Preamp nebo zkresleni pro hlavu
Pravidla fóra
- Dirt
- Bandzone: www.bandzone.cz/fiveoclocktea
- Kontaktovat uživatele:
Preamp nebo zkresleni pro hlavu
Prosím poraďte mi jaký pedál použit ne zkreslení pro tvrdou muziku. Přemýšlel jsem o v-twinu, ale je dost drahej. Pak hughes a kettner dělá jejich tubefactory. Pak akorát Vox Buldog, ale nevím jak hraje. Není něco levnějšího a dobrýho?? něco pod 10 000. Něco pro tvrdý styl. ?? prosím poraďte
Esp-Ltd EC-500, Fender Telecaster Blacktop, Blackstar 1046L6 100w, Marshall 1960 AV
Boss Noise gate
TC. Flashback delay X4
Liquid Chorus
Wah Michalík
Podlahová ladička Korg
--------------------------------------------------------
http://www.bandzone.cz/fiveoclocktea [/b]
Boss Noise gate
TC. Flashback delay X4
Liquid Chorus
Wah Michalík
Podlahová ladička Korg
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
- Dirt
- Kontaktovat uživatele:
Už jsem na to koukal:-). Jen nevim jak to hrajehardcore guitarist píše:Damage control demonizer bo jak se to píše mrkni se na to.
Esp-Ltd EC-500, Fender Telecaster Blacktop, Blackstar 1046L6 100w, Marshall 1960 AV
Boss Noise gate
TC. Flashback delay X4
Liquid Chorus
Wah Michalík
Podlahová ladička Korg
Boss Noise gate
TC. Flashback delay X4
Liquid Chorus
Wah Michalík
Podlahová ladička Korg
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
Tam nejsou ukázky? Je to kotel dobré....zkus se mrknout na starší přípěvky od Jespera Strömbalda tady na foru posílal sem odkaz i s ukázkou. Až budu mít deset litrů tak si to koupím!Dirt píše:Už jsem na to koukal:-). Jen nevim jak to hrajehardcore guitarist píše:Damage control demonizer bo jak se to píše mrkni se na to.
Edit_Jens: oprva chyb
Jednou jsem náhodou narazil na tento bazar http://bazar.lidlmusic.sk/ a docela mě překvapilo, že se tu dost efektů týdle značky prodává (Damage...), tak bych dával bacha, jak je to se spolehlivostí 
- Dirt
- Kontaktovat uživatele:
Taky na to ted koukám. Za ty penize bych možná spíš šel do V-twinu.Skiner píše:Jednou jsem náhodou narazil na tento bazar http://bazar.lidlmusic.sk/ a docela mě překvapilo, že se tu dost efektů týdle značky prodává (Damage...), tak bych dával bacha, jak je to se spolehlivostí
Boss Noise gate
TC. Flashback delay X4
Liquid Chorus
Wah Michalík
Podlahová ladička Korg
Boss Noise gate
TC. Flashback delay X4
Liquid Chorus
Wah Michalík
Podlahová ladička Korg
- Jens Ludwig
- Odborník
http://www.damagecontrolusa.com/pedals.php - vybereš si pedál a pak uplě dole máž odkazy na video, ukázky(samples) a manuál a tak....
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 +
omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
Byt tebou tak radsi strelim hlavu, priplatim si tech deset a koupim jety Peavey 6505
Nebo nejakyho jetyho Engla... Slysel jsem Vox Bulldog a moc to na me dojem neudelalo
Kdyby ti nevadil rack, zkus se kouknout pojetych Rocktron Piranha/Voodoo, Marshall JMP-1 nebo Peavey Rockmaster. Na nektery z nich si budes mozna muset lehce priplatit, ale je to o necem uplne jinym, nez nejaky krabicky
BTW: Valveking ma zkresleni dost pro jakejkoli styl, jestli ti to malo kresli, zkusil bych spis vymenit snimac, pohrat si s jeho vyskou atd.
Kdyby ti nevadil rack, zkus se kouknout pojetych Rocktron Piranha/Voodoo, Marshall JMP-1 nebo Peavey Rockmaster. Na nektery z nich si budes mozna muset lehce priplatit, ale je to o necem uplne jinym, nez nejaky krabicky
BTW: Valveking ma zkresleni dost pro jakejkoli styl, jestli ti to malo kresli, zkusil bych spis vymenit snimac, pohrat si s jeho vyskou atd.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
Ten bulldog je co konkrétně za hlavu?hi-gain?Wohma píše:Byt tebou tak radsi strelim hlavu, priplatim si tech deset a koupim jety Peavey 6505Nebo nejakyho jetyho Engla... Slysel jsem Vox Bulldog a moc to na me dojem neudelalo
![]()
Kdyby ti nevadil rack, zkus se kouknout pojetych Rocktron Piranha/Voodoo, Marshall JMP-1 nebo Peavey Rockmaster. Na nektery z nich si budes mozna muset lehce priplatit, ale je to o necem uplne jinym, nez nejaky krabicky![]()
Jop, maj je myslim i na kytarách...Greeg píše:buldog ? to sou lampový pedály ne ?
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
-
x-schermen
Re: Preamp nebo zkresleni pro hlavu
Dirt píše:Prosím poraďte mi jaký pedál použit ne zkreslení pro tvrdou muziku. Přemýšlel jsem o v-twinu, ale je dost drahej. Pak hughes a kettner dělá jejich tubefactory. Pak akorát Vox Buldog, ale nevím jak hraje. Není něco levnějšího a dobrýho?? něco pod 10 000. Něco pro tvrdý styl. ?? prosím poraďte
nejlepsi je mit kytarovou hlavu s velkou rezervou ve zkresleni,, brutaal
Epi LP custom Zakk wylde, Engl Thunder 5OW head, Marshall 1960 A a nejaky serepeticky, TS9DX, delay..
Re: Preamp nebo zkresleni pro hlavu
Já bych řekl, že valveking ho má dost, nevím, proč chce jinný preamp. Možná by stálo za to přelampovat...x-schermen píše:nejlepsi je mit kytarovou hlavu s velkou rezervou ve zkresleni,, brutaalDirt píše:Prosím poraďte mi jaký pedál použit ne zkreslení pro tvrdou muziku. Přemýšlel jsem o v-twinu, ale je dost drahej. Pak hughes a kettner dělá jejich tubefactory. Pak akorát Vox Buldog, ale nevím jak hraje. Není něco levnějšího a dobrýho?? něco pod 10 000. Něco pro tvrdý styl. ?? prosím poraďte
Valveking nema moc variabilni zkresleni, mozna mu ten zvuk proste nesedl... V tom pripade ale podle me nema cenu kupovat krabicku, je lepsi koupit jinou hlavu
)
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
Rika, ze na to ma 10K...hardcore guitarist píše:To je ale kdo na to má prachy
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
+když prodá hlavu, tak má dalších tak 9-10k. A za to už se dá pořídit slušná celolampa, jak už psal Wohma třeba jetý 5150, což je výbornej zesík.Wohma píše:Rika, ze na to ma 10K...hardcore guitarist píše:To je ale kdo na to má prachy