Nápady, připomínky, stížnosti

Máte nápad na zlepšení? Sem s ním!
Odpovědět
grock

Re: Nápady, připomínky, stížnosti

Příspěvek od grock »

Já taky ne.
Pořád nevím, zda svět řídí chytří lidé a dělají si z nás legraci a nebo blbci a myslí to vážně.
bobbyp

Příspěvek od bobbyp »

Zajimalo by me jaka skupina lidi vklada inzeraty, kde misto ceny napise “cena dohodou” nebo “nabidnete”. Brani jim nejaka mentalni nedostatecnost se rozhodnout co za svoji vec chteji nebo cekaji na milionare, ktery jim, z nejakeho vystredniho duvodu, nabidne desetinasobek realne ceny? Predstavte si, ze po vas v obchode budou chtit nabizet cenu za kazdou polozku nakupu. nechtel bych takhle nakupovat v supermarketu. to by bylo na cely den. Primlouval bych se zato, aby tato moznost pri vkladani inzeratu nebyla (na aukru to take nejde) nebo aby se prodavajici vzmuzili a proste napsali, kolik si predstavuji.
SUK
last.fm: last.fm/user/sukcz
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/sukovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SUK »

bobbyp: coz o to, ja to docela chapu. Spis nechapu lidi, kteri "nabidnete" a pak na realnou cenu odpovi, ze by si predstavovali spis dvojnasobek a pod ten nejdou :D
Hodně budem někde...
martina72
Nedůvěryhodný žvanil

Příspěvek od martina72 »

Nabídněte (či dohodou) znamená v podstatě aukci. U hi-fi ze sedmdesátých let to tak funguje. Člověk pošle nabídku (úměrnou jeho možnostem a odhadu), ale dozví se, že to již na čtyřnásobku, tož se zdvořile připomene za pár dnů, a je to již prodáno za šestinásobek.

Kód: Vybrat vše

Administrátorem zablokovaný účet. Uživatel nemůže přispívat ani používat soukromé zprávy.
grock

Příspěvek od grock »

Já nechápu lidi, kterým tak strašně vadí, že si každý může prodávat své (pokud to není fake nebo kradené) za co chce a jak chce. Vzmužte se vy. Vy máte problém, nikoliv ten, co napíše CENA DOHODOU nebo AUKCE OD 1kč. Obojí je taktika, jak připoutat pozornost kupců-optimistů, nic víc. a je to v pořádku. Pokud si myslíte, že uváděné ceny u inzerátů jsou skutečně i ty prodejní, ....probuďte se. Nebo to by přišlo na řadu jako nařízení č.2 po vámi navrhované cenzuře?
Pořád nevím, zda svět řídí chytří lidé a dělají si z nás legraci a nebo blbci a myslí to vážně.
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

Osobně si myslím, že nejlepší je si toho nevšímat.
Se smradlavým vzduchem venku toho člověk jako jednotlivec mezi samými jednotlivci také moc nezmůže.
dayslypper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dayslypper »

HLÁSÍM CHYBU, kdy v bazaru jsou przněny předmětu e-mailů při odpovědi nežádoucím vložením HTML kódu

Stává se tak, pokud odpovědi na inzerát předcházelo hledání hesla, které je umístěno i v předmětu inzerátu.

Příklad: Když hledám "humbucker"
http://hudebnibazar.cz/vsechny-kategori ... 15&o=datum

tak to při kontaktování prodejce u tohoto inzerátu
http://hudebnibazar.cz/ibanez-minihumbu ... /ID940147/

...přes e-mail hodí do předmětu toto
RE: Ibanez mini<span style='background-color:#ffff66;'>humbucker</span> SB1 KOUPIM
Díky za opravu.

