Zašlý lak?

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
Odpovědět
rizzlah

Zašlý lak?

Příspěvek od rizzlah »

Zdravím, dostal se mi do rukou jeden používaný kousek Ibanez RGR 321 EX, je to spíše estetická věc, ale zajímá mě to.
Lak vázání ( bílé pruhy po obvodu těla a krku ) jsou místo bílé ( kterou vidíte na všech modelech ) béžové, je možné že by původně bílý lak až takhle * zežloutl ? * je to spíš jen pro zajímavost, popř. čím zkusit barvu oživit ? Díky
torst

Re: Zašlý lak?

Příspěvek od torst »

buď rád. to je dnes ceněné "relic" Někdo si možná lemy uměle zažlucuje ...
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
mirostrat
Bandzone: https://bandzone.cz/lustifon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mirostrat »

a nekdo si ich dokonca otluče :)
Lidi jsou jako zlá macecha, vyžmýkají tě, jako citrón a pak odkopnou, jako chcíplou krysu.
Red Dwarf : Nejlépe to měli vymyslené Eskimáci. Vystrčili staříky z Iglu a proto také neměli výraz pro Starobinec.
Se starobou přichází i moudrost, někdy ale přijde staroba sama.
rizzlah

Příspěvek od rizzlah »

torst píše:buď rád. to je dnes ceněné "relic" Někdo si možná lemy uměle zažlucuje ...
Teda :D to jsem blázen, a pročpak ? Mě přijde že čirá bílá tam prostě sedí lépe

edit... rozumím, proboha :D lidi jsou blázni, takhle si dobrovolně ohoblovat lak
starypard

Příspěvek od starypard »

Na kytaru se hraje, ne kouká ... sakra, nakonec budu měnit špinavý javorový hmatník na stratu za čistý nebo ho bělit čpavkem .... :) .. nech to tak, jak to je ....
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“