoval, a kazdy at si hraje na co chce..... s tim rozdilem, ze za me nemluvi prázdné mlaceni internetove slámy ale práce. A ta vždycky nakonec vyhraje, jako v pohádkách
Samozrejme taky k tomu neprispiva urputnost propagatoru pripominajici otravne podomni prodejce pojisteni. Takze jak uz jsem psal, Kemper je super, ale neni dokonaly (protoze dokonale neni nic). Ale hlavne pro mistniho drnkalistu je to drahý kanón na komáry (jenomze to mu nemuzes rict do oci, protoze ho tim vlastne ponizujes), takze pro socialni klid je lepsi zavrit oci a tvarit se, ze opravdu vyuzije stovky profi profilu, prestoze pro vsechno to hledani toho dokonaleho, nejcasteji zapomene na to nejdulezitejsi - HRAT.
protoze jak rika John Suhr - Practising cures most tone issues.
Samozrejme ze jakykoli trandak je dynamictejsi nez lampac (ktery prave komprimuje = opak dynamiky). Neco jako oblibene torstovo tema tremolo vs vibrato
Krasne se to rozsirilo jako popis jineho jevu - ze se meni zvuk podle sily uderu (coz drive vsemozne simulace a nahrazky opravdu neumely.... jenomze vyvoj jde kupredu opravdu milovymi kroky a uz to nestihame ani cist o nejakem testovani a hrani ani nemluve).
a kdyz dojde dynamika, tak se vzdycky najde neco dalsiho
kdyz uz udelas analyticke vzorky, tak dostanes ťafku že to není muzika, když udelas vzorky v muzice, tak to je to zase zkreslene tou muzikou a bici stoji zaprd atd atd atd (zazil jsem to uz tolikrat, ze jsem na misionarstvi rezignoval, a kazdy at si hraje na co chce..... s tim rozdilem, ze za me nemluvi prázdné mlaceni internetove slámy ale práce. A ta vždycky nakonec vyhraje, jako v pohádkách
Samozrejme taky k tomu neprispiva urputnost propagatoru pripominajici otravne podomni prodejce pojisteni. Takze jak uz jsem psal, Kemper je super, ale neni dokonaly (protoze dokonale neni nic). Ale hlavne pro mistniho drnkalistu je to drahý kanón na komáry (jenomze to mu nemuzes rict do oci, protoze ho tim vlastne ponizujes), takze pro socialni klid je lepsi zavrit oci a tvarit se, ze opravdu vyuzije stovky profi profilu, prestoze pro vsechno to hledani toho dokonaleho, nejcasteji zapomene na to nejdulezitejsi - HRAT.
protoze jak rika John Suhr - Practising cures most tone issues.
BGD ≋ Baritone Guitar Dreams
Tady jsou ukázky od M Britt .kytarista ,, LONESTAR"Ivan píše:Nezabúda sa v tom urputnom boji na fakt, že s najväčšou pravdepodobnosťou KPA nedokáže suplovať jedinečnú vlastnosť (lampových) aparátov, ktorú si hráči možno cenia možno ešte viac ako samotnú farbu zvuku - a to konkrétne dynamiku tónu? Minimálne to podľa mňa diskvalifikuje KPA oproti lampe v istom ohľade. Aj keď niekde sa tu spomína, že KPA má aj nejakú fázu, kde modeluje dynamiku, ale to snáď nežerie nikto, že dokáže okopčiť reálnu lampu a ak aj áno, vždy asi pôjde predovšetkým o ten pocit na akom aparáte hráš, o tú spomínanú "vieru" v to, čo je najlepšie. Pri skreslených (hajgejnových) profiloch to je asi dosť jedno, keďže každé skreslenie zároveň dosť komprimuje samo osebe, ale chcel by som počuť ako KPA zvláda nejaké "bluesové" profily...
http://www.mbrittprofiles.com/vintage-pack/index.html
https://soundcloud.com/lonestargtr
Fůha, dlouho jsem tu nebyl a urodilo se tady požehnaně stran textu. Nic novýho ale nepřináším.
KEMPER mám rok, možná i dýl a za tu dobu se stále učím poslouchat, jak zní kytara ze studiových monitorů, a jak se pak chová v mixu. Na koncertech používám drahej VOX AC30 H2, kterej miluju a za ca 5 let vím už docela dobře, co od něj můžu a nemůžu čekat, proto byla laťka pro KEMPER dost vysoko, a i proto, že na první desku kapely jsem si VOXe doma nahrával sám a mám tedy i nahrávku víceméně "podviživenýho - neoptimálně nahlas nastavenýho" aparátu, kterej má ale charakter (nicméně, díky tomu tenčí zvuk než bych chtěl).
