rád bych se zeptal Vás, kdo máte již zkušenosti s nahráváním a tvorbou hudby ať už to na operačním systému WIN, nebo OSX. Jelikož jsem se stal zastáncem applu asi před dvěma lety a v mém studiu je poněkud zastaralá PC sestava s Win 7, přemýšlím o jejím obnovení. Jelikož se mi ale více líbi prostředí OSX nehledě na jeden z programu jako je Logic Pro kde tvořím hudbu (na Macbooku model late 2013), dost mi nahrávalo do karet zainvestovat do iMacu. Ovšem po tom co mi teď psal jeden kamarád, díky němuž sem také tenkrát na ten Apple přešel,( jelikož byl jedním z mnoha vývojářu co pracovali nějakým způsobem pro něj a zajímal se o to). Teď mi ale tvrdí, že on osobně by už do toho nešel a že aktuálně už i windows je hodně stabilní, pracuje s ním víc jak půl roku a je spokojený (dělá teda v odvětví grafiky, s hudbou nemá už nic společného) co víc, že za ty peníze se dá poskládat několikanásobně lepší PC a že Apple poslední 2 roky se nikam neposunul (ba i to prostředí OSX se celkem pokazilo) a je to spíše už o značce, penězích a chlubení se na "instagramu" jak o tom výkonu. Stále ale mám dilema, zůstat věrný Apple a OSX nebo se navátit zpět k Windowsu a jak to máte vy
S pozdravem
David