vysílačka v pedalboardu...?

Pedály, multiefekty, procesory, ...
Odpovědět
noha99

vysílačka v pedalboardu...?

Příspěvek od noha99 »

Ahoj, hledal jsem ale nenašel, zajímalo by mě jestli má někdo zkušenost s umístěním přijímače vysílačky v pedalboardu...? Děkuji za názory a rady... Zdeněk.
Peťan V.

Re: vysílačka v pedalboardu...?

Příspěvek od Peťan V. »

Projeď si vlákno Pedalboardy. Mezi postovanýma pedalboardama najdeš i varianty s vysílačkou.

Např. Line6 G30 a G50 jsou velikostně jako efekt a nový model G70 je vyloženě k tomu určen, ale ta cena. Prakticky kromě rackový vysílačky můžeš nacpat do pedalboardu cokoliv, jen musíš ošéfovat velikost.
¤ Vlček EXP ¤ Vlček Setius ¤ Vlček Duvell ¤ ESP Eclipse II ¤ ESP M-II ¤ Gibson Studio 2018 ¤ LTD MH-1001NT ¤ Jolana Diamant I ¤ Cort A4 Plus FMMH ¤ Harley Benton MB-4 ¤ Line6 Helix LT ¤ Dunlop Cry Baby DB01 ¤ Line6 Relay ¤
kunec

Příspěvek od kunec »

Já mám Line6 g30 a pohoda

Sent from my iPad using Tapatalk
noha99

Příspěvek od noha99 »

No ono mě vůbec nejde o to jak se vejde ten přijímač do pedalboardu ale o to jestli není problém s délkou kabelu z aparátu do přijímače...? pokud mám kabelovou trasu z aparátu do pedalboardu 6 metrů...dík :-D
darwan23
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od darwan23 »

To by mělo být v pohodě. Přijímač vysílačky má vlastní buffer, takže i kdyby v pedalboardu nebylo zapnutého nic jiného, signál tím bez problémů projde až k aparátu.
You can hear them singing out their telegraph code, all the way down the telegraph road...
https://soundcloud.com/darwan23
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“