Až do nedávna jsem nedokázal v PROFI profilech najít odpovídající náhradu, přičemž mi šlo hlavně o charakteristickej tón VOXe před vyšším breakupem - čili zvuk, kterej asi 90% z nás používá u nonmaster single channel aparátech v klubech - citlivej na dynamiku (pzn.: jinak kreslím krabicema). Zkoušel jsem TAF (bleee), TOP JIMI (něco jo, něco ne) a nakonec v paku od M. Britta jsem našel zhruba to, co potřebuju.
Jestli jste někdo nabyl dojmu, že se s Kemprem nějak trápím, nebo že nejsem úplně nadšenej, tak je to omyl. Pro mě je to inspirativní přístroj, kterej mne určitě posunul ve vnímání kytarovýho zvuku z pozice jak umělce, tak i zvukaře.
Souhlasím skoro se vším, co tady psal QWER coby nemajitel, kromě jedný věci, že nemá duši. Osobně si myslím, že svou láskou a nákloností už můj touster na stole má minimálně AURU a ten přístroj byl prostě dělanej s maximální pečlivostí a láskou, protože tu "německou" poctivost u toho člověk nějak vnímá.
Jinak nepropadám nějakejm záchvatům KEMPROmánie, snažím se být objektivní a často si jen tak večer hraju a říkám si "Tak co si testnem dneska, starý Fendery, divnej Orange, džadža Marshall nebo zase ladit VOX?". Je to fajn.
KEMPER mám rok, možná i dýl a za tu dobu se stále učím poslouchat, jak zní kytara ze studiových monitorů, a jak se pak chová v mixu. Na koncertech používám drahej VOX AC30 H2, kterej miluju a za ca 5 let vím už docela dobře, co od něj můžu a nemůžu čekat, proto byla laťka pro KEMPER dost vysoko, a i proto, že na první desku kapely jsem si VOXe doma nahrával sám a mám tedy i nahrávku víceméně "podviživenýho - neoptimálně nahlas nastavenýho" aparátu, kterej má ale charakter (nicméně, díky tomu tenčí zvuk než bych chtěl).
Až do nedávna jsem nedokázal v PROFI profilech najít odpovídající náhradu, přičemž mi šlo hlavně o charakteristickej tón VOXe před vyšším breakupem - čili zvuk, kterej asi 90% z nás používá u nonmaster single channel aparátech v klubech - citlivej na dynamiku (pzn.: jinak kreslím krabicema). Zkoušel jsem TAF (bleee), TOP JIMI (něco jo, něco ne) a nakonec v paku od M. Britta jsem našel zhruba to, co potřebuju.
Jestli jste někdo nabyl dojmu, že se s Kemprem nějak trápím, nebo že nejsem úplně nadšenej, tak je to omyl. Pro mě je to inspirativní přístroj, kterej mne určitě posunul ve vnímání kytarovýho zvuku z pozice jak umělce, tak i zvukaře.
Souhlasím skoro se vším, co tady psal QWER coby nemajitel, kromě jedný věci, že nemá duši. Osobně si myslím, že svou láskou a nákloností už můj touster na stole má minimálně AURU a ten přístroj byl prostě dělanej s maximální pečlivostí a láskou, protože tu "německou" poctivost u toho člověk nějak vnímá.
Jinak nepropadám nějakejm záchvatům KEMPROmánie, snažím se být objektivní a často si jen tak večer hraju a říkám si "Tak co si testnem dneska, starý Fendery, divnej Orange, džadža Marshall nebo zase ladit VOX?". Je to fajn.
Naposledy upravil(a) subroofer dne 12.07.2016 16:22, celkem upraveno 1 x.
VOX AC30 H2 / KEMPER PROFILING AMP | SQ J. Mascis Jazzmaster | Fender Modern Player Jazzmaster
http://www.citizen37.com
Ja už nechci nějak reagovat , protože vypadám jak Kempermaniak.
Já osobně si KPA užívám a pokaždý když ho zapnu mám husí kůži. Asi stejně jako si někdo zapne svýho Voxe nebo Plexinu.
Osobně si myslim, že ukázky M Britt vypovídají za vše.
Já osobně si KPA užívám a pokaždý když ho zapnu mám husí kůži. Asi stejně jako si někdo zapne svýho Voxe nebo Plexinu.
Osobně si myslim, že ukázky M Britt vypovídají za vše.
Ještě mne napadá, pokud by někdo měl zájem si KEMPER otestovat a zahrát si na něj přes profesionální monitoring v docela dobrý domácí studio režii, tak mi může napsat zprávu. Rád ho přivítám v České Třebové, je to železniční uzel, tak toho třeba někdo využije... jen to srovnání s reálnejma aparátam nejsme schopen zajistit kvůli dispozici mého pokoje (panelák).
