kombo Line 6 Spider - rada, zkušenost

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Demilich

Re: kombo Line 6 Spider - rada, zkušenost

Příspěvek od Demilich »

Lidi, hlavně to nepatchujte to Spider Jam. Už mi psali dva lidi ať jim poradím jak to dát dokupy. :lol:
Povedlo se, ale to martyrium za to nestojí. Nic se tím taky navíc nezíská. Moje zatím funguje. Mám jej snad už 5 let a jediná "závada" co mám je, že při zapínací sekvenci asi 3 sekundy divně šumí ta "horna", ale jak už to najede tak ne a jinak zcela v pořádku.
Taky jsem ho nikdy nepatchoval 8) (Tím je myšleno přehrání firmware na vyšší verzi)
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
stenly67

Příspěvek od stenly67 »

Dalo píše:Line 6 spider jam 75W. Je sice pěkné jak se o něm píše,ale pravda je jiná.
Stojí za h.... Nedají se sehnat součástky při poruše a to očekávej každý
kdo toto kombo vlastní. Po výpršení záruky,to začne. Dobře to mají vykoumané
jak vysát z českych blbounu peníze.
Co se Ti pokazilo a kde jsi to zkoušel spravit? Nevím, jestli se dají sehnat jednotlivé součástky, spíš bych to viděl na výměnu základní desky, ono je to v podstatě jak u PC. Mě to funguje už druhý rok a minimálně 5 let to měl předchozí majitel. S aktualizací firmwaru jsem udělal chybu bo jsem si špatně přeložil manuál. Jde to ale napravit instalací původního firmwaru ze stránek line6.
PRS SE Custom 24 30-th Anniversary, Harley Benton CST-24HB, Aria STG 006, Harley Benton PB-Shorty, Jolana Superstar, Marris J390, Line6 SpiderJam, FBV Express MkII, Ebow, Yamaha HY 10G, Korg Pandora PX 3
stenly67

Příspěvek od stenly67 »

stenly67 píše:
Dalo píše:Line 6 spider jam 75W. Je sice pěkné jak se o něm píše,ale pravda je jiná.
Stojí za h.... Nedají se sehnat součástky při poruše a to očekávej každý
kdo toto kombo vlastní. Po výpršení záruky,to začne. Dobře to mají vykoumané
jak vysát z českych blbounu peníze.
Co se Ti pokazilo a kde jsi to zkoušel spravit? Nevím, jestli se dají sehnat jednotlivé součástky, spíš bych to viděl na výměnu základní desky, ono je to v podstatě jak u PC. Mě to funguje už druhý rok a minimálně 5 let to měl předchozí majitel. S aktualizací firmwaru jsem udělal chybu bo jsem si špatně přeložil manuál. Jde to ale napravit instalací původního firmwaru ze stránek line6.
Ještě bych chtěl reagovat na to poměrně příkré hodnocení kvality, určitě je přehnané tvrzení, že každý má očekávat poruchu, prostě někdy se něco podělá, ale všem? Se součástkama je to s dnešní době různých modulů a roboticky pájených desek asi problém a počítá se vždy s výměnou celého modulu to bude asi realita. Určitě to američani takto prvoplánově nevymysleli aby z českých blbounů vysávali peníze. Je třeba si taky uvědomit, že cena komba odpovídá ceně spíš průměrného mobilu s životností kolem dvou let, který se taky neopravuje, prostě jen vyhodí, kdežto kombo se pořád opravit dá byť ta deska vyjde možná na 2000,- (jak mi řekli v kytarách.cz kde je zastoupení Line6).
PRS SE Custom 24 30-th Anniversary, Harley Benton CST-24HB, Aria STG 006, Harley Benton PB-Shorty, Jolana Superstar, Marris J390, Line6 SpiderJam, FBV Express MkII, Ebow, Yamaha HY 10G, Korg Pandora PX 3
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“