Tak hlavní rozdíl je mezi použitým dřevem. A podle popisu mechanikama. Ale těžko si pod jejich názvama představit něco víc konkrétního..... To LP 2 má klasický olejový mechaniky. U toho LP4 to vypadá taky na olejovky, ale netuším jakej je mezi nima rozdíl.Sleep píše:Lidicky myslite ze nejaky vetsi rozdil mezi LP2 a LP4 od Fokusu, kdyz je tam cenovy rozdil asi tak 400??
Ibanez GAX 30 - Poslední volba před koupí...
Pravidla fóra
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
Jasne to chapu, ale krk a snimace uz tu bylo mnohokrat zminovane, nejen ta tomhle topicu, ja sem proste jen potreboval rychlejsi odpoved. trochu me stve kdyz clovek si neprecte vubec predchozi rakce...aivn86 píše:
Uvědom si, že tady nejde jenom o tebe. Ale taky o ostatní lidi co na tomlhle foru budou hledat třeba to stejný na co se ptáš a ptak tu mají obsáhlý téma. To že po pár reakcích řekneš, že GAX nechceš neznamená, že na to ještě nemůže někdo reagovat
Aivn86// odstranil jsem zbytečný citace
Kytara:Behringer StratoCaster --> Fokus H, Les Paul Standart2
Kombo:Behringer AC 108 --> Crate FW65
Efekty:Digitech RP80 -->
Kabel: Stagg+MadeInChina
Trsadla: Dunlop
ale ja tu kytaru mam tak asi co ti mam napsat napsal sem to co ostatni a je to pravda nebo co sem mel psat ze ji dostanes v krabici s balici folii ?Sleep píše:Jasne to chapu, ale krk a snimace uz tu bylo mnohokrat zminovane, nejen ta tomhle topicu, ja sem proste jen potreboval rychlejsi odpoved. trochu me stve kdyz clovek si neprecte vubec predchozi rakce...aivn86 píše:
Uvědom si, že tady nejde jenom o tebe. Ale taky o ostatní lidi co na tomlhle foru budou hledat třeba to stejný na co se ptáš a ptak tu mají obsáhlý téma. To že po pár reakcích řekneš, že GAX nechceš neznamená, že na to ještě nemůže někdo reagovat
Petrpeter
*1.5.1975
+1.8.2008
Odpočívej v pokoji...a dík za všechno
*1.5.1975
+1.8.2008
Odpočívej v pokoji...a dík za všechno
tak sem to nemyslel...neres toMarko007 píše:ale ja tu kytaru mam tak asi co ti mam napsat napsal sem to co ostatni a je to pravda nebo co sem mel psat ze ji dostanes v krabici s balici folii ?Sleep píše:Jasne to chapu, ale krk a snimace uz tu bylo mnohokrat zminovane, nejen ta tomhle topicu, ja sem proste jen potreboval rychlejsi odpoved. trochu me stve kdyz clovek si neprecte vubec predchozi rakce...aivn86 píše:
Kytara:Behringer StratoCaster --> Fokus H, Les Paul Standart2
http://www.musiccenter.cz/ - R.M. Pickups za 841 Kč kousek
Hledání zabralo asi tak půl minuty, což to taky někdy zkusit?
Hledání zabralo asi tak půl minuty, což to taky někdy zkusit?
Naposledy upravil(a) Redeemert dne 13.01.2008 15:40, celkem upraveno 1 x.
Fender Standard Jazzbass (Mexico)
Jesus rocks!
Jesus rocks!
RMka jeden cca za litr, jetej i za min (nekdo tu v Trzisti prodaval, mrkni tam). Pokud bys chtel Duncany, priprav si tak 2,5K za kazdejAce píše:Taky uvažuju o GAX30 a zajímalo by mě, za kolik se dají orientačně koupit slušné snímače?
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
R.M. je vná varianta dobrýho zvuku... Snímač co nehraje špatně za slušný peníz. Ducan je snímač na celý život, nebo aspoň snímač co nezahodíš a prodáš dál..
