Chapman ML-3 Problém s nastavením krku/dohmatu

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
Odpovědět
Billburrsdog33
Nový uživatel

Chapman ML-3 Problém s nastavením krku/dohmatu

Příspěvek od Billburrsdog33 »

Zdravím, chci se zeptat všech, co mají více zkušeností než já. Před pár dny jsem si koupil novou kytaru, konkrétně Chapman ML-3 modern. Při zkoušení v obchodě celkem drnčely struny o pražce, tak jsem se doma dal do napravování krku, drnčení furt ne a ne mizet. Teď už je skoro úplně pryč, ale u 12 pražce jsou to tak 4mm mezi krkem a E strunou. A to se mi zdá celkem dost.
Teď nechávám už den krk úplně na pokoji, aby si trochu zvykl a hlavně se chci zeptat co s tím. Dohmat bych samozřejmě radši menší, ale to drnčení je taky špatně přece. Musím zvedat kameny na kobylce? Přeci jen, ty Chapmany mají dobrou pověst co se týče seřízení a kontroly kvality. Psalo se, že u nastavení krku stačí čtvrtotáčka, ale prostě nestačila.
Předem dík za odpovědi,

-M.
José

Re: Chapman ML-3 Problém s nastavením krku/dohmatu

Příspěvek od José »

Dávals nové pořádné struny?
Billburrsdog33
Nový uživatel

Příspěvek od Billburrsdog33 »

José píše:Dávals nové pořádné struny?
Nedával, uvědomuju si, že je to taky faktor, ale tyhle struny jsou už od výroby D'Addaria NYXL a nevypadají nijak staře.
martina72
Nedůvěryhodný žvanil

Příspěvek od martina72 »

Co to takhle vrátit do obchodu, s tím, že chceš za svoje peníze funkční kytaru? Ať si blbnou oni ....

Kód: Vybrat vše

Administrátorem zablokovaný účet. Uživatel nemůže přispívat ani používat soukromé zprávy.
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“