Kombo do zkušebny

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
metal66

Re: Kombo do zkušebny

Příspěvek od metal66 »

dobra takze do vanoc budu hlidat jestli neni na bazaru a kdyby nahodou tak v zaloze by byl ten laney :-) tak dik moc za rady
Kytara: AXL HEADLINER
Kombo: FENDER FRONTMAN 15g
efekt: KORG AX1500G
BigiRocker

Kombo do zkušebny

Příspěvek od BigiRocker »

S přibývajícím věkem a ubývající sílou, kdy už nemám sílu (ani chuť) vláčet bednu a hlavu 2x týdně do prvního patra, bych potřeboval něco lehčího na zkoušky. V bazaru mi padlo do oka-
Roland ga112 , Laney lx 102r a Ibanez tbx150r , hraju rock, metal (thrash/death) Byl by nějaký postřeh od uživatelů pro co se rozhodnout? Dík za každý poznatek.
torst

Příspěvek od torst »

Chápu, taky mi táhne 50ka ... Z toho co píšeš, mi nejlíp vychází Laney. Přijde mi nejvíc "rock", má 2x12, výstup na další box, to je jednoznačně výhoda. Rolanda má kámoš, ale hraje nějakej folk rock, moc se combo neprojevuje. Je to modeling, byl bych opatrnej.
Ale je tady mezi kytaristy celkem shoda - snad nejlepší nelampové apce jsou Peavey Transtube. Sám mám Bandit, 100W, 1x12 (výstup na další box) a můžu potvrdit. Ten 1x12 zvuk ti ta tvé styly asi stačit nebude, další box nebo combo 2x12 bude nutné.
Pak by byla možnost, koupit jen box (2x12) a do patra stěhovat jen hlavu, což mi přijde jako rozumnej kompromis.
Nevím, jakej máš rozpočet, ale když vidim třeba tohle
http://hudebnibazar.cz/combo-peavey-tri ... /ID965937/
tak bych se na tranďák vysral a zůstal u lamp ...
Svoboda je vždy a výhradně svobodou pro ty, kteří smýšlejí jinak. (Rosa Luxemburgová)
BigiRocker

Příspěvek od BigiRocker »

já nakonec koupil marshall code50. hraje pěkně,výkon slušný a hlavně je strašně lehký.
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“