bass k warwicku
Pravidla fóra
bass k warwicku
Zdaravím nedávno sem koupil tohle kombo WARWICK - CCL ND 8 a zajímalo by mě jakou basu by jste mě k tomu doporučili , Styl tak Thrash metal, občas HC.

Teda.......
Nic ve zlym, ale tohle je podle mě hodně debilní otázka. Takovou jaká ti bude vyhovovat.
- Stanley
- Kontaktovat uživatele:
Cort Action Bass: http://www.muzikant.cz/baskytary-7/bask ... -38954.phpjozza píše:4strunka, tak kolem 6 000kč
ještě ti možná zbude na komplet RM snímače (Kč 2 100,-), ty lepší, a máš basičku jak víno
Basuju: Jackson C20
Kejtruju: Apollo DMG-1200
Apec: Laney H160b, Peavey Blazer 158, Kustom KLA 10
Kejbly, struny: Warwick
Prcátka: Dunlop .68, Brain .71
Kejtruju: Apollo DMG-1200
Apec: Laney H160b, Peavey Blazer 158, Kustom KLA 10
Kejbly, struny: Warwick
Prcátka: Dunlop .68, Brain .71
Neni na HC ctyr strunka malo? 
MTD Beast 5, Marshall MB 4210, Warwick RockKejbl 6m, Warwick YellowLejbl
Audix OM2s
Klarinet, Melodica, fletny, nejake klapky, jambo, spanela, ...
--------------------------
Jolana Superstar misto luku =)
zmena: www.skazenaskarlet.wz.cz
Audix OM2s
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
IMHO je basa která má +4 struny přežitek. Znám chlapíka co hraje na basu 22let se svojí kapelou jezdil na koncerty do Holandska a tak. Tvrdí to stejné (ale to je čistě subjektivní názordu-lo píše:Neni na HC ctyr strunka malo?
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
Basa která má +4 struny přežitek? Wow, tomu říkám názor znalce
Ne sorry neber to osobně...
Tu GSR 200 má kamoš..není špatná...
Pokdu jde o ot že starý maodely hrjou jak víno to je samozřejmě pravda...jeden známek tak starej basák má ibanezu ještě dovezenou z německa za komunistů za 17k (tenkrát!) a dnes mu za nu nabízijou 30k...no neprodá
Pokdu jde o ot že starý maodely hrjou jak víno to je samozřejmě pravda...jeden známek tak starej basák má ibanezu ještě dovezenou z německa za komunistů za 17k (tenkrát!) a dnes mu za nu nabízijou 30k...no neprodá
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
KIWI píše:Basa která má +4 struny přežitek? Wow, tomu říkám názor znalceNe sorry neber to osobně...
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
A já zase řikal neber to osobněJoey píše:
dyk sem říkal že je to jenom můj názor
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
IMHO si nemyslím že 5ti struna je přežitek,stejně jako sedmistruná kytara není přežitek záleží na kytaristovy 
"MOJO" kills modern music...
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
Rockbass by Warwick...to bdue něco jako Squier by Fender
Ty Rockbassy vubec nejsou špatný basy, ale já holt nemám rád ty jejich tvary...blbě se mi na to hraje...
já se do těch bas zamilovalKIWI píše:Rockbass by Warwick...to bdue něco jako Squier by FenderTy Rockbassy vubec nejsou špatný basy, ale já holt nemám rád ty jejich tvary...blbě se mi na to hraje...
hlavně do tehle
http://kytary.cz/rockbass-by-warwick-co ... 55:0:0:1:0
život je jako metal. tvrdej ale krásnej !
Cliff Burton... Rest in peace! best bass player ever!

Cliff Burton... Rest in peace! best bass player ever!

Tak ono co si budem povidat, levnejsi rady vsech znacek vetsinou stoji za prd.
U RocxkBass Streameru mi treba hrozne vadi, ze pada na hlavu. Corvetka uz je na tom lepe a taky lepe hraje.
Ibanez basy mam vcelku rad, modely 10k+
U RocxkBass Streameru mi treba hrozne vadi, ze pada na hlavu. Corvetka uz je na tom lepe a taky lepe hraje.
Ibanez basy mam vcelku rad, modely 10k+
MTD Beast 5, Marshall MB 4210, Warwick RockKejbl 6m, Warwick YellowLejbl
Audix OM2s
Audix OM2s
podľa mňa by sa hodila k warvicku basa s dvoma snímačmi ako má napr Jazzbass, nie s lomenými a ani moc by som neodporúčal humbuckre. močno cort action bass. mám ju tiež pri warvicku a hrá to bohove. hrám síce grunge štýl ale na metal by to isto bolo
Fender Jazz Bass MIJ 1976
Fender Precision Bass special
Gallien Krueger Fusion 550
David Eden WT 400 Traveler
Hartke XL 410
AKG WMS Pro Flexx
Fender Precision Bass special
Gallien Krueger Fusion 550
David Eden WT 400 Traveler
Hartke XL 410
AKG WMS Pro Flexx
-