P.S.: Automaticky připojená předpona RE: na začátku je trochu mimo mísu, ne??? ... Když jde o první zprávu e-mailové konverzace.
Naposledy upravil(a) dayslypper dne 26.04.2016 19:38, celkem upraveno 1 x.
zaza_3121

Příspěvek od zaza_3121 »

Pořád se tu lidi ohání větou "použij tlačítko hledat", ale bože, použít vyhledávač na téhle stránce je jako hledat deseťák v temný místnosti bez oken.
Slava

Příspěvek od Slava »

mozna uz to tady nekdo psal, nevim nehledal jsem.. ale coz takhle vytvorit nejaky zpusob hodnoceni prodejcu(a kupujicich) na hudebnim bazaru? neco na zpusob napr. aukra..? at je zrejme, jestli je napr. prodejce ferovy? treba hodnoceni body, hvezdickami, %, atd..? chapu ze by to asi muselo byt podmineno registarci, anebo by byli hodnoceni jen registrovani uzivatele, a tim padem by byli duveryhodnejsi nez neregistrovani - anonymni inzerenti.. ? kazdopadne by clovek mel aspon vetsi sanci odhadnout a nenaletet nejakemu podvodnikovi.. :)
Naposledy upravil(a) Slava dne 28.04.2016 11:49, celkem upraveno 1 x.
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

Kádrovat, hodnotit, palcovat je vždy ošidné!
A proč zvýhodňovat skupinu lidí, kteří se zaregistrovali, a co ti ostatní, kteří se zkrátka registrovat nechtějí - budou trestání za to?
Někdo nasadí nějakou cenu prodávané věci, ale ostatním se to líbit nebude a tak mu dají negativní hodnocení, aniž by se třeba pokusili s prodejcem domluvit na ceně výhodnější. A tak dále …

Momentální stav, dle mého názoru, je uspokojivý (nic není ideální) a nezlobil bych se, kdyby to tak pokračovalo nadále bez větších zásahů chodu bazaru.
To že se občas objevují jisté mouchy v detailech je holt cena za to, že jsem na bazaru, kde si můžu inzerovat zadarmo a mám k dispozici víceméně dostačující funkce a možnosti.

A tohle si myslím stačí:
http://hudebnibazar.cz/podvodnici_na_bazaru.php
Slava

Příspěvek od Slava »

wikxzen: takhle jsem to uplně nemyslel.. samozřejmě by prodejce hodnotil ten, kdo od něj něco koupil, a naopak prodejce toho komu něco prodal.. lidi by věděli jak kdo komunikuje, jestli prodal přesně to co inzeroval atd.. samozřejmě je blbost hodnotit někoho s kým jsem žádný obchod neuzavřel, a jen se mi třeba nelíbí cena za kterou věc prodává.. ja osobně vždy postupuju tak abych měl co největší možnost zjistit jestli je prodejce ferový nebo je něco špatně a to uz jsem pres hud.bazar nakoupil hromadu veci, oproti tomu jen par prodal.. občas si ale člověk prodejce nemá možnost proklepnout.
V odkazu co jsi uvedl (podvodnici na bazaru) přes který se sice človek prokliká do diskuze, kde se řeší podvodníci atd.., jsou možná tak základní obecné rady, aby člověk nenaletěl, ale tyhle věci si většinou normálně uvažující človek uvědomuje.. posílat peníze někomu naslepo předem je blbost, pokud si neověříš, že je prodejce férový nebo pokud se nejedná o nějaký e-shop, aukro nebo ebay..
ale je to jen můj názor který nikomu necpu, jen si myslim, že by taková funkce byla pro hodně lidí užitečná.
Čavli

Příspěvek od Čavli »

Slava píše:mozna uz to tady nekdo psal, nevim nehledal jsem.. ale coz takhle vytvorit nejaky zpusob hodnoceni prodejcu(a kupujicich) na hudebnim bazaru? neco na zpusob napr. aukra..? at je zrejme, jestli je napr. prodejce ferovy? treba hodnoceni body, hvezdickami, %, atd..? chapu ze by to asi muselo byt podmineno registarci, anebo by byli hodnoceni jen registrovani uzivatele, a tim padem by byli duveryhodnejsi nez neregistrovani - anonymni inzerenti.. ? kazdopadne by clovek mel aspon vetsi sanci odhadnout a nenaletet nejakemu podvodnikovi.. :)
Aukro je aukce - nakupuje a prodává se tam s registrací, a prodej samotný probíhá vždy přes jejich systém zcela uzavřeně. Naproti tomu bazar je zcela otevřený, pouze zveřejňuje popis zboží a kontakt - vše ostatní jde už mimo.
Takže to takhle fungovat nemůže - musel by se bazar zcela uzavřít (např. Aukro ověřuje adresu) a to by byla naprostá blbost.
╭╭(╭⊚‿⊚╮)╮╮
kunec