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
To sice jo, ale zrovna na GAX30... To bych měl snímače dražší než kytaru (v případě, že bych koupil oba dva, tak jo)
Ale jako k tomu, aby prokoukla kytara třeba tak kolem desítky to asi bude dobrá volba. A ty dražší už to zase většinou asi moc nepotřebujou... 
Fender Standard Jazzbass (Mexico)
Jesus rocks!
Jesus rocks!
Co se týče často zmiňovaných cortek(viz 1,2strana) tak jeden můj známej kytarář říkal že sou dobrý tak do kamen no nevim nikdy sem na žádnou nehrál ale sem spíš toho názoru, že je lepší koupit si starší bazarovou, ale kvalitní značkouvou kytaru, která je prověřená třeba několika lety hraní a je perfektně vyschlá,...a pokud s tou kytarou někdo hrál na koncertech tak se na ni asi mohl spolehnout. Sám sem si koupil 7let starou Ibanez GRX70 která vypadá jako nová a sem spokojenej, ale zajímalo by mě jestli by se těma levnejma RM zlepšil její zvuk(vpodstatě jestli to má cenu nový snímače kupovat)
Naposledy upravil(a) pospa dne 21.01.2008 17:11, celkem upraveno 1 x.
Ibanez GRX70, Digitech RP80, Laney LX65R, trsátko jazzIII, kazoo..
92% teenagerů poslouchá hip-hop, jestli patříš mezi zbylých 8% hoď si tohle do popisu.
92% teenagerů poslouchá hip-hop, jestli patříš mezi zbylých 8% hoď si tohle do popisu.
jestli je ten tvůj známej kytarář zvyklý na kytary za 25 k a výš, tak chápu, že řekne, že je to dobrý akorát tak do kamen. Jestli ale srovnává Cortky s kytarama stejné cenové kategorie, tak nechápu, jak může být kytarář. Od takového kytaráře bych pak chtěl kytaru... 
ESP RZK-1, ESP 901, Randall RH150G3, Mesa Boogie 4x12, kabeláž Klotz, Behringer FCB1010, ....a čekání na g-majora
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ty jo taky mam GRX70 a taky starou,ale je to low endová kytara starý série takže i když je starší tak bych řekl že novější mahagonová RG 321 bude lepší než ta moje ibanezka za kolik si jí koupil?pospa píše:Co se týče často zmiňovaných cortek tak jeden můj známej kytarář říkal že sou dobrý tak do kamen no nevim nikdy sem na žádnou nehrál ale sem spíš toho názoru, že je lepší koupit si starší bazarovou, ale kvalitní značkouvou kytaru, která je prověřená třeba několika lety hraní a je perfektně vyschlá,...a pokud s tou kytarou někdo hrál na koncertech tak se na ni asi mohl spolehnout. Sám sem si koupil 7let starou Ibanez GRX70 která vypadá jako nová a sem spokojenej
"MOJO" kills modern music...
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
je pravda že má Gibsonku a možná je trochu zaujatej na levnější "neznačkový" kytary. Já sem ji koupil za 4500 ale dal mě k tomu aji multiefekt takže by se dalo říct přibližňe za 3500kytaru. Ale tu RM3.. za ty prachy asi težko seženeš a nevíš z jakýho dřeva je ta GRX70?
Naposledy upravil(a) pospa dne 21.01.2008 17:30, celkem upraveno 1 x.
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No já jí mam za 2500,- jako mam jí rád a dobře se mi na ní hraje,ale věřim že i když je stará tak najdeš lepší nový modely.
jo to je určitě pravda že sou lepší, přece jen je to starej model, ale za tu cenu je to myslím dobrá prověřená kytara a ta má vypadá fakt jako nová
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já neříkám že je špatná to vůbec 
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
já mám snímače dražší než kytaru.... NEbudu kupovat RM který bych zachvíli spláchl když můžu brat rovnou ducana a třeba ho dát i na jinou kytaru. snímače mám asi o 1000 dražší než kytaru
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.