VOX AC30 H2 / KEMPER PROFILING AMP | SQ J. Mascis Jazzmaster | Fender Modern Player Jazzmaster
Asi to bude pro někoho dost zavádějící, ale myslim si, že i když se tady bavíme o KPA, tak nebude vadit, když postnu zvuk mýho axe. Mám spoustu presetů, který dost často střídám - HBE, MARK IV, 5150 III, M800, MPLEXI, ale vždycky když si doma hraju miluju tu šíleně jednoduchou věc a to je - monitory, kytara a blbnu klidně 4 hodiny s looperem a všim podobným.
Postuju ukázku jednoho z mých presetů, pro porovnání.
Naposledy upravil(a) frytol dne 19.07.2016 12:05, celkem upraveno 1 x.
Kemper Profiling Amplifier
Tomáši. Když jsem tak na dálku sledoval, co jsi za poslední dobu vyměnil.... Ani se nedivím, ne jsi skončil u Fractalu. Mně v tuto chvíli stačí RM4 a 8 mobulů od Tonyho 
Sent from my iPhone using Tapatalk

Sent from my iPhone using Tapatalk
- bubucci
- Kontaktovat uživatele:
Souhlas s tím M. Brittem, skoro každý jeho profil je použitelný a má toho na výběr opravdu hodně. Z těch higanovějsích mi nejvíc seděli profily Lasseho Lamberta.
Trošku bych se pozastavil u toho precizního německého zpracování...na mě teda Kemper moc bytelným dojmem nepůsobí a u konkrétního kusu, co jsem měl možnost ozkoušet, uvnitř dokonce hrkalo něco, co pravděpodobně upadlo. Se 100% jistotou jsem teda na koncert nešel
Např. Fractal na mě působí o dost líp udělaný.
Když se po delší době nad těmi modelery zamyslím, tak bych viděl využití spíš jako recording zařízení, kdy bych hlavně z časových důvodů a možnosti editace, vyměnil za klasický aparát. Jinak na živé hraní mi i 1000 profilů nenahradí zvuk např. jcm800 nebo Soldana a reálného boxu. Věřím, že posluchačům je to ukradené, ale mě ne a z části se to podepisuje i na ''výkonu'' a pohodě při hraní.
Trošku bych se pozastavil u toho precizního německého zpracování...na mě teda Kemper moc bytelným dojmem nepůsobí a u konkrétního kusu, co jsem měl možnost ozkoušet, uvnitř dokonce hrkalo něco, co pravděpodobně upadlo. Se 100% jistotou jsem teda na koncert nešel
Když se po delší době nad těmi modelery zamyslím, tak bych viděl využití spíš jako recording zařízení, kdy bych hlavně z časových důvodů a možnosti editace, vyměnil za klasický aparát. Jinak na živé hraní mi i 1000 profilů nenahradí zvuk např. jcm800 nebo Soldana a reálného boxu. Věřím, že posluchačům je to ukradené, ale mě ne a z části se to podepisuje i na ''výkonu'' a pohodě při hraní.
Osobně jsem neměl na mysli, jak je to zpracovaný z vněšku, ale co se týče funkčního designu a promyšlenosti, možností routingu a co přináší aktualizace FW... Ze strany vnějšku bych uvítal jiný než plastový kloboučky, ale to je úplnej detail, kterej se dá nahradit bakelitem nebo gumou, když si to člověk ošéfuje, blbý je, že sjou nekonečný a většina kloboučků má rysku. Zajímavý je, že ty tlačítka jsou naopak příjemně zdrsněný alá trsátka DUNLOP PRIMETONE, což na mě působí úplně opačně než ty knoby.
Pokud někdo pochybuje o vzhledu, řešení je zde: https://www.facebook.com/Happy-Kemper-S ... 1/?fref=ts
Sorry, jestli jsem to sem již dával. Pokud to chápu, je to tenká magnetická fólie, takže se to ani nemusí lepit.
Pokud někdo pochybuje o vzhledu, řešení je zde: https://www.facebook.com/Happy-Kemper-S ... 1/?fref=ts
Sorry, jestli jsem to sem již dával. Pokud to chápu, je to tenká magnetická fólie, takže se to ani nemusí lepit.
Hodně lidí co přešli z Axe na KPA tak prý už by se k Axe nevrátili.Nechci soudit, nehrál jsem na to nikdy.frytol píše:Asi to bude pro někoho dost zavádějící, ale myslim si, že i když se tady bavíme o KPA, tak nebude vadit, když postnu zvuk mýho axe. Mám spoustu presetů, který dost často střídám - HBE, MARK IV, 5150 III, M800, MPLEXI, ale vždycky když si doma hraju miluju tu šíleně jednoduchou věc a to je - monitory, kytara a blbnu klidně 4 hodiny s looperem a všim podobným.
Sent from my XT1068 using Tapatalk