mám takový možná blbý dotaz (hned mě za to nezabíjete prosím
Kytarový multiefekt a běžné reproduktory
Pravidla fóra
Zdravým všechny,
), budu se stěhovat na kolej a tam se musí platit za každé další elektronické zařízení(které je napajené ze sítě). Tak jsem dostal nápad, už delší dobu si chci koupit nějaký kytarový multiefekt (např. tento http://kytary.cz/digitech-rp55/HN104652/ ) a k němu připojil moje reproduktory k počítači 22W, jak myslíte že by to znělo? 
Re: Kytarový multiefekt a běžné reproduktory
Ahoj.
Určitě to znít bude, obdobně to provozuji doma. Podívej se ale asi spíš po něčem, co má sluchátkový výstup (předpokládám, že tvoje reproduktury totiž mají obyčejný sluchátkový jack) - třeba Digitech Element, ideálně Zoom G1on. Ty presety jsou většinu nic moc, ale když si s tím pohraješ, tak to i do obyč. stolních repráků bude znít fajn.
Mimochodem ty multiefekty budeš muset asi stejně zapojit do sítě (nejsem si jistý, jestli ten Zoom neumí napájení z USB), tak nevím, jestli to tím pádem pro tebe neztrácí cenu. Pokud ti jde o zástrčku, tak mě napadá třeba Vox plug, který má sluchátkový výstup.
Určitě to znít bude, obdobně to provozuji doma. Podívej se ale asi spíš po něčem, co má sluchátkový výstup (předpokládám, že tvoje reproduktury totiž mají obyčejný sluchátkový jack) - třeba Digitech Element, ideálně Zoom G1on. Ty presety jsou většinu nic moc, ale když si s tím pohraješ, tak to i do obyč. stolních repráků bude znít fajn.
Mimochodem ty multiefekty budeš muset asi stejně zapojit do sítě (nejsem si jistý, jestli ten Zoom neumí napájení z USB), tak nevím, jestli to tím pádem pro tebe neztrácí cenu. Pokud ti jde o zástrčku, tak mě napadá třeba Vox plug, který má sluchátkový výstup.
Kytara:Gibson Les Paul Studio Faded Ebony
Zesilovač:Marshall JVM410H + MESA Boogie Rectifier 2x12(V30)
Efekty:tc Electronic Hall of Fame Reverb
No ono jde spíš o to že kombo je nápadnýRadagabi píše: Mimochodem ty multiefekty budeš muset asi stejně zapojit do sítě (nejsem si jistý, jestli ten Zoom neumí napájení z USB), tak nevím, jestli to tím pádem pro tebe neztrácí cenu. Pokud ti jde o zástrčku, tak mě napadá třeba Vox plug, který má sluchátkový výstup.
v tom nevidím problém mám redukci jacku...Radagabi píše:(předpokládám, že tvoje reproduktury totiž mají obyčejný sluchátkový jack)
Už chápu.
. Fajn, redukce pomůže a mělo by to fungovat správně. Stejně bych ale přidal těch pár stovek a koupil Zoom - víc toho umí, je víc user friendly a má lepší zvuk.
Kytara:Gibson Les Paul Studio Faded Ebony
jo určitě půjdu do zoomu na kytary.cz je ted zrovna ve slevě takže těch stovek není ani o moc víc 
hovad, nic neřeš a zapoj to, funguje to, právě jsem to vyzkoušel ...zvuk tedy není zrovna rockový, ale kytaru uslyšíš ....
Kód: Vybrat vše
Administrátorem zablokovaný účet. Uživatel nemůže přispívat ani používat soukromé zprávy.Re: Kytarový multiefekt a běžné reproduktory
z G1 lepší zvuk ako zo sluchátok nedostaneš ani s lepšími repro ako tie tvoje PChovad11 píše:jo určitě půjdu do zoomu na kytary.cz je ted zrovna ve slevě takže těch stovek není ani o moc víc
nevíc se dá opravdu napájet z USB, (funguji s tím docela dlouho)