Kytarový multiefekt a běžné reproduktory

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
hovad11

Příspěvek od hovad11 »

Zdravým všechny,
mám takový možná blbý dotaz (hned mě za to nezabíjete prosím :D), budu se stěhovat na kolej a tam se musí platit za každé další elektronické zařízení(které je napajené ze sítě). Tak jsem dostal nápad, už delší dobu si chci koupit nějaký kytarový multiefekt (např. tento http://kytary.cz/digitech-rp55/HN104652/ ) a k němu připojil moje reproduktory k počítači 22W, jak myslíte že by to znělo? :D
Radagabi

Re: Kytarový multiefekt a běžné reproduktory

Příspěvek od Radagabi »

Ahoj.

Určitě to znít bude, obdobně to provozuji doma. Podívej se ale asi spíš po něčem, co má sluchátkový výstup (předpokládám, že tvoje reproduktury totiž mají obyčejný sluchátkový jack) - třeba Digitech Element, ideálně Zoom G1on. Ty presety jsou většinu nic moc, ale když si s tím pohraješ, tak to i do obyč. stolních repráků bude znít fajn.

Mimochodem ty multiefekty budeš muset asi stejně zapojit do sítě (nejsem si jistý, jestli ten Zoom neumí napájení z USB), tak nevím, jestli to tím pádem pro tebe neztrácí cenu. Pokud ti jde o zástrčku, tak mě napadá třeba Vox plug, který má sluchátkový výstup.
Kytara:Gibson Les Paul Studio Faded Ebony
Zesilovač:Marshall JVM410H + MESA Boogie Rectifier 2x12(V30)
Efekty:tc Electronic Hall of Fame Reverb
hovad11

Příspěvek od hovad11 »

Radagabi píše: Mimochodem ty multiefekty budeš muset asi stejně zapojit do sítě (nejsem si jistý, jestli ten Zoom neumí napájení z USB), tak nevím, jestli to tím pádem pro tebe neztrácí cenu. Pokud ti jde o zástrčku, tak mě napadá třeba Vox plug, který má sluchátkový výstup.
No ono jde spíš o to že kombo je nápadný :D na tohle je prostě normální adaptér kterej vypadá pro všechny jak nabíječka na mobil se kterou není problém...
hovad11

Příspěvek od hovad11 »

Radagabi píše:(předpokládám, že tvoje reproduktury totiž mají obyčejný sluchátkový jack)
v tom nevidím problém mám redukci jacku...
Radagabi

Příspěvek od Radagabi »

Už chápu. :) . Fajn, redukce pomůže a mělo by to fungovat správně. Stejně bych ale přidal těch pár stovek a koupil Zoom - víc toho umí, je víc user friendly a má lepší zvuk.
Kytara:Gibson Les Paul Studio Faded Ebony
Zesilovač:Marshall JVM410H + MESA Boogie Rectifier 2x12(V30)
Efekty:tc Electronic Hall of Fame Reverb
hovad11

Příspěvek od hovad11 »

jo určitě půjdu do zoomu na kytary.cz je ted zrovna ve slevě takže těch stovek není ani o moc víc :)
martina72
Nedůvěryhodný žvanil

Příspěvek od martina72 »

hovad, nic neřeš a zapoj to, funguje to, právě jsem to vyzkoušel ...zvuk tedy není zrovna rockový, ale kytaru uslyšíš ....

Kód: Vybrat vše

Administrátorem zablokovaný účet. Uživatel nemůže přispívat ani používat soukromé zprávy.
Ivan

Příspěvek od Ivan »

hovad11 píše:jo určitě půjdu do zoomu na kytary.cz je ted zrovna ve slevě takže těch stovek není ani o moc víc :)
z G1 lepší zvuk ako zo sluchátok nedostaneš ani s lepšími repro ako tie tvoje PC
Můžeme s tím nesouhlasit, můžeme o tom vést i spory, ale to je tak vše, co s tím můžeme dělat.
YouTube | Bandcamp | Spotify
José

Příspěvek od José »

nevíc se dá opravdu napájet z USB, (funguji s tím docela dlouho)
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“