Příspěvek od kunec »

Také nejsem příznivcem uzavřenosti. Osobně vybírám inzeráty podle toho, jestli mohu osobně vyzvednout mělo ne

Sent from my iPhone using Tapatalk
José

Příspěvek od José »

U jednotlivých podkategorií se mi nedaří proboxovat na další stránky inzerátů, u načtení celého bazaru není problém, je chyby na mé straně?
Edit: taky doplním W8.1 - Mozilla
Naposledy upravil(a) José dne 28.06.2016 12:37, celkem upraveno 1 x.
ajdam

Příspěvek od ajdam »

Mě to taky nefachá, navíc mi v rámci jednotlivých kategorií mi nefunguje vyhledávání. (W8- Google Chrome)
Rozyna55
Nový uživatel
Bandzone: http://bandzone.cz/attackthehero

Příspěvek od Rozyna55 »

Nero píše:V rámci tohoto threadu můžete sdílet své připomínky k HudebnímuBazaru.cz.
nešla by přidat kategorie "baskytarové efekty" ??
José

Příspěvek od José »

ideálně "baskytarové efekty a snímače"?
VladaM
Site Admin

Testování nových funkcí hudebního bazaru

Příspěvek od VladaM »

Ahoj přátelé,

prosím vás o protestování nových funkcí hudebního bazaru.
Pomozte odhalit chybičky před nasazením.

Odkaz
http://gamma.hudebnibazar.cz

Prosím otestovat zejména následující:
Registrace - vytvoření účtu na bazaru
Registrace/Přihlášení přes Facebook - (účet se vytvoří automaticky při prvním přihlášení přes Facebook, pokud již existuje účet na bazaru se stejným emailem, tak se propojí)
Vložit inzerát (více fotek najednou, zkusit přiložit mp3)
Odpověď na inzerát po přihlášení - zkuste odpovědět na můj inzerát (Vladimír Myslík) přes formulář
Odpověď na inzerát pokud nejste přihlášeni
Pokud vám odpovím na váš předchozí dotaz, odpovězte na něj z linku v emailu, který dostanete (snad :))
Změna údajů ve vašem profilu, změna emailu v profilu
Ohodnoťte uživatele, třeba mě, klikem na „Hodnocení +X -Z” v detailu inzerátu
Upravte své předchozí hodnocení uživatele
Změňte heslo kliknutím na link „Zapomenuté heslo” dole v profilu
Změňte heslo kliknutím na link „Zapomenuté heslo” dole v sekci Přihlásit se (pokud jste odhlášeni)
Nahlašte nevhodný inzerát administrítorovi, tlačítko nahlásit v detailu inzerátu
Nahlašte uživatele administrítorovi, tlačítko nahlásit v detailu uživatele (proklik je na jménu inzerenta v detailu inzerátu)
Mé inzeráty - po přihlášení, zkuste editovat inzerát, zkuste si ho smazat, pokud počkáte 2 dny měl by jít i posunout nahoru
Mé dotazy - po přihlášení, pokud přijde z formuláře dotaz, měli byste ho zde vidět, můžete prokliknout na detail dotazu, kde je veškerá komunikace mezi vámi a protistranou

Pokud na něco narazíte, pošlete mi zprávu přes formulář http://gamma.hudebnibazar.cz/info/kontakt/.
Předem díky všem, kteří se testování zúčastní.
SUK
last.fm: last.fm/user/sukcz
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/sukovec
Kontaktovat uživatele:

Re: Testování nových funkcí hudebního bazaru

Příspěvek od SUK »

VladaM píše:Registrace/Přihlášení přes Facebook
Proc jenom FB a ne obecne OAuth? ;) Ked si vzpomenu, vecer to zaspamuju bordelem a ihned se nahlasim ;)
Hodně budem někde...
rotten77
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rotten77 »

Aplikace na FB je nastavená jako testovací, takž přes FB se nepřihlásíme.

Jako zásadní chybu vidím to, že nový bazar není responzivní... to je v dnešní době docela zásadní nedostatek.
Odpovědět

Zpět na „HudebníBazar.cz“