Zdravím, dostal se mi do rukou jeden používaný kousek Ibanez RGR 321 EX, je to spíše estetická věc, ale zajímá mě to.
Lak vázání ( bílé pruhy po obvodu těla a krku ) jsou místo bílé ( kterou vidíte na všech modelech ) béžové, je možné že by původně bílý lak až takhle * zežloutl ? * je to spíš jen pro zajímavost, popř. čím zkusit barvu oživit ? Díky
Zašlý lak?
Pravidla fóra
Re: Zašlý lak?
buď rád. to je dnes ceněné "relic" Někdo si možná lemy uměle zažlucuje ...
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
- mirostrat
- Bandzone: https://bandzone.cz/lustifon
- Kontaktovat uživatele:
a nekdo si ich dokonca otluče 
Lidi jsou jako zlá macecha, vyžmýkají tě, jako citrón a pak odkopnou, jako chcíplou krysu.
Red Dwarf : Nejlépe to měli vymyslené Eskimáci. Vystrčili staříky z Iglu a proto také neměli výraz pro Starobinec.
Se starobou přichází i moudrost, někdy ale přijde staroba sama.
Red Dwarf : Nejlépe to měli vymyslené Eskimáci. Vystrčili staříky z Iglu a proto také neměli výraz pro Starobinec.
Se starobou přichází i moudrost, někdy ale přijde staroba sama.
Tedatorst píše:buď rád. to je dnes ceněné "relic" Někdo si možná lemy uměle zažlucuje ...
edit... rozumím, proboha
Na kytaru se hraje, ne kouká ... sakra, nakonec budu měnit špinavý javorový hmatník na stratu za čistý nebo ho bělit čpavkem ....
.. nech to tak, jak to je ....