Zjevně netušíš. Nejde o to hrát jako virtuóz. Jde o to hrát tak jak dokážeš. A blbě držená kytara ti to neumožní. Není důležité mít kytaru vysoko. Je důležitý ji mít tak, aby se hrálo pohodlně!!! A to JAK a CO hraješ je stokrát důležitější než jak máš pověšenou kytaru. Ale jestli je podle tebe důležitější vypadat cool než pořádně hrát, tak ti v tom nikdo bránit nebude.Radagabi píše:
jastud: Tuším, co myslíš opravdovým hraním. Podle tebe je dobře mít kytaru vysoko, podle mě je to věc názoru. Pokud je mým snem být virtuózním kytaristou, pochopitelně, si kytaru posunu výš, abych mohl využít všechny zvukové barvy, co mi kytarový hmatník nabídne. Pokud mi stačí hrát tvými slovy neopravdově, já bych použil termín efektivně a s trochou štěstí i efektně, nechám si kytaru, tam, kde se mi líbí.
Špatně se mi mačkají akordy ve stoje
Pravidla fóra
Re: Špatně se mi mačkají akordy ve stoje
Při tanci nesmiju byt žadne prostoje
a hrať se musi aji na levne nastroje.
že pozdravuje Nuno Bettencourt napříkladmartina72 píše:S nízko zavěšenou kytarou můžeš hrát max. nějaké jednoduché powerchordy ...
existuje zcela proste´vizualni pravidlo - Kytara nad kulama vypada debilne (kdyz se k tomu jeste pridaji bermudy a sandaly tak je to jasny adept na modni policii) a hlavne neprirozene.
Musi se to pak dohanet o to lepsim vykonem, divokou show, ukazovanim koz apod
akorat je zajímavé jak se vsihcni chytli vysky kytary, opravdu je to ten problem proc se Lukymu hraje spatne ve stoje?
Ja netusim, protoze nedal zadne blizsi informace, ale mezitim si to uz zije vlastnim zivotem...
BGD ≋ Baritone Guitar Dreams
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
hyenik: Logicky vzato máš pravdu, ale v čem jiném, než ve výšce, by mohl být problém?
jastud: doporučuji napít se vychlazené tekutiny a v klidu si přečíst, co píšeme. Nikdo tady nikoho nenavádí, aby si lámal prsty. Každýý má jiné možnosti, to je jasné a to je potřeba respektovat.
jastud: doporučuji napít se vychlazené tekutiny a v klidu si přečíst, co píšeme. Nikdo tady nikoho nenavádí, aby si lámal prsty. Každýý má jiné možnosti, to je jasné a to je potřeba respektovat.
vasekh: Hledat kompromisní polohu, abych náhodou nevypadal blbě mi připadá docela ujetý. A ruce by si fakt neměly zvykat na nějakou nepřirozenou polohu. TO je cesta do pekel. Jinak pohoda.
Při tanci nesmiju byt žadne prostoje
Tazatel se musí za břicho popadat jak se mu povedlo staré mazáky zabavit. Naposledy se přihlásil do fora včera ráno a od té doby tu má o zábavu postaráno i coby jako nepříhlášený. Pavlíček, vozembouch, Nuno, peklo v 10. poloze - to je už na novou písničku. 
- litrfree
- Bandzone: https://bandzone.cz/_109713
- Kontaktovat uživatele:
Ono to je zajímavý, pěkně se cvičí v leže, ale druhej den se bojíš jít na záchod když to bude na dýl, když domyslíš ten konec. Nezvedneš ani cigáro. Pokud teda jako konvenční pravák používáš hlavně tu ruku. Jenom takovej postřeh z první ruky.
Basy: Squier PB Silver series, Squier PB Special DiMarzio, SX PJ FL DiMarzio. Upy: RR SVT-CL klon 250W & Soundelirium The 14,5 500W & The 15 500W. Przny: B3. Rec&Rhythm: Samson Q7. Lexicon Omega & Olympus VN480PC. Metro: Ymh PSS-190, Seiko SMP10. Back: RR Marshall JCM 800 2204 Mk.II klon 50W, Vox AmPhone Bass & KOSS UR 30. Lajny: Hendrex Cables. Visy: Sepp Wotan. System service: Kardiocentrum Agel & Vebr Guitars. Band: Pichua Shiski Raw Punk.