Investice do levnější kytary?
Pravidla fóra
Re: Investice do levnější kytary?
howk.
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
http://hudebnibazar.cz/ibanez/ID997557/
pěkná za pěknou cenu. Měl jsem a rád vzpomínám.
pěkná za pěknou cenu. Měl jsem a rád vzpomínám.
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
Tady je trochu porovnání :
Úsměvné je nejen to, že Sq hraje stejně jako F, ale i to, že javor hraje stejně jako palisandr !
no, pokud tam nesahal na ekvalisaci, ani v přenosovém a záznamovém řetězci, ani na kytaře samotné, mé ucho slyší tu kytaru napravo jako mému uchu milejší. A upřímně - nezkoumal jsem, která je která, nesledoval jsem začátek, ani nepřepnul na Youtube, kde to jistě píše. Ovšem, já na stratu právě preferuji ten zvonivý zvuk s mnoha harmonickými, výškami, i trošku uchrčenost singlů, špinavost a tenkost zvuku (který - ten zvuk - tak rádi měníme tónovými clonami na kytaře, krabičkami, případně výměnou snímačů
). Stejné rozhodně nejsou. Já tipuji, že Fender je ten vpravo. Ale za padesát let se nafrkalo tolik Fender stratů, že brát to paušálně nemá cenu, i origo kytary se strašně moc liší dle provedení (modelu) a dle ročníku. A myslím, že i pod značkou Squier se vyrábělo (a vyrábí) hodně druhů stratů. Paušální srovnání není možné.
Byl by zajímavý ještě jiný test - na obou kytarách jen zaměnit plně osazené picky.
Neudělá to někdo na foru?
Byl by zajímavý ještě jiný test - na obou kytarách jen zaměnit plně osazené picky.
Neudělá to někdo na foru?
torst- jestli ani tady neslyšíš rozdíl, ....jestli to potvrzení od doktora na uši ztratíš, vystavím ti jiné. 
Pořád nevím, zda svět řídí chytří lidé a dělají si z nás legraci a nebo blbci a myslí to vážně.
mám tinitus, odkouřený vysoký frekvence, potvrzení bych někde i našel.
Ten Fender hraje opravdu parádně. A kterej že to je? Ten vlevo?? Ne, vpravo, určitě !
Ten Fender hraje opravdu parádně. A kterej že to je? Ten vlevo?? Ne, vpravo, určitě !
Opět další test degradovaný výběrem materiálu hmatníku..
Kdepak, rozdíl zvuku určitě způsobil bílý vs. perleťový pickguard!
nezapomínejte na řemen !!! čínská koženka zabíjí zvuk i nejkvalitnějších nástrojů !