Kinx: Jj Eastwood, je to pololubovka. Hraje brutálně jako prase. Zkoušel jsem různý Ibaneze, Doty, Corty a tahle je úplně jiná liga. Momentální cena u Thomanna 15 tisíc. Za ty peníze hraje neuvěřitelně. Do budoucna ještě plánuju tuhle dvanáctku.
ten Rick ze začátku málem letěl oknem. Úzkej krk, krátká menzura, tenký pražce, lakovanej hmatník. Teď už ho ale nedam z ruky.
American Vintage '52 Telecaster, MIJ 62 Telecaster Custom, Mexiko Standard Telecaster, Classic Vibe Telecaster, šrot Telecaster, Rickenbacker 330, Fender MIJ Traditional '60s Jaguar, CV Starcaster, Fender Cyclone, Fender MIJ Traditional '60s Mustang, Danelectro 59 korea, Epiphone Dot, Classic Player Jazzmaster, Vintera 70s Telecaster Deluxe, Eastwood Classic 6, Mascis Jazzmaster, CV Jazzmaster, Bach Les Paul (DM SD), Fender Newporter, Hondo II Professional Bass (1980), Paranormal Super-sonic, Paranormal Cyclone, Vox AC100 CPH halfstack, Blackstar HT 40, Line6 Spider Valve MK II atd.
Van Mustang uz je doma <3 telo a krk '65, kobylka stary G&L, mechaniky gotoh (uz na ne byly vyvrtany vetsi diry, tak se mi nechtelo davat vintage), u kobylky Bill Lawrence L500, u krku Seymour Duncan Antiquity Mustang, hb jde rozpinat push-pullem a misto tonovky je prepinac snimacu ala LP. Momentalne 12-56, Hraje to jako cert
Van Mustang uz je doma <3 telo a krk '65, kobylka stary G&L, mechaniky gotoh (uz na ne byly vyvrtany vetsi diry, tak se mi nechtelo davat vintage), u kobylky Bill Lawrence L500, u krku Seymour Duncan Antiquity Mustang, hb jde rozpinat push-pullem a misto tonovky je prepinac snimacu ala LP. Momentalne 12-56, Hraje to jako cert
nádhera! Závidim. Ještě Eddieho podpis ...
původně byla s panelem, takže mezi snímačema je dolepeno, že?
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
Je to zaplneny nejakym hruzotmelem od predchoziho majitele, stejne jako sachta na vibrato. Puvodne byla cervena a sachta na krkac byla tez zaplnena. Na druhou stranu jsem rad, protoze bych to prepinani stejne modifikoval z tech nesmyslnejch switchu na tohle.
Puvodni stav : hlava pretrena nejakym humusem zezadu i zepredu, 3+3 mechaniky z LP (takze basovy se tocily naopak), kobylka navrtana o par mm mimo osu (ladilo to, ale bylo to sejdrem), odpravena elektrika...nechal jsem si v us poslat repro logo a pak nechal dat dokupy u pana Janeckeho, na ktereho nedam dopustit - uz jsem u nej mel takhle na servis druhou kytaru a udelal to vzdy perfektne.
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
bylo mu sestnact, chtel kytaru jak van halen ale nemel prachy na charvel tak vzal mustanga po tatovi a s kamosem zbastlili tohle...to bylo nekdy v pulce osmdesatek. uz ale v tom predrekonstrukcnim stavu hrala super !
povrchovka dobrá, to jo. Zajímalo by mě, co na to říkal táta ...
Mně momentálně zpříjemňuje život Jamman a homemade multiefekt. Konečně jsem teď měl čas udělat si nový pickguard na strata a osadit ho RM bridge humbuckerem a singlem z Fender Standard strata. Stačí mi jedna společná tónová clona a volume, přepínání jsem ponechal pěticestné. Pod pickguard jsem ještě vsadil piezo, abych mohl při jamování jednoduše nabouchat nějaký beat přímo o kytaru... FOTO
Po dlouhé době aktuální hračky, zase na dlouhou dobu doufám
NBE Jolana Diamant 2008 Custom
Yamaha Pacifica 012/112L
Line6 Relay G30
Widara A/B Lax Box
Dunlop MXR M222 TalkBox
Hotone Soulpress
Boss SD-1
Boss NS-2
Zoom 505II Guitar
Razzor Delay Box
GuitarTech GTE-005 Volume
Blackstar HT Studio 20-H
Blackstar HTV-112
.: NBE Jolana Diamant 2008 :: Epiphone Les Paul Standard :. .: Line6 Relay G30 :: Widara A/B Lax Box :: Dunlop MXR M222 TalkBox :: Hotone Soulpress :: Boss TU-3 :: Boss SD-1 :: Boss NS-2 :: Razzor Delay Box :: GuitarTech GTE-005 Volume Pedal :. .: Blackstar HT Studio 20-H :: Blackstar HTV-112 :.